Spring naar bijdragen

elsinga

Leden
 • Aantal bijdragen

  794
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door elsinga

 1. Grote Smur is in de Ver-enigde Staa-ten al eens in de handen van een stoere agent gevallen... Die was niet zo blij dat ik van het gebaande pad afging. Geen boete, hij was ook tevreden met een lesje geocaching voor dummies. :beerchug:

 2. Toen er wat met de GPS was bleek het retoursturen vanuit Sailtron ff langer te duren dan verwacht. Ze hebben nog wel een paar keer gebeld, maar sneller terugkomen deed die niet... Nu zijn het ook niet zulke experts dat ze weten wat er mis zou zijn, ze varen (zoals de meeste winkels) blind op wat Sailtron ze op de mouw spelt. Notter kan daar wellicht meer betekenen? Of niet natuurlijk! Ze krijgen hooguit vaker post vanuit Houten.

   

  Nou, ze hebben in Notter een eigen technische dienst in huis, die ook van Garmin reparaties mag uitvoeren (desnoods met soldeerbout en zo) met behoud van fabrieksgaranties. Ik weet niet hoe vaak een GPS niet naar Sailtron toe hoeft hierdoor, maar alleen een firmware update doen ze uiteraard zelf...

 3. Toen ik het hele verhaal vernam heb ik me ook even heel hard achter het oor gekrabd... Ikzelf zou al eerder even geinformeerd hebben naar de status tenslotte. En met zo'n voorgeschiedenis van uitermate goede service zou ik niet zo extreem reageren. Maar ja, niet iedereen is gelijk. En sommige mensen willen wel service maar er niet voor betalen.

   

  Ikzelf heb geen enkele ervaring met Sailtron gelukkig. Wel met Notter. Alleen maar heel goede ervaringen. Overigens, ook Garmin UK doet het best wel prima. :(

   

  Nou ja, ik hoop dat met beide kanten van het verhaal genoemd de oplettende lezer zelf een juiste interpretatie kan geven. :wine::)

 4. Dat Notter niet elke dag met ze belt om te vragen waar alle reparaties blijven, dat lijkt me logisch.

  Tja, maar tussen "elke dag bellen" en na 7 weken nog niks weten zit toch ook wel enige ruimte ... Niet echt een goede beurt natuurlijk. :)

   

  Nee, 7 weken wachten is niet leuk. Notter had natuurlijk iets vaker kunnen melden dat ze nog niks terug hebben van Sailtron... maar dat verandert niet zoveel aan de situatie.

   

  Ondertussen heb ik even wat geinformeerd in Notter en het ging om een occassion 76cs, die hij (in januari) heeft gekregen omdat hij niet tevreden was met een GPSMAP60, waarvoor hij in maart 2006 van Notter de aankooprijs terugkreeg van een ergens anders gekochte Geko 201. En de ingeleverde 76CS staat pas half oktober in de planning voor reparatie.

   

  Nu kun je me gekleurd noemen, maar noem mij 1 andere zaak waar ze keer op keer proberen je zo goed te helpen. En dan ze zo ongeveer vervloeken als een reparatie bij de importeur erg lang duurt, waar Notter niets aan kan doen. Krijgt hij ook nog een vervangend toestel, wat ik bijzonder netjes vind.

   

  Maar het zal wel aan mij liggen...

 5. Maar inmiddels ben ik weer in het bezit van een GPS. Na 7 (ZEVEN!) weken kwam ik in de buurt van Notter en ben eens binnen gelopen. Daar schrokken ze wel dat e.e.a. zo lang duurde, zelf hebben ze dat niet in de gaten. Eerst een kop koffie, na een paar telefoontjes door een verkoper mocht ik een andere tweede hands GPSmap 76 CS ophalen bij het magazijn. Routebeschrijving mee en inderdaad, zonder problemen een ander apparaat. Waar mijn eigen gebleven is? Waarschijnlijk nog altijd bij de importeur op de plank.

   

  Uitleg: ze hebben bij Notter graag tevreden klanten, het is makkelijker als je je gezicht laat zien, dan kunnen ze makkelijker iets doen.

   

  Mijn conclusie: dikke pech voor Notter, ik ben er voor het laatst geweest. Ja, ze weten waar ze over praten. Maar het blijven wel verkopers, als ze kunnen verdienen doen ze veel voor je, maar anders moet je er echt zelf achteraan. En dan heb ik liever ruim € 200 meer in eigen zak door een 60 Cx in de USA te kopen, als er iets is moet je er toch zelf achteraan.

   

  Ik vermoed dat het verhaal iets genuanceerder ligt dan hier verteld wordt... Dat Sailtron (de importeur) erg lang doet over het behandelen van reparaties, dat is bekend. Dat Notter niet elke dag met ze belt om te vragen waar alle reparaties blijven, dat lijkt me logisch. Dat je jouw kapotte GPS (want dat zal'ie nog zijn, als'ie nog niet terug is) om mag ruilen tegen een ander exemplaar... kom daar maar eens om bij een andere winkel. De meeste andere winkels hadden gezegd dat je het hoort als de GPS terug is.

   

  Dus eigenlijk ben je bij Notter beter af dan bij een andere winkel.

 6. Mag ik ook www.gps.nl aanprijzen? Ja? Mooi! :)

   

  Inderdaad, de we-ruilen-niet-in policy is vanwege het ontbreken van ruimte in Notter... ze missen een stukje gebouw tijdelijk. Overigens is zelf via marktplaats verkopen vrijwel altijd beter qua opbrengst (maar inruil is wel makkelijk, dat wel).

   

  Ze doen ook nog veel reparaties zef, in tegenstelling tot de andere winkels.

 7. Ik ken Coen alleen van een paar mails die ik met hem uitwisselde... maar toch staan de tranen me nu in de ogen.

   

  Coen, ik ben er zeker van dat jij nu in de grote cache daarboven bent, daar waar de ontvangst altijd goed is, je altijd een FTF scoort en de caches mooier zijn dan hier beneden... het ga je goed, heel cachend Nederland zal je missen...

   

  Grote Smurf heeft thuis nog een NL geocoin 2006 liggen die een goede bestemming nodig heeft... bij deze is die gevonden. Een "Remembering Reintje de Vos" coin. Coen verdient veel meer, maar het is een begin...

   

  Team de Smurfen wenst iedereen die Coen hoe dan ook gekend heeft en zijn familie in het bijzonder heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 8. Wordt je bij een Nuvi ook nog op het scherm een beetje fatsoenlijk naar de cache geleid? Er is geen kompaspagina, maar zie je wel de afstand in meters en de paarse routelijn naar de cache? Ook als je offroad bent en/of op een topo kaart?

 9. Al komen er maar 10, geeft dat... als het maar gezellig is! :D

   

  Ben het helemaal met deze laatste woorden van oud-collega eens.....

   

  Oud-collega? /me wordt nieuwsgierig wie er achter de nick "ChuckyNL" schuilgaat... (mag ook per PB). :dribble:

 10. Grote Smurf zegt: fooral dòòrgahn! :)

   

  Nee, iedereen mag uiteraard komen, zo gastvrij zijn wij friezen wel. En van mij mag er ook wat van dat spul ut Grunn in het aktiecommitee zitten. :thumbup: Hoofdzaak is dat er een leuk event komt, waar wij allen plezier kunnen hebben. Toch?

   

  En of dat nu bijna in de Waddenzee is of bijna in het Tjeukemeer, dat maakt niet zoveel uit. Zal hoogstens voor sommige cachers niet (of juist wel) reden zijn om te komen (om wat voor reden dan ook). Dat mag iedereen zelf weten. Al komen er maar 10, geeft dat... als het maar gezellig is! :thumbup:

 11. /me woont in de omgeving van Heerenveen. Ons dorp is voorzien van een aardig dorpscafe met bijbehorende zaal, waar je al snel een aardige groep mensen in kwijt kunt. Een leuke event-multi is goed te plannen, met een natuurgebied in de buurt.

   

  Ik ben voor! :P

 12. De Zumo zul je ook maar maximaal 3 uur ind e hand houden. Daarna is de accu leeg. :thumbdown:

   

  Nee, de Quest voldoet in het veld prima, maar is inderdaad meer voor mobiel gebruik. Een GPS V is het net niet... helaas.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...