Spring naar bijdragen

Team-Alf

Leden
  • Aantal bijdragen

    62
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door Team-Alf

  1. Ik heb al weken geen kaart op het scherm staan. Alleen als ik 'bekijk een grotere kaart' aanklik dan komt de kaart op een nieuwe pagina wel in beeld. Heb ook een probleem met de hint. Als ik op de cachepagina op hint klik dan scrolt het beeld weer helemaal naar boven. Krijg dus geen hint te zien!

     

    Wie heeft de oplossing?

  2. Voor mij is een goede cache eentje waar je je op voorbereid. En niet een uur van te voren maar waar je al dagen mee bezig bent. De cachepagina maakt je dat je naar dat punt toeleeft. Heb ik alles......batterijen opgeladen, gps, smartphone vol voor de offlinelist, rugzak vol met cachersgear etc. etc.

     

    Die filmkokertjes doen we dan wel als we een uurtje over hebben! Tenzij het de adventkalender is!! :newyear:

    • Top! 1
  3. Ik vraag me af of de mailtjes wel aankomen. Zag dat je wel online geweest bent maar heb nog geen reactie. Rond kerst bood je ze ook aan volgens mij. Ook toen een email gestuurd en geen reactie. Andere geintersseerden wel?

     

    Team-Alf

  4. Ik denk niet dat je het helemaal begrijpt! Het gaat in mijn geval om een cache die in een park komt te liggen waarvoor entree betaald moet worden. Ik verdien helemaal nergens aan en dat is ook niet mijn insteek. Waar het wel om gaat en dat is ook de topic vraag, worden zulke aanvragen wel geaccepteerd door de reviewers.

  5. Veel beter, alle caches gewoon maken voor betalende leden!

    Altijd dat gezeik over die 30 dollar per jaar.

    Nergens vind je zo'n wereldwijde hobby die zo goedkoop is en toch moet er steeds weer over gezeurd worden.

    Typisch weer Nederlands, voor een dubbeltje, nee, voor niks op de eerste rang willen zitten.

     

    Het zijn trouwens de co's die ervoor kiezen om hem pmo te maken en niet groundspeak, die beiden alleen de mogelijkheid.

    Er wordt nergens gezeurd over het betalen van 30 dollar hoor. Ik geef alleen aan dat in mijn ogen ze zelf ook meedoen aan betaalcaches en zoals ik uit een log begrijp niet rechtstreeks maar via een cacheowner omdat die kan bepalen of je wel of geen pm moet zijn om te kunnen loggen. Maar ook daar heb je dus weer achterdeurtjes voor! Overigens ben ik een PM dus die 30 dollar is het probleem niet. Ik reageer op dit topic omdat ikzelf ook met de gedachte loop voor een cache waarvoor entreegeld betaald moet worden. Had al een mail gestuurd met daarin een aanvraag naar de betreffende organisatie maar dat is dus overbodig!

  6. Ben enige maanden geleden begonnen onder mijn eigen naam 'evanalfen'. Nadat mijn zoon van 8 jaar ook een paar keer meeging cachen en mij zag loggen onder mijn eigen naam baalde hij dat zijn naam niet werd vermeld. Toen heb ik er Team-Alf van gemaakt. En sinds kort gaat zelfs mijn vrouw ook mee cachen! Een juiste naamsverandering dus.

     

    Groet, Team-Alf

  7. Een beetje meer in de buurt hebben jullie zelf ook nog niet zo veel gevonden.

     

    Zijn ook nog niet zo lang aan het geocachen maar zoek toch een beetje de wat makkelijkere uit. En dan liever een multi dan een traditional. Het echte puzzelwerk komt nog wel. Eerst een beetje handigheid krijgen, dus dat betekent veel lezen op het forum! Bedankt voor jullie reaktie's

  8. Zondag 23 januari a.s. ga ik met vrienden een multicache lopen. Om onze vrienden ook te interesseren voor het cachen zou het leuk zijn als het een cache is met een grote container(zoals bij het luntersche buurtbos). Doet toch iets meer dan een tupperwaredoosje! Wie weet zo'n cache in de buurt van Veenendcaal.

  9. Okay bedankt voor de reactie's maar ik dacht dat als ik alles ingeladen had ik automatisch een melding zou krijgen van waypoint naar waypoint naar waypoint enz. toen dat niet gebeurde heb ik dus de waypoints afzonderlijk geactiveerd.

    Wat een heerlijke hobby trouwens!!!

     

    Groet, Edwin

  10. Na 2 traditionals vandaag mijn eerste multicache gelopen. Na de gegevens in de gps geladen te hebben op pad gegaan. Maar hoe doen jullie dat als je bij het eerste coördinaat bent en je moet naar de 2e waypoint. Ik heb nu elke keer op find gedrukt en toen het eerst volgende waypoint geactiveerd zodat ik ook een melding kreeg dat ik bij het waypoint was aangekomen. Met andere woorden heb ik op juiste manier de gps gebruikt om deze multi te lopen. (heb de cache wel gevonden!)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...