Spring naar bijdragen

mardy

Leden
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door mardy

  1. we hebben een gps map 62 met benelux kaart erop. Hoesje van die kaart is verloren. Met dus de product code

    nu wil ik via openstreet maps een stukje duitsland erop zetten van open streeet maps. Maar ik ben bang dat ik dan mijn originele kaart kwijt ben. Heeft iemand ervaring hiermee? Het is erg moeilijk om in het buitenland zonder weggetjes of paden je weg te bepalen. Op deze gps zit geen los sd kaartje trouwens.

     

     

  2. disabled bijv.nw. / bijw.

    gehandicapt, invalide, onvolwaardig, arbeidsongeschikt

     

    kortom ongeschikt. duidelijk toch

     

    Iets in het archief doen. Dus je kan het opzoeken (zoeken) verder niets.

    ook duidelijk.

     

    Deze dingen betekenen wat!!! anders had er niets gestaan. Bovenstaande caches kan je niet vinden omdat je uit de running zijn of in het archief zitten.

    Dat iemand gaat zoeken naar iets wat er niet is. Ja dat is niet echt handig. Ga wat zoeken wat er wel is en maak je niet zo druk om deze zaken.

    Elke dag komen er nieuwe c uit die de moeite waard zijn. Dat eeuwige puntjes jagen!! Wij hebben er plezier en ergenis over het geocachen. Maar dat maakt het juist leuk.

    Ergenis als je iets niet kan vinden of dat een ? te moeilijk is. Dat is nu eenmaal het spelletje. Bij voetbal is buitenspel een regel dus als je daarna een doelpunt maakt dan helaas.

    Zo is het ook met cc. Disabled en in het archief dan geen vondst. Ik kan hier nog wel een pagina of 40 verder over schrijven maar als men dit niet ziet als de regels dan is het eind zoek.

    • Top! 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...