Spring naar bijdragen

AJKwak

Leden
 • Aantal bijdragen

  314
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Berichten geplaatst door AJKwak

 1. Goedemorgen Alfred Jodocus Kwak,

   

  Naar aanleiding van ons berichtensysteem en inter overleg, kan ik je melden dat we nog steeds belangstelling hebben.voor de coins

  Ik hoop dat je via het forum contact met ons op wilt nemen, om verder te praten.

   

  Groetjes

  De Kikkers

  ik zou jullie graag een berichtje sturen maar jullie kunnen geen berichten ontvangen meld het forum ik ben op de mail te bereiken alexkw@xs4all.nl

 2. Hallo allemaal Ik ben inmiddels al een tijdje niet meer actief met geocachen. en daarom wil ik mijn geocoin verzameling verkopen. voor 150 euro het gaat om 22x ongeactiveerd 11x geactiveerd 3xtb uiteraard worden de ge activeerde coins overgezet naar de nieuwe eigenaar. zie de marktplaast advertentie voor foto's en de volledige beschrijving.

   

  http://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1145136630.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

   

  ook het ik nog een garmin chirp en wat cach containers te koop voor 15 euro zie link

   

  http://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1145137938.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

 3. Hele simpele schatting.

  We hebben 20.000 forum leden laat daar nou eens 5000 dubbele aanmeldingen bij zitten.

  Dan hou je dus nog 15.000 cachers over waar van er zo'n 10.000 echt actief zijn.

   

  Dit is ook maar een simpele gedachten gang of het klopt??? ik weet het niet.

   

  Veel plezier met je nieuwe hobby.

   

  Alex

 4. Ik benoemde alleen de cache 'What the ..'. Waarom je er dan andere caches bij gaat halen en de logs hier bespreekbaar (?) wil maken is mij een raadsel. Wel bedankt dat je zo sportief bent geweest om op verzoek de namen weg te halen. Ik zie overigens nog meer posts waar ongevraagd namen publiekelijk (ik lees: te schande) worden gemaakt. Ik vraag me af of dit wel de bedoeling is.

   

  Als je nog steeds afvraagt hoe ik uit logs kan opmaken of er gepuzzeld is (wat ik overigens nooit hebt beweerd) wil ik best eens uitleg geven. Alleen niet in een forum .. misschien op een event? Kunnen we meteen wat coörds uitwisselen.

   

  Voor wat betreft de laatstgenoemde cache .. tja .. wat zal ik zeggen? Rare jongens die Finnen .. of zou hij misschien op GL moeten komen om 'het' te snappen ;-)

   

  Het gaat in deze discussie toch niet om EEN cache maar alle cachjes en ik laat gewoon even zien wat ik even snel lees bij JOU cachjes en dat IK er niet uit op kan maken dat er een heftige puzzel sessie aan voor af hebt is gegaan...

  En nog even een zinnetje uit een van je posts ui dit draatje:

  Ik wil een leuk logje lezen als ik de e-mail open .. een log die geloofwaardig is .. een log die tot mijn verbeelding spreekt .. een log waar IK uit kan opmaken hoe iemand de cache en de puzzel ervaren heeft ......

  Nou dit zinnetje lees ik toch echt dat je uit een log kunt op maken dat er gepuzzeld is of niet nou dat kan ik uit die logjes echt niet opmaken of heb mis.

   

  Dat jij misschien wat anders weet zou kunnen Maar dat zie ik niet..

   

   

  Finnen zullen wel raar zijn maar ik maak er niks uit op. En daarom zij ik ook misschien zie ik het ook verkeerd.

   

  Wat betreft die namen stuur mij even een pm in welke post ik die gebruikt zou hebben dan kan ik dat even nakijken en eventueel aanpassen als ik denk dat je daar gelijk in zou hebben.

  Net zo als ik net heb gedaan.

  En te schande brengen is niet wat mijn bedoeling is met dit soort copy past knipsels ik geef gewoon aan dat er zo wat geschreven is..

  IK maak me niet druk om TFTC LOGJES OF Hier even lekker de kuierlatten gestrekt voor we straks vertrekken richting boot.

  Maar ik zal zeker in de toekomst hier wat beter over nadenken want hun naam noemen hoeft ook niet daar heb je gelijk in.

  Dat kan iedereen wel terug lezen als ze dat zouden willen op .com of op global of waar dan ook waar de logjes verschijnen

   

   

  Groeten Alex

 5. Dat mag wel hoor. Je kunt bijvoorbeeld een chatbox opzetten om dit te doen. Is wat vluchtiger van aard dan een forum. Tenzij je natuurlijk all logs van aale chatrooms gaat publiceren.

   

  Maar goed, als je het niet eens bent met de nieuwe guideline, stel ik voor dat je een voorstel tot wijziging doet via het feedback-forum. En veel succes daarmee gewenst!

   

  chat box mmmm dat mag wel van je geoleaks is het zelfde ik vraag wat ik krijg antwoord en staat ook op internet duurt misschien wat langer het antwoord krijg.

  Daarom zeg ik ik zie het verschil niet tussen alle soorten van uit wisseling die er bestaan als er wat verboden word dan moet dat alles ook verboden worden..... en niet een beetje...

   

  Alex

×
×
 • Nieuwe aanmaken...