Spring naar bijdragen

Mars Express

Leden
 • Aantal bijdragen

  705
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Berichten geplaatst door Mars Express


 1. Voor de geïnteresseerden is er een aparte topic opgestart op het GS forum:

   

  Google maps, workaround Google on GS, how to...

   

  Blijkbaar hebben ze hun policy mbt het vermelden/linken naar Greasemonkey scriptjes aangepast. Destijds heb ik één week BAN gekregen wegens een link naar een GM scriptje...

   

  Volgens Moun10Bike lag dat iets genuanceerder: http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=290410&view=findpost&p=4974848


 2. Soms krijg ik bij mijn caches logjes met dit soort inhoud: "Het was bar weer. Hevige wind... ontberingen... zware regenval..."

  En dan kan je cache een superwaterdichte doos zijn en je logboekje in een filmkokertje zitten; bij zo'n bezoek wordt alles nat.

  En gezien de waterdichtheid blijft het dan nat van binnen.

   

  ja en of het zakje van lepman dan nog helpt..?


 3. Is er een mogelijkheid om een event op de watche list te zetten/hebben staan zonder van iedereen een attend berichtje te krijgen maar wel de meldingen van de orga.van dit event.

   

  stuur alles naar een gmail account, maak daarin een filter aan die alleen dat wat jij wilt hebben doorstuurt naar je normale e-mail adres.


 4. Ja, grappig dat zo'n topic weer een heel andere kant op gaat als wat de bedoeling van de topic starter is. Zo zijn we inmiddels al weer zo'n 10 berichtjes verder, maar heeft de TC nog steeds geen antwoord op zijn vraag.

  dat heeft ie allang, maar jij ziet dat niet.


 5. Inderdaad, de beta van GSAK8 is zeer stabiel, en als er wat mis is, heeft Clyde het meestal in no-time gefixed.

   

  Versie 7 wordt hier in elk geval al lang niet meer gebruikt, en ik heb bijvoorbeeld ook geen problemen met de macro's die ik veel gebruik.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...