Spring naar bijdragen

Hiker_R

Leden
  • Aantal bijdragen

    183
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Hiker_R

  1. Startlicentie en zware kei zijn opgelost.

    Het volgende obstakel.

    Ik wil een link plaatsen om een mail te kunnen sturen. Het volgende heb ik gevonden.

    <A HREF=mailto:emailadres?SUBJECT=Naam van de cache>Webmaster</A> waarbij ik mijn emailadres en de naam van de cache heb ingevuld.

    Maar dat werkt van geen kant.

     

    Gaarne advies.

    Misschien dubbele quotes vóór mailto en achter cache? <A HREF="mailto:emailadres?SUBJECT=Naam van de cache">Webmaster</A>

  2. (knip)

    Zowel de PMR als de LPD portofoon werken in de 70 cm band (ca. 446 MHz)

     

    Niet helemaal correct: PMR zit op 446.00625 tot 446.09375 MHz, LPD zit op 433.075 tot 434.775 MHz.

     

    Max. toegestaan zendvermogen voor PMR: 500 mW; Max. toegestaan zendvermogen voor LPD: 10 mW. Daarmee is LPD al veel minder geschikt om in het veld te gebruiken. LPD vindt meer zijn toepassing in bijvoorbeeld babyfoons (hoewel er ook wel babyfoons zijn in de PMR-band).

  3. Oh sorry klopt een is een week geleden dat ik een ticket gestuurd heb dacht dat het al langer was maar weet niet of ik nog een account maak want ik wil gewoon dat ze me naam veranderen is dat nu zo moeilijk om even online te komen en mijn naam te veranderen ik wacht wel als ze niet op schieten dan ga ik nog een account maken

    Ik ben geen heet hoofd maar heb zelf ook een forum dus weet hoe het werkt maar je hebt wel gelijk en Wapito2012 is een mooie naam maar op GC.com forum heet ik GeoZeist en dat wil ik hier ook

    :eek: Iets met Nederlands en interpunctie......

  4. Het lijkt me sowieso, dat wanneer je samen met een bevriende medecacher een cache gaat plaatsen, er een basis van vertrouwen zal zijn. In dat geval kun je toch gewoon je inloggevens aan elkaar geven? En mocht er toch eens onverhoopt onenigheid komen, dan verander je je wachtwoord. En na plaatsing van de cache is het eenvoudig om allebei de logjes te ontvangen. De ene op basis van het feit, dat hij of zij eigenaar is en de ander "bookmarkt" zet de cache op z'n watchlist, waardoor hij of zij automatisch de nieuwe logjes ontvangt voor die cache. Weet uit ervaring, dat dit uitstekend werkt!!! Veel succes!

  5. oke het was een cache waar je je verdween TB of TC in kwijt kon

    deze was afgekeurd door GC.com omdat er geen echte cache lag die je kan loggen

    de naam was iets van missing in action

    ps hij lag ergens in de wadden/noord zee

    Een verdwenen trackable moet je gewoon als Missing markeren op je trackable pagina. Niet in een niet bestaande cache droppen....

  6. 8.1.1.54 en 8.1.1.76 zijn beide Bèta-releases.

    8.1.0.10 is de laatste officiële versie, kijk maar op de homepage van GSAK.

    Sorry, maar dat klopt niet.

    Volgende keer dat je roept dat iets niet klopt, zet er ff bij wat er dan niet klopt en waarom niet. Aan alleen de mededeling "dat klopt niet" hebben we niet zoveel en worden we niet veel wijzer van...

    Inmiddels heb ik 't zelf maar ff uitgezocht. Hier (http://gsak.net/board/index.php?showtopic=21529) vond ik dit:

     

    Version 8.1.1 will mainly be a maintenance release to address "issues" that have been brought to light since the public release of 8.1.0. However, similar to 8.0.1 it will also include some new features

     

    This thread will be the sole notification of changes since version 8.1.0 and any such changes will not be reflected in the help file until this version is made fully public (available for download from the GSAK web site) which will then include a new updated help file.

  7. Hoi

    IK heb gsak 8.1.1.54 staan,als ik die nu open doe komt er een scherm voor update 8.1.1.76,als ik die wil uitvoeren komt er een nieuw venster dat ik eerst gsak 8.1.0.10 moet downloaden maar dat is toch een oudere versie van gsak.

    ---8<---- KNIP

    8.1.1.54 en 8.1.1.76 zijn beide Bèta-releases.

    8.1.0.10 is de laatste officiële versie, kijk maar op de homepage van GSAK. Waarschijnlijk is het aan te raden een nieuwe Bèta-versie altijd te installeren over de laatste officiële versie en krijg je daarom die melding.

  8. Hallo allemaal

    (knip)

    Hallo!

     

    Als je premium member bent kun je op je pocket query-pagina http://www.geocaching.com/pocket/ kiezen voor "Find Caches Along a Route" (directe link: http://www.geocaching.com/my/userroutes.aspx ). Vervolgens kun je zoeken naar "Public Routes" (zoektermen invullen en "Find Public Route") of op tabblad "Create New Route" je eigen route maken. Je geeft onder het kaartje aan welke radius vanaf de route gezocht moet worden. Daarvan kun je een pocket query aanmaken die je dan weer in GSAK inleest.

  9. Je overtreedt een spellingsregel :-)

    Drie in twee zinnen en in hun tweede post vijf in twee zinnen (als je de ontbrekende beginhoofdletter ook meetelt, zes in twee zinnen)...

    Het blijft toch verbazingwekkend dat steeds meer mensen steeds slechter Nederlands kunnen schrijven. Een slechte ontwikkeling.

  10. Even mijn "2 cents" als niet-cache owner.

    Waarom een nieuwe cache-listing maken voor een exact dezelfde multi? Je haalt je een hoop overbodig werk op je hals (toestemmings- en reviewtraject), met mogelijk de daarbij behorende frustraties als dat niet soepel loopt.

    Wat ik eruit begrijp is het enige dat je verandert, de cachebehuizing op (exact dezelfde) eindlocatie... Daar ga je toch niet voor archiveren en dan eenzelfde multi onder een ander GC-nummertje weer publiceren...?

  11. Met de add-on GCTour in Firefox kan je een hele set caches tegelijk uitprinten nadat je eerst overbodige tekst en plaatjes er uit gehaald hebt. Daarna dubbelzijdig als boekje uitprinten en je hebt niet meer dan 4 à 5 A4'tjes nodig voor 20 caches.

    Dat is geen Add-on, maar een GreaseMonkey script. Eerst dus de de Add-on Greasemonkey installeren: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/

  12. Iemand heeft in zijn log naar mijn mening teveel informatie weggegeven over de vindplaats.

    Ik heb 2x verzocht het logje aan te passen, maar de logger is van mening dat hij niet teveel informatie geeft en dat we bovendien in een vrij land leven.

    Ik ben echt van mening dat hij wél teveel informatie weggeeft, wat kan ik doen?

    Verwijderen is geen optie. Als de cache fysiek gelogd is, mag er on-line gelogd worden.

    Bovendien staat er boven aan iedere log sectie van een cachepagina: "**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links."

     

    In de guidelines (sectie 6.8, http://support.groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=204) vind ik nog het volgende, dat je zou kunnen doen:

     

    OWNERS

     

    It is one of your maintenance duties as the cache owner to monitor quality control of posts to the cache page. To this end, you have the power to delete logs.

     

    Use your powers carefully. The complete set of logs tells the story of the cache or that Trackable Item. Once it is deleted, you cannot restore it. You also have the power to permanently encrypt a log, which is a nice alternative to deletion.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...