Spring naar bijdragen

MenM2

Leden
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door MenM2

 1. Het is toch té gek voor woorden, dat een traditional niet gelezen wordt. Waar gaat het cachen nu eigenlijk om, toch om nieuwe, leuke, mooie, aparte, weet ik veel wat voor plekjes te zien, het gaat toch niet alleen om de puntjes. En de cachelegger besteedt toch ook aandacht aan de pagina en probeert er iets leuks van te maken, het minste, dat je dan kunt doen is dit even te lezen. Misschien dat, als je het dik rood op de pagina aangeeft, dat er dan naar gekeken wordt, maar eigenlijk zou dit niet nodig moeten zijn.

 2. Hoe ver ga je om een cache te pakken te kunnen krijgen ? Buig je hiervoor de spijlen van een hek om of verniel je een hek, zodat je er een gedeelte van kunt gebruiken ? Lijkt mij toch niet. Op deze manier wordt het voor een cache legger steeds moeilijker om toestemming te krijgen. Is er een manier om hier meer aandacht aan te besteden, zodat dit kan worden voorkomen ? En nu niet met het antwoord komen, dat het ook door iemand anders gedaan kan zijn, want dit zijn plaatsen, waar alleen cachers komen. Bij één van onze caches is dit binnen 2 weken na het plaatsen gebeurd, dus dat is geen toeval meer.

 3. Wij willen graag weten of er meer cachers zijn, waarvan de magneet caches worden geript. Dit is ons al 7 keer overkomen op drie verschillende cache plekken. Vandaag ontdekten wij de dop enkele meters verderop en zijn gaan zoeken naar de cache. Die vonden we iets verder in het gras terug, kokertje en logrolletje, maar tape los gemaakt en de magneet verwijderd. Dus dit is om de magneet te doen. We kunnen ons het bijna niet voorstellen, maar lijkt erop dat dit door mede cachers wordt gedaan, want de caches zijn zo verstopt, dat zij voor een ander niet te zien zijn.

 4. Hier ben ik weer. Wilde ook zo'n spiegeltje bestellen, maar zie, dat je dit via Paypall moet betalen. Heb er over gelezen en lijkt mij veilige methode of heeft er iemand andere ervaringen mee ?

  Trouwens goede manier om van mijn lurker image af te komen :newyear: af en toe iets vragen .

 5. Sorry ;) dit is waarschijnlijk een typische nieuwkomer fout. Ik had alleen de eerste pagina gelezen en zie nu pas, dat er nog 14 pagina's volgen, waar de magneet ook al in wordt genoemd. Ga ook zo'n spiegel bestellen, want de toeren, die ik de laatste keer moest uithalen, viel bijna te water. Bedankt voor de tip !

 6. Als ik dit allemaal zo lees, zijn wij nog wel even bezig met van alles te verzamelen, terwijl wij inmiddels ook al 2 grote boodschappentassen vol achter in het autootje hebben staan. Ik neem nl. altijd alle al uitgeprinte caches mee, want je weet maar nooit, waar je terecht komt.

  Wat ik hier nog niet tussen zie staan is een magneetzoekertje, dat wij uit een oude fietsdynamo hebben gehaald. De eerlijkheid gebiedt mij wel om te zeggen, dat ik het nog nooit heb gebruikt, maar toen wij pas begonnen waren, kwamen wij een cache tegen waarvan wij dachten, dat die op die manier opgelost moest worden. Uiteindelijk hebben wij die cache op een andere manier gevonden, maar wie weet..................,

 7. Ik kijk zo af en toe op het forum en weet nog niet eens precies, hoe alles werkt. Wist ook niet, dat je kon zien, hoe vaak iemand op het forum kijkt. Ben benieuwd, wat er bij mijn naam staat, dus plaats dit bericht om even te kijken. Of begrijp ik het verkeerd en zet je dat er zelf bij ? :thumbup: Zie het zo wel.

  Heb ik iig wel weer iets van me laten horen :thumbup:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...