Spring naar bijdragen

Tabaqui

Leden
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Tabaqui

  1. Op 14-4-2021 om 19:01 zei kalkendotters:

    De CacheEigenaar stelt dat in bij het maken van de app. Het is inderdaad behoorlijk vervelend als dat op maar 3 meter ingesteld staat. Gezien de beperkte nauwkeurigheid kan het dan lang duren voor je precies in de zone bent.

    Overigens kun je dan vaak beter gewoon stil blijven staan. Door de afwijking van de GPS kom je dan vanzelf binnen de grens van het gebied.

     Sta je maar op 3 meter! zelfs als de afstand op 1 meter staat dan wordt er nog niet gelogd. Kijk je dan op; blijk je op 20 meter van het object te staan( midden op de straat) Zelfs als je de lokatie opzoekt met Google Maps klopt het niet. En dit niet met één device, maar met meerdere en op verschillende tijden. Hierover iets melden kan pas als alle objecten gelogd zijn.

    Knap waardeloos dus. De app dan ook zo snel mogelijk verwijdert.

  2. Bij mij zit onderaan het startscherm (Live kaart; dichtbij; opgeslag..; etc; etc) een dubbele balk met: GC-inlognaam-ingelogd-nederland.utrecht.

    Als ik hierop klik, opent zich een nieuwe pagina; genaamd Diensten met een hele lijst Geocaching.com//openchaching.xx. Klik dan op "geocaching.com".

    Nieuwe pagina "Geocaching.com" -> instellingen. hierop je naam en wachtwoord invullen zoals bekend bij Geocaching.com. Dan op "Controleer authenticatie"

  3. Ik weet niet wat je verstaat onder de originele geocach app. maar als je in de gratis app inlogt zou het volgens mij goed moeten gaan. ikzelf gebruik ook een I-padje en een Samsung. bij de Apple heb ik wel wat geld staan (tegoed kaartjes), de samsung(Playstore) heb ik nog voor de tijd dat er geen tegoed kaartjes van playstore legaal in nederland waren. ik heb dan ook maar een keer betaald.

    Of zie ik iets over het hoofd?? :oops:

  4. beste stefanD,

     

    Sorry dat het zo lang duurde, maar het duurde even voordat ik de Fill Finds Macro had geactiveerd.

    Ik heb een en ander uit geprobeert. Maar ik snap het nog steeds niet. Nu is mijn kennis van data-base's nu ook weer niet zo groot

    ik kan de nummering niet zien, en wie is "veld Eigen 1" en is wordt deze dan zichtbaar.

    Ik ga naar Macro=>uitvoering/beheer =>Geinstalleerde macro's: FillFinds.gsk >uitvoeren => Select the GSAK field....= User Data => Bericht: "You have not found any of the caches in this database. Macro cancelled." Terwijl ik bij Waypoint toevoegen/wijzigen ook Gebruikersdata Eigen (1) een tijd invoer. (Als in 09.00 0f 11.30)

  5. Best Forum;

     

    Als ik op een dag meerdere Cache's vind en log en deze in een database weg schrijf dan worden de Waypoint namen op alfabet opgeslagen.

    Hoe kan ik dit zo wijzigen dat ik de waypoints op tijd wgschrijf?

    Dus niet Cache A om 17.30 uur; Cache B om 09.00 uur; Cache C om 12.00 uur en Cache D om 18.30 uur.

    Maar Cache B om 09.00 uur; Cache C om 12.00 uur ;Cache A om 17.30 uur en Cache D om 18.30 uur.

     

    bij voorbaat dank;

    reve1802.

     

    O,ja ik gebruik GSAK 8.5.1.49

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...