Spring naar bijdragen

De Roode Loper

Leden
  • Aantal bijdragen

    4178
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door De Roode Loper

  1. Het betreft inderdaad die boom van 666. In juni dit jaar is daar weer een aparte cache van gemaakt http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=a84ba906-afaa-432f-9cf9-d55b0de83e51 .

     

    Dat de CO de cache meteen gearchiveerd heeft kan ik mij wel voorstellen. Heb contact gehad met de CO en hij is er kapot van zoals meerdere cachers in Hoogeveen.

     

    Mijn medeleven gaat natuurlijk uit naar de cacher en zijn zus en andere familieleden en kennissen.

  2. grappig dat ik dit op zijn nav2paddy's site vindt over 666

     

    GESCHREVEN DOOR NAV2PADDY ZONDAG, 24 OKTOBER 2010 10:25Ik mag er niet teveel over vertellen, bang dat je wat verraad. Wie eenmaal de duivel verslagen heeft zal dit zijn leven lang met zich meedragen. Rotjong, Vissia2, de kleine speurneuzen en CSI Hoogezand waren erbij. Het was een barre tocht door weer en wind, langs kanalen en door donkere bossen. Laat ik zeggen dat je aan 1 setje batterijen voor je zaklamp niet genoeg hebt.

     

    Meer wil ik er ook niet over kwijt. Dit is iets wat je moet beleven en voelen. Wat ik nu vooral voel is spierpijn en die zal nog wel even blijven.

     

    Foto's komen zo snel mogelijk.

     

    Was mij ook al opgevallen.

     

    Ben benieuwd hoe nav2paddy zal reageren als zijn caches uitgebreid met eindlocatie,verstopplek uitgebreid op youtube staan :blush:

  3. Een heerlijke discussie weer :blush: , die eigenlijk (volgens mij aardig offtopic geraakt. Ik heb alleen maar gevraagd hoe je het moet doen en wat de toegevoegde waarde is :huh: .

     

    Het is nooit mijn bedoeling geweest om tegen Global of Meta te ageren of de boel op te stoken.

  4. Ben ik blij dat ik niet in het veld kan loggen. heb daar (gelukkig dus) niet de apparatuur voor. Zie er ook niet het voordeel van.

     

    Log wel als ik thuis ben en tijd heb.

     

    @ Team Grasspy dus ook geen will attend bij een Event, dat staat gelijk aan de sleutel onder de bloembak leggen :blush: .

  5. Ik las op een ander forum dat het sinds kort mogelijk is om een cacher te volgen. ik stel me voor dat je een cacher op de watchlist kunt zetten.

     

    Ik heb nog niet ontdekt hoe e.e.a. gaat, iemand hier al iets over gevonden?

     

    Ik heb voor mij zelf wel een toegevoegde waarde. Ik zet mijn zoon dan in de watchlist en kan dan zien of hij zijn logs al geaschreven heeft :rolleyes: .

  6. <knip> quote verwijderd </knip>

    Op Marktplaats 1.500,00? Is dat inclusief TomTom en Oregon met alle kaarten? :D

  7. Te koop wegens overcompleet, Garmin Oregon 300. Slechts enkele malen gebruikt.

     

    Fabrikantinformatie en specificaties.

    Dit robuuste toestel met hoog-gevoelige GPS-ontvanger biedt innovatieve kenmerken zoals een in zonlicht afleesbaar aanraakscherm voor een vlotte bediening en de mogelijkheid om waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos uit te wisselen tussen toestellen. Gebruikers kunnen de Oregon instellen op één van de vijf profielen: automotive, watersport, recreatief, fitness of geocache. De microSD™ geheugenkaart uitsparing maakt het mogelijk om optionele Mapsource (compatibele) kaarten te laden voor verschillende avonturen. De gedetailleerde kaartweergave en het hoge-resolutie kleurenscherm van de Oregon zijn een aanvulling voor ieder avontuur te land of ter zee. De Oregon 300 beschikt over een voorgeladen wereldwijde basiskaart met schaduw relief.

     

    Vraagprijs € 250,-

    Zitten er ook kaarten bij?

  8. Aangezien groundspeak hier en daar wat steekjes heeft laten vallen (lees: gewoon gestopt is) met de ontwikkeling van de player/builder.

    Er zijn ook andere builders, waar je gemakkelijker een wherigo mee kunt maken.

  9. Ik zit er nu aan te denken om de titel van de cache te maken GA NIET VIA HET ERF EN PARKEER NIET OP HET ERF

     

    Gr. Masterchef

    PS misschien moeten we gewoon lege pagina's aanbieden zonder info bij een tradi is het probleem ook opgelost. ;)

    Noem de cache GOED LEZEN!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...