Jump to content

MarcoDomi

Leden
 • Content Count

  1,710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Posts posted by MarcoDomi


 1. Het was een heel mooie, persoonlijke dienst.
  ​De familie was blij dat er ook iemand vanuit de geocachersgroep was.
  Hij heeft zo'n beetje zijn hele familie aan het cachen gebracht :wink2:
  ​Ik heb Frank één keer mogen ontmoeten, samen met Arend, bij controle van Nuenens Broek. Daar koester ik warme herinneringen aan.
  ​Naast natuurlijk het intensieve contact via mail.
  Namens ons allemaal heb ik een veldboeketje op de kist gelegd. Daar lag oa ook zijn gps...
  ​Ik ga later nog proberen een foto van het prentje te plaatsen, maar dat moet ik eerst weer even uitzoeken, hoe dat ook weer gaat zonder Bucket.

   

   

  • Upvote 4

 2. Och, wat een ontzettend verdrietig bericht! Dank je wel Od, dat je me dit liet weten. Ik ben op het moment niet zo actief hier op het forum, miste Vlindertje al een hele tijd hier maar ook op andere plekken zoals Metacaching, facebook. Ik schrik heel erg van dit bericht!

   

  Ik koester warme herinneringen aan de discussies op het forum die wij op het scherpst van de snede voerden. Heb genoten van zijn intelligentie en zijn humor, ook van de inktzwarte variant.

   

  Ik heb de eer gehad hem en Arend te ontmoeten voor een schitterende wandeling en diepe gesprekken... Ik heb veel geleerd van zijn passie voor onze mooie hobby.

   

  Dag lieve Frank, ik hoop dat je in oneindige vreugde en vrede met je trouwe Geowolf door de uitgestrekte wouden van de Overkant mag struinen...


 3. ".....juist geen "puntjes" verzamelen is maar juist herinneringen verzamelen, dat zie je ook heel duidelijk terug komen in de logs die ze schijven de foto's die ze plaatsen en de cache's die ze bezoeken....."

   

  Ik voel mij aangesproken!

  Ik ook.

  Mooi omschreven Barny.

  Barry, niet loggen betekent niet dat er geen wedstrijdelement is. Wel loggen betekent voor mij dat ik mijn beleving wil delen. Wat mij betreft mag de teller verdwijnen.

   

  Precies Od.

  Ik log om mijn beleving te delen, en voor mezelf om de ervaring beter te onthouden.


 4. Fijne moederdag voor alle mama's en oma's en ook voor hun kinderen natuurlijk! Enneh, vooruit, ook voor de aanhang ?

   

  En een dikke knuffel voor alle mensen waar moederdag vooral een brok in de keel oplevert.

   

  Xxx

  Regenboog, ik denk dat je het zonnetje ook al ziet hè? Vandaag gaan we op zoek naar de cache Suskes Klompenpedje. Het is schitterend daar, met heel veel vogels. Nu zonder de irritante cache Beleven, die dezelfde route volgt ongeveer maar vol rare vragen zit. Dat leverde vorig jaar frustratie maar vooral hilariteit op, ook op moederdag ☺


 5. Wij dachten ook een keer te worden aangehouden tijdens een nachtelijke zoektocht naar een nano aan een bankje. Politiewagen stopt. Raampje gaat open. "Kunnen jullie 'm vinden?"

  En het lijkt me een uitermate vervelende ervaring!

  Sterkte ermee, gun jezelf de kans erover heen te komen. Dat lukt vast en dan wordt het weer genieten!


 6. Waar de vergelijking prinsje/prinsesje op grond van de input van de topic starter nu vandaan komt, is mijn onduidelijk.

  Natuurlijk kunnen kinderen ook volop van het geocachen genieten, en ook de gps in handen hebben, uiteraard begeleid door ouders met gezond verstand. Wat dat met verwende,schreeuwende blagen te maken heeft, is mij niet helder hoor.

  Heerlijk toch om kinderen te enthousiasmeren voor een hobby in de buitenlucht.

  Ik vind dat Triskelle zinnige dingen zegt hierover: het gaat om de tocht, niet zozeer om de schat. Al vind ik die wel altijd graag, zeker met kinderen erbij.

×
×
 • Create New...