Spring naar bijdragen

Charissa1404

Leden
  • Aantal bijdragen

    115
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Charissa1404

  1. Pfoe. ik ben bang dat je niet veel meer kan doen dan mailen.

    Ik heb ook zo iemand gehad, die mijn coin telkens liet discoveren op een event. Echt zo frustrerend.

    Misschien kan je nog op je coin pagina heel groot zetten dat hij van cache tot cache moet tot de coin weer bij je is.

     

    Als een keer iemand de coin bij hem discovered kan de collega cacher hem erop attenderen

  2. Reden hiervoor is dat wij geen pagina('s) grote bannerlijst willen zien.

    Dat wil ik ook niet. Daarom maak ik mijn banners 5 pixels breed en laat ik ze pas helemaal zien als je er met de muis overheen gaat.

    Zie ook: http://www.geocaching.com/profile/?guid=e5f367d0-e705-44b0-926b-c5c7a7b9b975

    In de broncode kun je zien hoe ik dat gemaakt heb.

     

    Tc

     

     

     

    Wauw dat ziet er wel heel gaaf uit TC!

    Ik heb even in je broncode gekeken, en dan is het zoiets al on mouse-over ...Echter, de html code lijkt zich niet helemaal lekker te kopiëren. Heb het even geprobeerd met die sahara banner, maar bij mijn profile verschijnt niks. Nog maar even verder kijken hoe het werkt!

  3. Is geen kwestie van bang zijn voor kritiek. Juist niet. Men wordt zelfs gedwongen die kritiek te uiten, omdat het niet met 1 muisklik kan. Als je dan een beoordelingssysteem van de posts wil, laat dan uitspringen welke berichten nuttig waren, en uit je kritiek lekker in een berichtje. Gaat iemand in z'n taalgebruik of met z'n toon in tegen de regels, dan heb je daar nog altijd de report-knop voor om de mods in te laten grijpen. Kortom, ik zie de meerwaarde niet van een systeem met mogelijkheid om negatief te beoordelen. Ik zie er wel nadelen aan: mensen kunnen zich de negatieve beoordeling te sterk aantrekken als het bij henzelf gebeurt (met name bij mensen met al een negatief zelfbeeld) of de posts van een ander bij voorbaat al negatief lezen (want die heeft al zoveel minnetjes dus zal het wel vervelend bedoelen).

     

    Ik snap jouw standpunt wel. Dus jij vind kortgezegd, als een topic je aanspreekt klik je lekker op de plus, en zal deze posting hoog op een lijst komen met: meest positief beoordeeld. Ik heb trouwens persoonlijk liever dat mensen gewoon zeggen: ik ben het met je eens, dan dat ze op een plusje klikken. Kwestie van voorkeur.

  4. Ik snap je reactie Geovlinder, maar vergeet de AD niet in de diagnose ADHD. Mensen zijn vaak geneigd te denken aan de hyperactiviteit, en vergeten daarbij de Attention-Deficit. Oftewel de ADHD-ers zijn geen Jochem Meyers die van cache naar racen omdat ze de hyperactiviteit hebben. Veel mensen zijn geneigd bij drukke mensen al te denken: Goh die heeft ADHD. Maar vergeten hierbij te denken aan the attention deficit. Gebrek aan focus, en een overheersende impulsiviteit. Enfin, back on topic:

    1500 caches in een dag is veel.

  5. Hallo!

     

    Wat leuk dat je ook bent gaan cachen.

    Ik ga regelmatig alleen cachen. Ik hou er trouwens ook niet van om bij een woonhuis te cachen. Mijn cache maatjes houden hier ook niet van. We voelen ons daar sowieso vaak bekeken.

    Als je trouwens een hond hebt is het een goede afleiding manoeuvre :thumbup:

    Maar buiten dat, met zn tweeën zie je natuurlijk wel meer dan alleen. Als je alleen in een woonwijk cachet kan je altijd doen of je even uitrust en kijk eens rustig naar de omgeving.

    Misschien zie je dan een sticker met het geocache logo.

    Succes met cachen!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...