Spring naar bijdragen

Lepman

Leden
 • Aantal bijdragen

  1873
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Berichten geplaatst door Lepman


 1. Wie weet wat Geoman met de site wil? Vind hij een forum genoeg of zijn er nog andere plannen. Uit het verhaal van vlindertje lijkt te komen dat er geen ideeen zijn. Wat ergens al bestaat hoeft niet op deze site?


 2. Misschien kan iemand de ts een formatje sturen hoe een geocache er uit dient te zien. Het komt nu wat verwarrend over. Daardoor zou de ts de illusie kunnen krijgen dat er een vorm van vrijheid in het spel zit.

  • Upvote 1

 3. Blijkbaar heb ik eea verkeerd ingeschat en kent Barny de regels heel goed. Maar omdat het Defensieterrein tijdens de landmachtdagen openbaar is vallen we toch binnen de regels. En ja, het is allemaal maar net aan. Ik begrijp ook heel goed dat er enige frustratie optreed als een event wat in combinatie met "de strijd tegen kanker" niet mag doorgaan, en die mening deel ik uiteraard. Wat ik ook deel, is dat ik het spelletje geocachen heel leuk vind en daarom ook heb meegewerkt aan de totstandkoming van dit event.

  Barny, en natuurlijk alle andere teams nodig ik uit om gezellig onder het genot van een bakkie over geocaching te kletsen, dus kom gezellig naar de tent tijdens het event.

   

  Grtz, Elswood

  Welke tent staan jullie?


 4. Het modereren daar is begonnen. Barny is de komende maand niet welkom op het forum. Helaas zijn de meeste daar niet in staat door het taalgebruik heen te kijken en de kern te zien. Zaken als de omgang met persoonsgegevens worden daardoor niet op waarde geschat.

  De eigenaar van die site mag barny wel 'barby' noemen op het forum maar andersom is out of bounds.

  Het is soms ook lastig te achterhalen wie het is vanwege de meerdere accounts. Laten we ze voor het gemak maar de underbroekies noemen ;)

  Mocht er een 3e dag komen voor geocachers is barny wederom niet welkom. Tot zover de illusie dat geocachen een spel voor iedereen is...

×
×
 • Nieuwe aanmaken...