Spring naar bijdragen

dhaeyer

Leden
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door dhaeyer

 1. Hallo iedereen,

  de recente gps toestellen beschikken over gps/galileo en glonass. Mijn vraag: werken deze 3 systemen gelijktijdig en automatisch of moet je zelf als gebruiker een systeem kiezen?

  dank voor een antwoord

  Dirk

   

 2. Hallo iedereen,

  ik heb op mijn telefoon een wherigo app gedownload en een cartridge geïnstalleerd van een wherigo cache. Maar wat nu? Hoe gaat zo'n wherigo cache in zijn werk? Kan iemand uitleggen hoe zo'n wherigo cache verloopt?

  heel veel dank

   

   

 3. Hallo iedereen,

  ik gebruik c:geo soms als reserve voor mijn garmin gps. Ik gebruik offline kaarten en dat werkt prima. Alleen ik zou graag de bestemming bovenaan mijn kaart krijgen in plaats van het klassieke noorden. Nu ligt mijn bestemming soms onderaan mijn kaart en dat wandelt moeilijk. Iemand een idee waar ik dit kan instellen? Dank bij voorbaat. 

 4. Hallo iedereen,

  c:geo geïnstalleerd op mijn tablet (Galaxy Tab2 7.0 Samsung). Ik kan nu inderdaad offline caches bekijken. Een domme vraag waarschijnlijk: ik kan de tekst van de beschrijving niet vergroten. De gekende beweging om in te zoomen lukt niet wanneer ik een beschrijving lees. Ligt dit aan c:geo of ligt aan mijn tablet.

 5. Hallo iedereen,

  alvast dank voor de supersnelle respons. Ik was een beetje weigerachtig tegenover c:geo omwille van 2 topics die ik teruggevonden heb op dit forum.

   

  Namelijk:

  • er was sprake van een "ban" van Geocaching.com indien je c:geo gebruikt
  • het verdwijnen van foto's na verloop van tijd bij offline pagina's

   

  Beide topics vond ik terug in de rubriek Software. Iemand die hier reeds mee te maken heeft ?

   

  Dank

   

 6. Hallo iedereen,

  momenteel cache ik met een Garmin 60CSX (heel tevreden over) en maak ik een print met GCTour voor de cachebeschrijvingen. Ik zou de print graag achterwege laten en vervangen door een elektronisch bestand. Ik denk hiervoor een smartphone aan te kopen. Mijn vraag: hoe ik krijg de cachebeschrijvingen (+ foto's) het gemakkelijkst op zo'n toestel?

   

  Opgelet ik heb enkele wensen:

  • geen GDAK/GSAK gebruik
  • de beschrijving moet offline raadpleegbaar zijn
  • geen c:geo
  • ik ben premium member

  Iemand die een suggestie kan doen ? Dank bij voorbaat.

   

   

   

   

 7. Hallo iedereen,

   

  momenteel bezit ik een Garmin csx met de topomap BeLux. Ik ben van plan om een enkele dagen te komen wandelen in Nederland en uiteraard kan ik hierbij de topomap Belux niet gebruiken en dus kan ik enkel de City Navigator van garmin gebruiken.

   

  Welke kaarten (vergelijkbaar met topo BeLux) kunnen jullie mij aanbevelen om in Nederland te gaan wandelen?

   

  Van harte dank

   

×
×
 • Nieuwe aanmaken...