Spring naar bijdragen

Wad-Seekers

Leden
 • Aantal bijdragen

  1051
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Waardering in de gemeenschap

63 Uitstekend

Over Wad-Seekers

 • Verjaardag 24-02-1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin gpsmap62s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005 (pocketpc)
 • Lengtegraad
  6.14920
 • Breedtegraad
  52.25808
 • Skype
  wad-seekers

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  NL Deventer
 • Interesse
  Waddengebied. Fotografie.
 1. Groundspeak vind het dubbel loggen wel iets om aandacht aan te geven. Bij mijn statistieken staat bijvoorbeeld: Je hebt 697 caches gevonden (697 unieke) sinds jouw eerste vondst op 08/02/2010. Je kan dus altijd zien of je caches dubbel hebt gelogd.
 2. Een poging gedaan om 'basiswaarden' te formuleren. Mee geholpen om een startershandleiding te schrijven. Deze startershandleiding later op eigen naam geactualiseerd. Met een paar medecachers de lijst 'caches voor starters' samengesteld. Een starterscache uitgebracht: 'starters mysterie'. Lijkt me genoeg. En jij?
 3. Wad-Seekers

  Vakantietips?

  Heel erg genoten in de Dordogne. Demooiste/bijzonderste cache die we vonden is nog altijd: http://coord.info/GC16XP9 Play the caveman! En dat was augustus 2010. Bijna 3 jaar geleden. Het was daar toen niet heel erg warm. Een graad of 23. Ik weet eigenlijk niet wat de gebruikelijke temperatuur is daar.
 4. Vorige jaar heb ik een waypoint van onze cache 'expeditie Ossenwaard' direct aangepast toen er een melding kwam van een broedende eend bij een waypoint. Dit jaar is het hele gebied tot broedgebied uitgeroepen en is de cache niet beschikbaar. Vrij logisch vind ik dat.
 5. maare met de naam wolfje was het gewoon een account op beiden sites Je hebt je met dezelfde naam bij 2 organisaties aangemeld. Perfect. Maar je hebt dat echt zelf gedaan.
 6. .com en .nl zijn twee onafhankelijke organisaties. Als je je naam bij de een verandert hoeft dat niet perse bij de ander. Het gaat niet automatisch. Hier op .nl kan je een ticket aanmaken met verzoek om je naam te veranderen.
 7. Dat vind ik wel een relevante en goede reden om alles nogmaals te loggen als je om wat voor reden dan ook een nieuw account maakt. Je gaat dan niet per ongeluk naar een cache die je al eerder hebt gelopen.
 8. Ik ontving ook zo'n owner bericht. Het team had de genoemde cache inderdaad gelogd. In zo'n geval accepteer ik zo'n extra log. Als de originele naam niet te vinden is in de logjes dan zou ik er wel een berichtje aan wagen. Of het officieel mag (m.a.w. of de cacher recht heeft op zo'n log) is een andere discussie. De basisregel 'alleen loggen op internet als je naam in het logboek staat' is hier immers niet gevolgd. Dat gebeurt ook als kinderen van een team achteraf besluiten om zelfstandig te gaan loggen. Toch vind ik het niet onredelijk en laat ik het zo.
 9. Al eerder gezegd: ik heb geen enkel probleem met Munzee opzichzelf. Alleen als de cache word gekaapt; dat is wat anders. Andersom is natuurlijk ook niet de bedoeling. Wat mij betreft zou daar precies hetzelfde moeten gelden. Uitgangspunt: Wie het eerst komt, het eerst maalt. De eerste legger is niet verantwoordelijk voor overleg maar het is wel mooi als de tweede legger kan worden achterhaald. Laat beide spelletjes in hun waarde. Bij een munzee op mijn cache zou ik ook mijn best doen om te achterhalen van wie die is. Maar in dit draadje werd de eerste legger (munzee./cache) aangesproken op communicatie en egoisme. Gelukkig werd dat later genuanceerd.
 10. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je dit bericht van Barny niet persoonlijk moet aantrekken. Ook als je via twitter mer Barny praat is hij niet vriendelijk. Dat heb ik in ieder geval persoonlijk ervaren. In het echt heb ik hem nog nooit ontmoet, maar daar zit ik ook niet op te wachten. Op het web heeft Barny een heel ander gezicht dan in het veld. Probeer het maar eens uit. Op het web probeer ik te voorkomen te reageren (lukt niet altijd ) maar in het veld is het best gezellig (geen bier maar cola)
 11. @Barny. Jij schrijft: Communicatie is het sleutwlwoord. En ook: Egoïsme ten top, Vreemde zaak. Iemand plakt een sticker van een pretpark op mijn auto. De plakker vraagt niets maar doet dat 'gewoon'. Ik maak mijn auto weer schoon. En nu wordt jij boos omdat ik niet communiceer? Jij vind mij egoïstisch? Jij verwacht dat ik mijn uiterste best ga doen om te achterhalen van wie die sticker is? En dat ik dan ga overleggen over het verwijderen van de sticker op mijn auto? Jij draait de zaak volledig om. De sticker plakker communiceert niet en die is egoïstisch bezig. Als de stickerplakker met mij zou communiceren, dan is het een heel ander verhaal.
 12. Wat een flauwekul zeg. Die cache is van mij maar ik mag niet zelf bepalen of ik hem schoonmaak/onderhoud/vervang? Ik heb helemaal niets tegen munzee maar ik wil wel zelf bepalen hoe mijn cache er uit ziet. Elke sticker, maakt niet uit welke, zou ik verwijderen.
 13. Je kan de hint natuurlijk wel op de cachepagina zien. Je kan hem daar ook eenvoudig ontcijferen.
 14. OK. Geen discussie. Wat is dan de reden of doel van je post? Ik wil best reageren maar ik krijg stellig de indruk dat je dat niet wil.
 15. Ik reageerde op bovenstaande. Maar natuurlijk prima als er hier op deze site afspraken en/of een soort cultuurtje voor is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...