Spring naar bijdragen

Pallas

Leden
  • Aantal bijdragen

    89
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Pallas

  1. Oke, mailtje is gestuurd, ik neem aan dat ik ook reactie terug krijg?

     

    jazeker, zodra de wijziging is doorgevoerd krijg je automatisch een mailtje met je nieuwe gegevens!

     

    Ik kom niet op de pagina omdat hij als onveilig beschouwd wordt door McAfee (fishing).

     

    op welke pagina kom je niet? Als je wijzigingen wilt doorvoeren kan dat door een mailtje te sturen naar info@gme2008.nl en voor je status heb je als het goed is diverse bevestigingsmailtjes gehad!

     

    Om gezondheidsredenen weet ik niet of ik aanwezig kan zijn. Hoe werkt dat dan met inschrijven?

     

    Na sluiting van de inschrijving wordt niemand meer toegelaten (helaas is het evenement zo groot dat we deze maatregel moeten nemen). Als je het nog niet zeker weet, kan je twee dingen doen: of je uitschrijven (dan weet je zeker dat je niet komt, maar kost het je ook niets) of je ingeschreven laten (kan je 2,50 kosten als je toch ziek bent, maar als je gezond bent ben je ook zeker van een plekje bij het GME). Ook kan je een mailtje sturen met uitleg (ook naar info@gme2008.nl), wellicht kan de organisatie dan nog wat voor je betekenen.

  2. hee, dat herken ik! Dat is een "Epje" (eppendorf tube), een soort mini reageerbuisje die in laboratoria gebruikt worden om kleine hoeveelheden stoffen in te bewaren of te centrifugeren. Maar waarom dat in een cache zou liggen??? Ik heb ze zelf wel eens gebruikt om een coördinaat in te stoppen (waterdicht), maar in de eindcache? géén idee... als alternatief voor een micro soms?

     

    Groetjes, Marij

  3. De nieuwsgierigheid naar het eerste nummer van Spoiler neemt bij ons rechtevenredig toe met de tijd die er verstrijkt voor het eerste nummer verschijnt... :no:

     

    ;) de Tejoos

    Dat is vreemd zeggen. M.a.w. hoe minder tijd nog voor het verschijnen hoe minder de nieuwschierigheid ook wordt. ;)

    misschien is omgekeerd evenredig beter. :D

     

    of er een taalkundige kwestie van maken: de woorden "voor dat" vervangen door "tot dat" ;-)

     

    ook ik ben erg benieuwd naar het eerste nummer van Spoiler!

    kan er niet vast een voorproefje/spoilertje verschijnen? :eek:

  4. Jeetje...

     

    Net met m'n moeder naar een alternatieve therapie in Duitsland geweest voor, wat ik nu hoor, dezelfde ziekte. En dan kom je terug en lees je dit.

     

    Valt even heel rauw op het dak.

     

    Reintje, bedankt voor alles. De kaarten, de gezelligheid op het GME, tijdens andere caches waar we je wel eens zijn tegengekomen.

     

    Je zal nooit vergeten worden!

     

    Voor alle nabestaanden, vrienden en familie: hopelijk vinden jullie alle steun die jullie nodig hebben bij elkaar. Laat deze berichten van het forum een steun zijn voor jullie.

     

    Marij

    Pallas Athene

  5. wat doen jullie nou als je gebeten bent?

     

    Ik ben 7 juni gebeten door een teek (allereerste keer) die ik er in z'n geheel uit heb gekregen met een tekentang. Thuis het wondje ontsmet en daarna 2 weken goed in de gaten gehouden of er geen kring omheen ontstond.

     

    even gezocht op internet en dat leek voldoende.

     

    gaan jullie (elke keer) naar de dokter na een tekenbeet of pas als er verschijnselen optreden? En wat adviseerd de arts dan?

  6. Ik zit me nu af te vragen hoe die man zich afgelopen zaterdagmorgen zich voelde door als enigste op de parkeerplaats van een winkelcentrum in Naarden met een boodschappenkar te lopen.  :D

    Een GPS ontvanger viel daar niet op.

     

    Ger@ld

    (die ook wel eens op zijn knieen bij een boom zit op de jaarringen te tellen.)

     

     

    Waarschijnlijk dacht die man hetzelfde als een van de bewoners: "wat is dit voor een enge sekte!"

     

    edit:

    oeps, wel heel offtopic :eek:

     

    Father, wat wij meestal doen is gewoon een stukje doorlopen en later terugkomen (in het geval van tegenliggers/achterliggers in een bos) of lekker op een bankje gaan zitten. Zo niet, dan de stoute schoenen aandoen en je vastberaden gedragen: zoeken maar! Merk toch vanzelf wel wanneer iemand het vreemd vindt... dan geef je toch een beetje uitleg!

     

    Zo hadden we laatst een cache die we, langs een afgelegen weg, in het donker aan het zoeken waren. Draait ineens de politie de parkeerplaats op: "wat zijn jullie aan het doen?" Ons antwoord: ah, fijn dat u daar bent agent, kunt u mooi even mee zoeken! En ja hoor, samen met de politie gevonden die cache ;-)

  7. Dat daarna (en ze zijn echt niet de enige) een paar dagen na mijn bezoek de cache archiveren, veranderen, of helemaal verwijderen ach, dat is allemaal wel erg kort door de bocht genomen vind ik, maar zo is het nu eenmaal.

    Gelukkig zijn er zijn ook puzzel cache leggers die het allemaal een heel stuk sportiever oppakken en dat weet ik wel te waarderen.

    Barny

     

    Tjeempie verwoordt het erg mooi:

     

    Overigens kan ik het me wel voorstellen dat je als cachelegger het leuker vindt als er echt gepuzzeld wordt met jouw cache en dus kan ik me er prima in vinden dat Kromhout en Pallas de cache (tijdelijk) gearchiveerd hebben. Kijk dat is dan weer hetzelfde: iedereen mag geocachen zoals hij/zij dat wil en iedereen mag ook caches maken en beheren zoals hij/zij dat wil (tot op zekere hoogte natuurlijk).

     

    Wij hebben de cache verwijderd omdat WIJ het jammer vinden dat de cache te vinden is zonder dat de puzzel gedaan hoeft te worden. Dit is dus geen aanval naar degenen die deze cache zomaar gevonden hebben (en daarin is Barny niet de enige blijkt uit de logs) maar een kritisch puntje voor onze cache. Blijkbaar zit er dus toch nog een "foutje" in onze denkwijze waardoor de puzzel niet waterdicht is. Helaas voor ONS, daar gaan wij dus nu wat aan doen. Nogmaals: het is voor ons de uitdaging om mensen de puzzel te laten doen, en geen aanval naar mensen die hem gelogd hebben ZONDER de puzzel te doen. Dat moet ieder voor zich weten, aan ons de uitdaging om het tegen te gaan door onze cache-opzet!

  8. aktaion:

     

    Wij (Kromhout + Pallas Athene, de makers van Kastrum) vinden hetzelfde als alle reacties tot nu toe in dit topic: als je een moeilijke cache wilt doen, doe er dan ook zelf moeite voor. Wij vinden het leuk om mensen onderzoek te laten doen naar de Vesting, en dat hebben we vorm gegeven in Kastrum. Geweldig dat je deze moeite doet/hebt gedaan voor deze cache!

    Geen nood dan ook: de cache zal iets worden aangepast zodat de punten niet meer onderling doorgegeven kunnen worden en waarschijnlijk zal je nu een antwoord door moeten mailen voordat je de cache mag loggen. Voor jouw geval (aangezien je hem al gelopen hebt): mail de oude coördinaten anders even door, dan krijg je de nieuwe coördinaten waarmee je verder kan!

     

    Groetjes, Marij en Mark

    Pallas Athene + Kromhout

  9. een Quote van mijn vader, met wie ik ook over deze kwestie heb gepraat:

     

    Het is net als een personeelsadvertentie: die moet niet gezet worden om zoveel mogelijk reacties te krijgen, maar om alleen de juiste mensen enthousiast te maken en niet enthousiastelingen te bewegen niet te schrijven.

     

    Zo kan je dit geocaching-stukje ook zien. Zie het zoals je het wil zien, respecteer elkaars mening en zet deze discussie verder voort bij het topic "geocaching in de media"... alsjeblieft? :thumbdown:

  10. Ik neem jullie niets kwalijk. Het is alleen jammer, naar mijn mening, dat er mensen zijn, die aan zo'n programma willen mee werken. Het doet onze hobby geen goed. Zondag zijn er weer 100 nieuwe forum leden en evenzovele geocachers. Die nieuwe geocachers dragen niets bij behalve dat ze na 1 gevonden cache ook een cache willen neerleggen, zonder dat er serieus over nagedacht is.

    Probleem is nu dat er hordes mensen achter hun pijltje aan lopen en een gebied omploegen en dat is nu precies waar we niet op zitten te wachten .

    Nogmaals Pipo&Mammaloe, ik neem jullie niets kwalijk en wens je zelfs veel plezier bij de uitzending,

    Ruud :beerchug:

    :eek:

    en als ik om die reden alleen de cache doe, die vlakbij mijn huis ligt, en het kaartje laat liggen, ben ik de boeman???

     

    nou snap ik het niet meer... :beerchug:

  11. ergo...h/e*f wordt dan eerst e*f en dan h delen door..., terwijl je eerst h/e moet doen om het goede antwoord te krijgen...

    Of zit ik nu te slapen of moet ik me diploma maar inleveren  :beerchug:

     

    je mag je diploma inleveren :beerchug: : delen en vermenigvuldigen tellen even zwaar en moeten dus gewoon in de volgorde zoals het in de som staat gedaan worden! dus inderdaad: h/e*f --> (h/e)*f

  12. Goed punt, Twin Peaks.

     

    En laat ik er dan nog aan toe voegen dat het gewoon ook erg leuk is om een uitzending van Koppensnellers bij te wonen. Iedereen is er super relaxed (het is nagenoeg dezelfde ploeg als vorig jaar bij de Vara), er heerst geen noemenswaardige stress. En Jack Spijkerman is echt geinteresseerd en vindt het een leuke bezigheid.

    Ik wil wel, maar dan moet ik vrijdag wel even vrij nemen (gewoon een kwestie van niet komen. Geen reactie aub. Zeker niet van bierdrinkende, fietsende Driehoekers ;) ) en ook heb ik de cache nog niet gevonden. Morgen overdag kan ik niet cachen, maar 's avonds wel. Misschien wil er iemand in team verband, want 's avonds even op en neer naar Leiderdorp is niet echt comfortabel. :no:

    Maar waarschijnlijk is er al iemand anders langs geweest vandaag. :yes:

    Overigens ben ik het niet met Twin Peaks eens dat Pallas Athena de cache dan maar niet had moeten gaan doen. Als zij wel wil cachen maar niet op tv wil komen moet zij dat toch weten. Ik ben het volkomen met haar eens.

     

    Q :blush:

     

    Thx Quaerens, zo denk ik er zelf dus ook over. Het gaat mij om de cache, niet om de tv. Als je serieus die cache morgenavond wil doen, wil ik best nog een keertje mee, 't was een onbekende omgeving voor mij en ik vond de wandeling niet onaardig.

     

    Groetjes, Marij

    Pallas Athene

×
×
  • Nieuwe aanmaken...