Jump to content

Team-Eppie

Leden
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Team-Eppie


 1. Koper, nikkel, lood, cadmium en dat soort zware metalen zijn een ander verhaal, deze zullen een boom vergiftigen. Dus gewoon geen koperen schroefjes gebruiken (volgens mij komen geen andere zware metalen voor in schroeven).

   

  Volgens mij zal je in de bouwmarkt weinig (lees: geen) koperen schroeven vinden. Deze zijn van messing.(een legering). Kortom: schroef vol die boom. Zolang de eigenaar het maar oké vindt. (correct me if i'm wrong)


 2. Bijzondere smilie overigens...

   

  Héhéhé, als ik kijk naar de lokatie van die smilie vraag ik mij af wat ze daar nog meer hebben.

   

  Kijk dan gewoon effe, dan weet je het meteen! :thumbdown:

   

  Of durf je niet?

   

  groetjes GeoVlinder

   

  Haha,

   

  1: Zo nieuwsgierig ben ik nou ook weer niet

  2: Ik zit op m'n werk, m'n leven wordt een hel als er net een collega achter mij langs loop terwijl ik kijk wat voor smilies ze hebben (dat geloooooooft niemand) (Ja, ik zit hier in een typische mannencultuur waar homosexualiteit misschien geaccepteerd is, maar waar je gegarandeert een paar grappen kan verwachten als je zulke sites bezoekt)


 3. Hmmm, dan heb ik (eindelijk eens) de eer om een draadje weer een beetje on-topic te krijgen.... (voor zolang het duurt ;) )

   

  Het Forum wordt een beetje "gezapig" vindt U ook niet? ....en het ergste is: we raken daar blijkbaar aan gewend, we denken blijkbaar dat dat zo hoort.

   

   

  Wat ik wel ter discussie wil stellen, is datgene waar ik mijn verhaal mee begonnen ben: waarvoor vinden wij eigenlijk dat een forum bedoeld is, en vinden we ook niet dat het forum een beetje "gezapig" aan het worden is? een beetje "indut" zeg maar.

   

  Wat ik ook ter discussie wil stellen is: als je je aan een discussie stoort, moet je dan naar een mod gaan bleren om hem te sluiten, of moet je je er dan gewoon buiten houden en diegenen die wel willen discussieren, rustig door laten discussieren? Het is de taak van de Mod's om ons te sturen, volgens mij was het niet andersom.

   

  Ik ben het volledig met de eerste en tweede alinea van deze Quote eens. Een reden waarom ik al een poos niets heb gepost op dit forum. (er zijn nog wat andere redenen maar dan verval ik in hetzelfde gezapige geneuzel als Twin Peaks bedoeld)

   

  Voor wat betreft de derde alinea: Zolang er geen forumregels worden overtreden; Bemoei je niet met het draadje en laat het links liggen.


 4. Dan moet je eens bij de betreffende Pq kijken.

   

  Je kunt hier instellen

  - Iedere week of dag draaien.

  - Eenmaal draaien en vinkje weghalen.

  - Eenmaal draaien en verwijderen PQ

   

  Dank,

   

  Tsja, ik schaam me een beetje die optie had ik nog niet gezien :D

   

  Topic closed :lol1:

   

  Je staat niet alleen Polmske ;) (bedankt voor de oplossing....)


 5. Spok en Okki:

   

  Als je op de cache pagina rechtsboven kijkt zie je een tabel met als titel : Inventory

  Daar staat de Geocoin tussen (50 Baths), als je die aanklikt kom je op de Pagina van de coin. Vervolgens kun je daar rechtsboven kiezen voor "Found it? Log it!". Dan heb je die code nodig die op de munt staat

  Tevens staat er in de beschrijving dat de coin samen met een muntje met een gat erin reist. Wat de rest van de muntjes erbij moet? ik weet het niet.

   

  @ Remco en Tamara: Het klopt dat er een Geocoinrace gaande is, maar niet elke munt maakt daar deel vanuit. Sterker nog, de coinrace is gestart om wat meer munten aan het bewegen te krijgen. Zie een Geocoin net als een Travelbug. Vind je hem, dan kun je hem loggen en weer in een andere cache stoppen.


 6. Maar .nl haalt de gegevens weg bij .com en de Geodoooors zijn van .nl en dus heeft .com deze gevens niet. Dus een kaart uitfuilteren op Geodooooors zal niet lukken of er zit een handige knutselaar (positief bedoeld) bij deze club die het maken kan.

   

  Het kan zijn dat ik niet begrijp wat je bedoelt, maar als ik op de index pagina van .nl in het linkermenu kies voor cachekaarten, (dan kom je dus HIER...) en dan in het linkermenu op Geo D'or klik, dan krijg ik toch een kaart met caches die met één of meer Geo D'ors zijn "bekroond" ?


 7. Geocaching, het houd je van de straat. :D

   

  Dat was nou net niet de bedoeling :) ik wil de weg op, naar bos en hei en weet ik veel :eek: Trouwens :eek: bij de DHZ kaarten kun je wel wat selecteren op geo d'or dus door te kiezen voor Aanbevolen door.Dus daarin zit een selectie. Waarom dan niet een pagina met de gevonden caches a la GC.COM? Ik kan niet programmeren dus ik weet niet hoeveel werk dat is. Dat houdt dan inderdaad tenminste 1 cacher van de straat :D

   

  Je kan ook kiezen voor Geo D'or bij de cachekaarten.... (Heb je daar wat aan?)


 8. Is het niet veel eenvoudiger om je query's op meerdere pc's te ontvangen (doe ik ook) en in te lezen in GSAK zodra en wanneer het je uitkomt? Dat kost maar een minuutje. Da's denk ik net zo lang als het kopieren van bestanden cq. het maken en restoren van back up's.


 9. Onder andere door de media groeit de groep nieuwe cachers explosief.

   

  Dit weiger ik overigens nog steeds te geloven.

   

  Als ik om me heen bij oude en nieuwe cachers informeer, is er niet een aan het Geocachen geraakt via de media.

   

   

   

   

  Sterker nog: Als ik zeg dat ik aan Geocaching doe krijg ik doorgaans een blik als van een koe die gras hoort praten. Er zijn nog steeds maar weinig mensen bekend met dit "Fenomeen". Ondanks "alle" mediaaandacht.


 10. Bij o.a. tennis is dat anders volgens mij. Zelfs als je met zijn 2-en tegen elkaar speelt, volg je nog altijd de regels van de tennisbond en speel je hoe dan ook een soort competitie denk ik, tenzij je de punten niet telt dan wordt het een ander verhaal, maar dan is tennis volgens mij niet meer zo leuk.

   

  Met deze stelling kun je een aardige parallel met cachen trekken. Je houdt je aan de regels van .com (en .nl) en als de puntjes niet tellen is het (voor een groot aantal cachers) een stuk minder leuk.....


 11. Met de keuze uit 2 kies ik voor optie 1, als hobby.

   

  In dit lijntje zie ik vanochtend echter een andere mening voorbij komen.

  Toeval dat je deze poll nu start?

   

  nachtbraker

   

   

  Ik denk dat de aanleiding meer in DIT berichtje zit...

   

  Edit: Linkje werkt anders dan ik gehoopt had. Het gaat om bericht # 96


 12. Nederland heeft zich steeds verzet tegen ideeën om van de satellieten een overheidstaak te maken. Toenmalig minister Gerrit Zalm (Financiën) vond dat vooral een taak voor het bedrijfsleven.

   

  Maar het wel willen gebruiken voor het rekeningrijden....

   

   

   

  --------------------

   

  216 dode fietsers in 2006, een stijging van 16%.

   

  7460 fietsers in het ziekenhuis in 2006 op een totaal van 17.680, een stijging van 5% tov 2005.

   

  Komt dat wellicht omdat ze hun licht overdag niet aan willen doen?? ;)


 13. Helaas kan ik mij alleen maar bij Xaa aansluiten (voor wat betreft zijn reden om het draadje te starten). En ja, ook ik maak mij schuldig aan het "leeghouden" van mijn leefomgeving voor wat betreft de stipjes. Maar feit is wel dat de "oogst" steeds minder interresant wordt. We zijn blij als we een afspraak of doel in den lande hebben, zodat we een leuke multi kunnen uitzoeken. Tevens twijfel ik al twee jaar over het al dan niet leggen van een cache. Ik heb wel wat ideetjes en lokaties op het oog, maar ben bang "weer zo'n cache" neer te leggen. Ik wil best, maar het moet m.i. wel iets toevoegen, en dat wordt steeds lastiger.

  Overigens vrees ik dat je 1023 binair nooit decimaal zal halen, al ziet het er inderdaad stoer uit :lol1:

×
×
 • Create New...