Spring naar bijdragen

Bjorn De Mecheleir

Leden
  • Aantal bijdragen

    71
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Berichten geplaatst door Bjorn De Mecheleir

  1. Klopt Tuurontour, ik ben met je akkoord. Trouwens, het voorbeeld dat helemaal boven deze post is gebruikt, is wel effectief.

    Calimero post een note en de dag er na werd deze nagekeken.

     

    Ik volg de rest ook wel als ze zeggen: je kan dit evengoed onder je eigen teamnaam doen en een needs maintenance logje achterlaten maar blijkbaar gebruikt Calimero liever een 'schuilaccount' om zo witte-ridder-gewijs een beetje te vechten tegen de iets nonchalantere leggers...

    Maar misschien moet hij dan toch maar reviewer worden ;-)

  2. Gratis aangeboden: al mijn puntjes.

    338 gevonden caches, het is niet veel, maar die puntjes doen me niets en een ander schijnt er blij mee te zijn.

    De wandeling, de waypoints, de herinneringen, het gezelschap, de foto's ........... daar gaat het mij om.

    Antarctica (die komend weekend in Luxemburg gaat cachen)

     

    Ik weet ergens een goeie gids staan ;-)

  3. Ik vrees dat ik enkel kan antwoorden op de eerste vraag, daar ik allicht de enige overtuigde niet-GSAK-gebruiker ben ;-)

     

    Ik maak een PQ van 1000 caches in een straal van 100km. In de PQ-settings stel ik in dat ik elke vrijdag een mailtje krijg. In dat mailtje staat een link om te downloaden.

    Deze download ik als een zip-bestand, open ik en zet het in de folder GPX op de Oregon.

    En zo heb ik altijd de 1000 dichtsbijzijnde caches bij mij. De vrijdag daarop krijg ik opnieuw een mail maar zijn automatisch de gevonden caches en caches die disabbled zijn niet in de lijst opgenomen.

    Het enige nadeel: je krijgt geen spoilerfoto's mee.. Maar daarvoor gebruik ik dan weer mijn smartphone...

  4. Wij hebben het al een aantal keer gespeeld en zoals bij de meesten rezen er de eerste keer meer vragen dan antwoorden, maar na de 'vraag en antwoord' te lezen op de site van CatchMeGames én de filmpjes op YouTube te bekijken is alles een pak duidelijker..

    Nog een dingetje: wanneer een speler bijna uit is op het einde kan je een boomstam leggen op zijn 'hoekcoordinaat'... Waardoor die speler nooit kan uitspelen want hij heeft een zakmes nodig om uit te spelen én aangezien je bijna op het einde van het spel zijn alle hulpkaartjes reeds verdeeld onder de andere spelers... Niet sportief maar het staat nergens dat het niet mag...

    • Top! 1
  5. De Mecheleirs...

     

    Mechelen is een Belgische stad, dicht in de buurt van Antwerpen.

    Eigenlijk betekent 'De Mecheleirs' Mechelaars, als in 'bewoners van Mechelen' maar dan in het dialect...

     

    Wat u ziet op ons logo, dewelke wij op bestickerde wijze ook aanbrengen in de logboekjes, stelt op de achtergrond de Sint-Romboutstoren voor (de trots) en de geel-rode kleuren zijn de stadskleuren... De rest spreekt een beetje voor zichzelf...

  6. Dat zal ik maar een nieuwe vraagje stellen, voorlopig zonder foto...

    Tijdens het leggen van mijn cache liep ik onder wilgen...

    En die lekten; geen plakkerige substantie, geen kleur, maar gewoon dikke druppels. We dachten zelfs eerst dat het begon te regenen maar het was een knalblauwe hemel en geen wolkje aan de lucht. Het duurde even eer we doorhaddden dat we onder de bomen stonden. Dit was tijdens de gehele wandeling het geval... Klopt het en hoe komt dat??

  7. Iets later op de avond, was ik aan het puzzelen aan een mysterie... Al enkele dagen aan het zoeken en vandaag dan maar even de legger gemailt met de vraag voot een tip.

    En wat mailt hij terug: 'blablabla de tip blablabla' maar het meest markante: 'Ik apprecieer het dat je me een mail stuurt voor een tip in plaats van het via derden te weten te komen'

    Jammer, maar ik begin geocaching als 2 groepen te bekijken: eentje die er echt moeite en tijd in willen steken en de andere groep die zo snel aan een triljoen punten wilen komen en die dan na x-aantal tijd er mee stoppen omdat er de uitdaging totaal weg is..

     

    Binnen afzienbare tijd is het geocaching terug wat het ooit geweest is, wacht maar af ;-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...