Spring naar bijdragen

Pukkemuts

Leden
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Pukkemuts

  1. Hoi allemaal

     

    Vandaag de firmware geistalleerd, wilde niet werken onder vista.....wel onder XP. Gaf geen problemen.

    Andere vraag: bij de mediamarkt hadden ze sd kaartjes met als toevoeging HC, dit zouden snellere sd kaartjes moeten zijn.

    Werken deze ook of moeten we gewone sd kaarten hebben ? (als ze nog bestaan)

     

    BVD Pukkemuts

  2. Beste medeschatgravers

     

    Als redelijke nieuwelingen waren wij gisteren oa op zoek bij de drakentanden maar deze konden we niet vinden en s avonds was de cache van het verwijdert.

    Tja dat vonden we niet echt leuk .....alhoewel nou zijn wij waarschijnlijk de eerste die naar de drakentanden op zoek waren terwijl die niet meer bestaat.

    Wij zijn wel de mening toegedaan dat discussies over en weer de zaak niet beter maken. 100 mensen 100 meningen. Wat ons betreft mag de mening overheersen dat mensen die zoveel moeite doen (ook voor anderen ) alleen maar bedankt kunnen worden voor hun inzet.

     

    Team pukkemuts

  3. Hoi allemaal

     

    Misschien hebben we niet goed gezocht maar als we inloggen bij geocaching.nl en we willen door naar geocaching.com dan moeten we wederom inloggen . Kunnen we dit ergens instellen zodat we maar 1 keer hoeven in te loggen ?

     

    Bij voorbaat dank Pukkemuts

  4. Bedankt voor jullie reakties.............We hebben we het vandaag opgelost , althans we hebben vandaag de 60CSx gekocht en gaan nog eens nadenken wat we met de etrex gaan doen .............waarschijnlijk zelf eens openmaken...

  5. Fijn om te horen dat het vaker voorkomt....nou blijft voor mij de vraag: laten repareren of toch overwegen om op de 60 csx over te stappen

    of gewoon aanzien wanneer de etrex er mee stopt

  6. Dag mede GPS liefhebbers

     

    Ik heb een etrex legend , de oude blauwe, deze heeft bij het aanzetten regelmatig een bibberend scherm waardoor ik niets meer kan aflezen op het scherm.

    De ene keer (veel) meer dan de andere keer en soms, zoals nu, is er niets aan te zien.

    Iemand een idee ?

     

    Pukkemuts

    :dribble:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...