Spring naar bijdragen

Jerenemas

Leden
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Jerenemas


 1. Hallo, ik richt me weer eens naar het alleswetende forum, want ik zit met een pijnlijk probleem in mijn maag. Mijn allereerste cache (Het Slingerbos) blijkt van de ene op de andere dag van de aardbodem te zijn verdwenen. Geen resten van vernieling of wat dies meer zij. Ook is hij niet verplaatst, want ik heb heel de omgeving afgeschuimd naar een teken van de cache, zonder resultaat.

  Op zich kan ik wel leven met het feit dat er nou eenmaal onverlaten zijn die het principe van een spelletje niet snappen of dat er mogelijk onnozele mensen rondlopen en zonder beter te weten een doosje met een logrolletje en een TB meenemen naar huis. Maar daar komt nu het probleem. Er zat een TB in. Ik heb al nagevraagd bij de gemeente (van wie ik toestemming had om de cache aldaar te plaatsen) of iemand m misschien heeft gevonden, maar helaas.

  Ondertussen ook de eigenaar van de TB op de hoogte gesteld. Ik heb hem maar voorgesteld om een nieuwe TB als vervanging voor de oude TB in te zetten, maar is dit gangbaar? Wat te doen? What s the right thing to do???

×
×
 • Nieuwe aanmaken...