Spring naar bijdragen

Twentse Mug

Leden
  • Aantal bijdragen

    1177
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    10

Berichten geplaatst door Twentse Mug

  1. Met de app Locus Map is dit heel eenvoudig als je die app hebt geïnstalleerd. In de Adventure app bij elk waypoint kiezen voor Locus Map en dan kun je die punten gewoon los opslaan. Je kunt in Locus Map ook een fictieve multi maken van een adventure lab met die afzonderlijke labs als waypoints. Als je dan in de zone bent ga je via Locus weer terug naar de Adventure labs. Koppeling gaat beide kanten op.

    Maar zelf vind ik het vooral fijn in OSM (offline of online) of andere kaarten te navigeren ipv die standaard kaart van die Adventure Labs.

  2. De vele addins zoals om formules automatisch door te rekenen bij multies maar ook de koppeling met wherigos. De vele tools zoals het maken van lijnen enz. De vele opties bij het maken van nieuwe waypoints zoals projecties maar ook alle coordinatenstelsels inclusief RD. De vele ofline en online kaarten. De uitgebreide mogelijkheden voor het maken van libraries en mappen en het filteren van caches. De opties bij het loggen. Enz. Ja het is het waard.

  3. Locus Map Pro is de beste app voor geocaching. Is geautoriseerd door geocaching.com en heeft bijvoorbeeld ook een API met de geocaching website (wat c:geo niet heeft). Daardoor veel meer mogelijkheden en is veel sneller dan c:geo.

  4. 7 minuten geleden zei Linkalovers:

    Nee, dat heeft niemand denk ik. Maar GC.COM heeft een verdien model, wat zijn basis heeft in het Geocaches. Hoe meer ze hebben, hoe meer ze zullen verdienen. Dus is het belangrijk om alle data in 'eigen' handen te hebben.

    Ik wil je (en anderen) adviseren om te luisteren naar een recent interview met Bryan Roth, de grote baas van HQ:

    http://www.podcacher.com/show-700-0-bryan-roth-president-of-geocaching/

     

    • Dank 1
  5.  

    .....aangezien veel cachers op dit forum misleid lijken te zijn door Russische websites met nepnieuws.

    Goh, uhé, tja……. JA, nu het zo zegt !!!

     

    Er zijn op dit forum inderdaad enkele leden, die sinds enige tijd behoorlijk veranderd zijn. Ik noem geen namen, maar ik ben waarschijnlijk niet de enige die dat is opgevallen. Sommige leden zijn qua schrijfwijze ( zowel inhoudelijk als tekstueel ) behoorlijk veranderd. Stond enige maanden geleden hun dichtwerk o.a. nog vol met sgrijfvouten, ondiudelykheden en was de semanhnag tussen de zinnen niet te finden of was het nied mogelijk om deze te schijden.

    De laatste tijd verbaas ik me regelmatig over de teksten die ze produceren, want deze zijn makkelijk te lezen, hebben bijna geen schrijffouten meer, zijn veel vriendelijker van opzet en hebben ook inhoud. Persoonlijk kon ik deze snelle verandering al niet verklaren, maar …

     

     

    Ik wel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...