Spring naar bijdragen

Kleine welp

Leden
  • Aantal bijdragen

    52
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Kleine welp

  1. Ik weet niet of het mogelijk is, maar het lijkt me van wel. Nu moet ik, als ik zoek op caches in de buurt, elke keer bijvoorbeeld 5000 meter invullen, en zoeken op traditionals. Het zou handig zijn om de instellingen van je laatste zoekopdracht te onthouden. Misschien een ideetje?

    Ik maak nu al een tijdje gebruik van gatecacher, en ik vind het werkelijk helemaal geweldig!! Complimenten voor dit mooie stukje software.

  2. 1 Probleem opgelost. Ondanks dat bij het installeren werd gezegd dat de oude Gatecacher eraf gehaald word, zat hier het probleem. Eerst zelf alles weg halen en dan opnieuw installeren. Maar nu een ander probleem.

     

    Het programma slaat nog steeds vast en moet de telefoon gerest worden. Hebben meer mensen hier last van gehad en hoe hebben jullie dit opgelost.

    Heb je iets meer info?

     

    Ik merk dit ook af en toe. Ik maak het toevallig net mee bij het toevoegen van een cache via GC code. Telefoon had toevallig even geen internet geloof ik, hij kon niets toevoegen en bleef hier helemaal op hangen. Een andere keer bleef hij hier ook hangen, maar toen drukte ik per ongeluk op Ok i.p.v. Annuleer. Er stond dus alleen GC. Misschien kun je hier iets mee?

  3. Gisteren ook gatecacher op een HTC Diamond 2 geinstalleerd. Ik vind het helemaal geweldig!! Zit echt mooi in elkaar! Alleen heb ik af en toe een probleempje als ik caches filter op Traditionals. Soms geeft hij dan 0 resultaten, terwijl er toch zouden moeten zijn. In elk geval ben ik wel heel erg blij met deze toevoeging. Steeds switchen tussen gps software en browser en pen en papier blijkt toch veel werk. Ik zou zeggen, keep up the good work!!

  4. Ik heb vandaag eens nRoute geupdate naar versie 2.6.1.

    In het begin krijg ik al een melding dat afslag voor afslag notificatie uit staat vanwege licenties. Nou erg fijn, op een of andere manier vind ik nergens meer de 'Route to it' functie, ik kan er dus eigenlijk niets mee?

    Iemand misschien ook al dit ondervonden? ******************************

     

    Grt Jack

     

    ****EDITED BY MODERATOR: **** Wil je dat ze geocaching.nl als site gaan sluiten? Dit soort vragen zijn hier uit den boze en zou je, als ik de forumregels zou volgen tot in de puntjes, een ban hebben opgeleverd.

  5. Hmmm Ik wilde net een reactie gaan posten maar ik zie dat het einde van het draadje al nergens meer over gaat...

     

    Anyhoe, ik denk dat het niet zo'n vaart loopt met aanslagen door die stafkaarten, nog eventjes en dan gaan ze ook zeiken over muziek die word uitgezonden, bij goede muziek voelen terroristen zich beter en presteren ze meer, zo kun je achter alles wel wat zoeken. Uberhaupt al die #### over die aanslagen etc is gewoon te triest voor woorden, maar goed, ik zal er dan ook geen woorden meer aan vuil maken. :thumbup:

    Het word eigenlijk wel weer eens tijd om een cache te gaan zoeken :offtopic:

  6. Ja ik vraag me eigenlijk ook af wat het benchmark nu precies inhoud. Ik heb op het RD meet punt hunting gedeelte van de site gekeken, en later enkele foto's geupload voor punten hier in de buurt. Maar dat is het volgens mij niet..

  7. Dat klinkt niet zo best, ik denk echter dat dat hier in NL nogal meevalt, de caches die ik tot nu toe hier heb gevonden gingen allemaal netjes langs paden etc.. En caches die uitzien als bommen.. Sja...? Ik denk ook dat in Colorado iets meer caches liggen en waarschijnlijk hebben ze daar wel hinder dat er zoveel mensen door de natuurgebieden lopen te zoeken.

    Ik hoop in elk geval dan dat het bij Colorado blijft...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...