Spring naar bijdragen

GeoVio

Leden
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door GeoVio

  1. Beste medecachers,

     

    Ik kom ergens niet uit en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een lijst met caches en die wil ik inladen (zichtbaar maken) in GSAK. Maar nu is mijn vraag hoe.

    Als ik in GSAK kijk dan zie ik de opties om de bestanden te importeren, maar die bestanden moeten eindigen op .gpx of .loc. Dat zou al helpen als ik wist hoe ik van een lijst met caches zo'n bestand kan maken.

    Het overzicht wat ik nu heb is een hele lijst met caches, lees de GC-codes en die wil ik in een keer inladen in GSAK. Wie weet wat de handigste manier is?

     

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

     

    Alvast bedankt GeoVio

  2. Ik ben niet de juiste persoon om dat te beantwoorden. Ik vind het leuker om zelf de dingen (waaronder caches) zelf uit te zoeken. Je hebt schrijft een aantrekkelijk cachegids, maar ik wil zelf verrast worden tijdens het cachen door wat ik ga beleven en op deze manier weet ik al wat mij te wachten staat.

    Dus niks ten nadele van je site, maar cachegidsen zijn niet aan mij besteed.

  3. Je kunt ook het volgende doen:

    Kijken waar de cacher vandaan komt een optie hiervoor is kijken of hij/zij een eigen cache heeft en cachers uit de omgeving vragen of zij hem/haar kennen en willen vragen of die willen bemiddelen.

    Zo zou ik proberen het te doen. Vriendelijkeheid bereik je meer mee.

  4. Hebben jullie ook het probleem dat je de souveniers van de deelstaten allemaal hetzelfde eruit zien? Zonde. Dat was in het begin even anders. Nu zie je het verschil pas als je erop klikt.

  5. Heeft iemand een Garmin Edge voor op de fiets en gebruikt het voor geocaching? En zo ja, wat zijn de gemakken/ongemakken.

     

    Ik ben namelijk op zoek naar een fietscomputer waarmee ik ook kan cachen. En dan hoeft het cachen alleen maar de fietscaches te zijn. Ik verwacht dat ik meer nadruk heb liggen op het fietscomputer deel van het cachen.

     

    Ik hopp dat jullie mij adviezen kunnen geven!

  6. Net heb ik het volgende bericht via het forum gevonden:

    ---

    Centreren op Home Location

     

    Vanaf 8 maart 2011 wordt de kaart automatisch gecentreerd op jouw Home Location. Deze kun je bij jouw profiel http://www.geocaching.com/account/ instellen. Nu hoef je dus niet meer eerst te zoeken op je plaatsnaam of op coördinaten.

    ---

     

    Maar nu is mijn vraag, wat doe ik fout. Ik heb namelijk mijn thuis locatie ingevoerd met coordinaten en al op mijn pagina, maar als ik een cache ga zoeken dan moet elke keer nog weer mijn woonplaats intikken. Weet iemand wat er mis is/ik fout doe. Ik heb namelijk het idee dat als ik mijn thuis coordinaten ingevoerd heb, ik standaard bij het openen van de pagina waar je de caches kunt vinden dan mijn woonplaats zie. Dat is alleen niet het geval.

  7. Ik sta perplex!

     

    Biertjuh, je hebt er eentje tegoed van mij! Ik vind dit de speld in de hooiberg die gevonden is. Dit is namelijk de oplossing.

    Iedereen hartelijk dank voor de medewerking en inzet. Het probleem is verholpen.

  8. Welke OS ik heb draaien kan ik zo niet zeggen. Maar de situatie is dat ik safari met google maps via geocaching.nl heb draaien en verder niks. EN een mobile account ken ik niet, maar heb ik ook niet ingesteld de latop komt net uit de winkel

  9. Ook dat ga ik vanavond even uitproberen. Maar wat ik vreemd vind is hoe kan dit de oorzaak zijn? Binnen ie is het geen probleem en safari blijkbaar wel. Ik kan namelijk op twee pc's tegelijkertijd werken via dezelfde experia box de ene met ie en de ander met Safari en ik heb verschillen. Kan dan dit het probleem zijn?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...