Spring naar bijdragen

Lemon

Leden
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door Lemon

  1. Al wachtend meld ik nog even dat het probleem vandaag (1 november) nog bestaat (Windows 7 + Firefox).

    Foutmelding luidt: Fatal error: Call to a member function topicPostSearchResultAsForum() on a non-object in /home/geocaching/domains/geocaching.nl/public_html/forum-7nUT6/admin-21zxc/applications/forums/extensions/search/format.php on line 229

  2. Met de voorgestelde richtlijn 1 (Altijd een hint) ben ik het niet eens. Dat lokt juist uit dat men onnodige hints gaat plaatsen, zoals "Leg de cache voorzichtig terug" of "Kijk goed om je heen" e.d.

    Maar met de voorstellen 2 t'm 4 gaarne eens!

  3. Dit verschijnsel (ook op andere webpagina's) kan liggen aan de cache (jawel) van Firefox. Het helpt dan om te doen Extra -> Opties -> Netwerk -> Nu wissen, en dan Huidige pagina vernieuwen (blauwe ronde pijl op de werkbalk). De Add on Clear Cache doet met één klik hetzelfde (op het Huidige pagina vernieuwen na, dat moet daarna nog wel). Met de Add on Better cache kun je instellen dat Geocaching.com niet meer gecachet wordt.

     

    Verder: Greasemonkey-scripts (GCVote, GCTidy enz.) zo mogelijk updaten. De Greasemonkey-scripts vertragen overigens het volledig laden van de pagina altijd wel, daar is niet veel aan te doen (behalve dan geen of zo weinig mogelijk scripts gebruiken). Je kunt controleren of het aan deze scripts ligt door Greasemonkey even helemaal uit te zetten en dan een pagina te laden.

  4. (...) Maar volgens mij had hij volkomen onnodig daar dunnetjes nog een 'needs maintenance' aan toe gevoegd. Dubbelop dus. In mijn ogen volledig overbodig en nogmaals....ik zie dat als een smetje op mijn cachepagina.

     

    Dit lijkt me geenszins 'volkomen onnodig', maar juist precies volgens de richtlijnen van Groundspeak, zoals enkele postings eerder geciteerd:

    If you find a geocache that is in need of some help (e.g. container is cracked, logbook is full or wet), please post a "Needs Maintenance" log on the cache page so the cache owner and the community is notified. (...) Needs Maintenance logs are not forwarded to reviewers.

     

    Ik zie ook niet in waarom dat een smetje zou zijn, vooral niet als op die cachepagina ook nog te zien is dat direct actie is ondernomen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...