Spring naar bijdragen

daredevil40

Leden
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door daredevil40

  1. Een stammtisch event! Super gezellig. Mijn cachevriendinnetje en ik organiseren dit 1x per jaar in het Arnhemse. Erg gezellige praat en ja veel bekenden. Toch komen er ook telkens nieuwe caches voorbij die met open armen opgevangen worden. Het helpt dat wij als organisatie BOA's dragen (beetje gek mag op z'n tijd) waardoor het voor nieuwelingen gemakkelijker is contact te maken.. Je hebt een aanspreekpunt. Tenminste.. die illusie hebben wij.

    Wij genieten in ieder geval

    • Top! 1
  2. Ik volg regelmatig het forum en blijf me verbazen over de dingen die ik af en toe lees en de irritaties die soms over en weer gaan. De hele discussie rond zuurtjes powertrail destijds gevolgd.

    Volgens mij ging het niet zozeer of het mogelijk was een trail te leggen, maar veel meer over het feit dat je, ondanks dat het een trail is, veel verschillende vormen van caches kan plaatsen.

    Zuurtje heeft dat destijd in mijn beleving fanatastisch gedaan wat een hoop inspiratie heeft gegeven.

    Dan lees ik weer dat vlinder geowolf schijnt te zijn.. en nu ineens een man? zo zie je maar.. weer op het verkeerde been gezet... en zo heb ik inmiddels helder dat er meerdere dubbele accounts zijn.. maar goed..ben dan ook geen oude stomp, maar een newby.. o nee.. dat heet jonge stomp.. benieuwd wanneer deze jonge stomp zich oude stomp mag noemen.. maar of dat nou een eretitel is weet ik niet hoor.

  3. Leuk al die verhaaltjes! Mijn naam is gegeven door een collega. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik voor het eerst uit een vliegtuig gesprongen. Sindsdien ben ik verliefd op de mooie, prachtige lucht! Als student geen cent te makken dus het bleef bij de verliefdheid tot 2 jaar geleden. jahoe!! springbrevet gehaald en in de zomer, bij niet te harde wind op weg naar het vliegveld! Heerlijk ontspannen.. De collega vond het wel stoer en noemt mij sindsdien...daredevil...en de 40?? Tja.. daredevil bestond al en ben afgelopen jaar 40 geworden.. duusszz...

    Tanja

×
×
  • Nieuwe aanmaken...