Spring naar bijdragen

Butch en Mien

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Butch en Mien


 1. Ik gebruik de Deuter 32 Act Trail. Wat groter dan een dagrugzakje maar ik heb geen zin om steeds te wisselen. Ook kan ik mijn jas in de rugzak stoppen zonder de rest te pletten. Ideale rugzak met een goed ventilatiesysteem voor een droge rug. Handige vakjes voor TB's en reserve batterijen etc. Ook handig is de regenhoes. Bij een forse bui even de hoes erover en droog blijft de rugzak. Via een rits aan de onderkant is de inhoud te benaderen zonder dat je de hele rugzak moeten leegmaken (wat je nodig hebt zit altijd onderop :yes:) Had eerst een Vaude met opgespannen gaas. Ik vond dat het gewicht te ver naar achter kwam waardoor het minder prettig droeg. Dit is natuurlijk persoonlijk.

  Tot op heden geen spijt van deze rugzak. Het draagt prettig, veel ruimte, praktisch en veel draagcomfort.

   

  Probeer je favoriet te passen alvorens te kopen. Door te passen voel je of de rugzak bij je past. Een plaatje zegt niets.

   

  Succes met het maken van een keuze!

   

  Butch (en Mien)


 2. Wij hebben nu twee keer een premium membership afgesloten via geocaching.com. Automatisch wordt het abonnement gekoppeld aan jullie geocaching name. Na betaling staat direct het nieuwe of verlengde abonnement (en verlenging-) datum op je persoonlijke profielpagina.

   

  Wij hebben geen problemen ondervonden om via creditcard te betalen.

   

  Groetjes Butch en Mien

×
×
 • Nieuwe aanmaken...