Spring naar bijdragen

PeterAnnemiek

Leden
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door PeterAnnemiek

  1. Voor wie het weten wil ; Deze oude stomp zat in 79-1 in Bergen op Zoom rij-opleiding 2 maanden, daarna 2 maanden Vught de bruggenschool en daarna 10 maanden in Wezep bij de Genie , gigantische tijd gehad veel gelachen en ook wel eens een oefening mee gemaakt op de Oirschotse hei, daar een heel peleton stiekum achter in de 4 tonner geladen zodat deze collega's konden douchen en eten bij een PMT in de buurt ,en dat tijdens een oefening LOL.

     

    Helaas andere verplichtingen op 11 en 12 MEI anders waren we zeker gekomen, Veel succes gewenst met het event !

     

    Groetjes Peter

  2. Zonde dat de mentaliteit sterk aan het veranderen is , het was zo relaxed mekaar een beetje helpen daar waar mogelijk , nu is het een competitie aan het worden van snel snel snel , zal de tands des tijd wel zijn gejaagd door t leven dus ook het geocachen verandert.

    Ik heb is een keer een nano gesloopt doordat het een vol en oude rolletje was , ook nog eens met koude handen dus het dekseltje scheef erop gedraaid schroefdraad naar de knoppen , heb ik de CO een nieuwe gestuurd , helaas nooit gelezen dat ie hem gebruikt heeft.

     

    Vind het een compliment waard voor de cachers die steeds hun cache's repareren hoor wij hebben er in ieder geval veel plezier van.

     

    Groetjes P&A

×
×
  • Nieuwe aanmaken...