Spring naar bijdragen

guuske

Leden
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door guuske

 1. Doordat ik veel pillen gebruik houd ik veel pillendoosjes over. Deze zijn prima te gebruiken als "micro" cache container. De potjes hebben een diameter van ongeveer 6 cm en een hoogte van ook ongeveer 6 cm. Ik heb ze met klik sluiting of schroef sluiting. Ze zijn gratis op te halen. Stuur me maar een PM om wat af te spreken.

   

  Het lukt me helaas niet om een foto erbij de zetten in deze post :(

 2. Ik gebruik GSAK eigenlijk altijd. Ongetwijfeld niet alle mogelijkheden die het programma heeft, maar de basis is tot nu toe voor mij voldoende. Inlezen van PQ's en filteren van caches van de omgeving waar ik op dat moment heen ga. Ook gecorrigeerde coordinaten van opgelost mysteries vind ik handig om toe te voegen. Naast mijn nog te doen Nederlandse database maak ik per vakantietrip een aparte database aan. Daarnaast heb ik een aparte founds database.

 3. Ik kreeg onlangs voor mijn cache ook het verzoek van een medecacher of hij de cache als found mocht loggen omdat hij op de juiste plaats had gezocht en niet had gevonden. Ik heb daarop een controle gedaan op locatie om te zien of de cache niet toevallig geript was. Dit bleek niet het geval. Teruggemaild dat de cache nog im prima conditie was, waar hij bij een het volgende bezoek naar moest zoeken om de cache te vinden en te loggen.

   

  Wat mij betreft ook een fysieke log om een found te loggen.

 4. Wegens de aanschaf van een andere GPSr biedt ik mijn 1 jaar oude Etrex Legend HCx te koop aan. Het apparaat verkeerd in uitstekende staat.

  Het apparaat komt compleet met:

   

  - boekje met Nederlandstalige handleiding

  - polsband

  - 4 Gb SD kaartje

  - USB kabel

  - Mapsource

  - City Navigator Europa NT 2009 op DVD (ook geinstalleerd op GPSr)

  - bevestiging voor fietsstuur (nieuw)

   

  Alles in originele verpakking met aankoopbonnen.

   

  Vaste prijs: € 165,00 (exclusief eventuele verzendkosten)

 5. Ik heb nu een soort wandelstok van Leki, die me prima bevalt. Je kunt hem inschuiven en zo aan je rugzak vastmaken. Echt ideaal, heb hem trouwens gekregen als verjaardagscadeau van SolidRock, die hem al eerder gehad.

  Maar eerst gebruikte ik een paraplu met een punt. Ik had de stof er tussen uit gehaald en de pinnen met tape vastgeplakt aan de 'stok'. Hij was langer en daardoor wat onhandiger dan die Leki, maar als prikstok ging het echt prima. Dit kostte me dus niks, want ik gebruik nooit een paraplu.

  Misschien dat je hier wat aan hebt,

   

  Lighthouse777

   

  Ik gebruik vaak een tak, maar ik heb dan meestal de pech dat die afbreekt. Ook neem ik af en toe 'gewoon' een wandelstok mee, maar een oprolbare prikstok is toch wat handzamer. Vandaar ...

  Maar evengoed: bedankt voor je reactie!

   

  Ik heb een tijdje geleden via marktplaats een setje van 2 inschuifbare nordic walking stokken op de kop getikt voor maar 6 euro. voldoen prima.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...