Spring naar bijdragen

Team Fridhem

Leden
 • Aantal bijdragen

  166
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Team Fridhem

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 07/20/1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  *garmin Map 60 cs* *garmin oregon 550T* *monterra*
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2002

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sweden Agunnaryd
 • Interesse
  *4x4 offroad*geocaching*camping*

Recente profielbezoeken

1,842 profielweergaven
 1. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Hej, Wat de wolven betreft, het lijkt me niet zo'n goed idee om wolven terug in Nederland te krijgen. Het zit zo, ik woon al 13 jaar in zweden ,en ook hier hebben wij wolven. Er worden regelmatig meldingen gedaan van wolven die schapen en ander klein vee aanvallen . Dit gebeurd vaak puur voor de lol, meerdere schapen worden das verwond of dood gebeten in een aanval. Je kan je voorstellen wat dit voor gevolgen kan hebben in een zo dicht bevolkt land als Nederland. De wolven insluiten is geen mogelijkheid ,daar hebben ze teveel ruimte voor nodig. De bevolkingsdichtheid is hier 25 pers. / vierkante kilometer. In Nederland is de dichtheid maar liefst meer dan 400 pers./ vierkante kilometer. Weg laten, geen goed idee.
 2. Team Fridhem

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hej, ik heb nu punt nr 4 geprobeerd van Heracross, werkt uitstekend bedankt voor de uitleg.
 3. Team Fridhem

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hallo,ik heb nu dit draadje gevonden. Ik heb zelf windows 10 en heb ook de oude IE ,maar krijg hier niet de communicator geinstalleerd. Hij word wel op de pc geinstalleerd maar als ik daarna op *send to gps' klik krijg ik elke keer weer de melding dat ik de communicator moet installeren.!
 4. Team Fridhem

  G-Mail Windows 10 Pq

  oki bedankt voor de antwoorden.
 5. Team Fridhem

  G-Mail Windows 10 Pq

  hallo, sinds ik windows 10 heb geinstalleerd krijg ik het niet meer voor elkaar om PQ die binnenkomen op mn g-mail te downloaden naar GSAK. Wanneer ik in de mail van geo.com klik op download ,dan komt er een melding binnen van win. 10 of ik een app wil downloaden om de PQ te openen. Maar dit gaat niet. Nu moet ik de binnengekomen mail doorsturen naar een andere provider, is nogal omslachtig. Wie heeft hier een oplossing voor. dank.
 6. Team Fridhem

  Attributes

  iemand een idee, ben er nog steeds niet uit....blijf de fout melding krijgen dat hij de gps niet vind
 7. Team Fridhem

  Attributes

  @StefandD hej ,ik heb de monterra aangesloten en GSAK opgestart. Een database geselecteerd en de macro gestart SentImages to garmin die jij noemde. Krijg dan de melding ...GPSr not detected.... Als ik verder ga start hij wel de macro ,en dan moet ik kiezen welke schijf. Maar de monterra Word niet gezien als schijf. Hoe ga je in dit geval dan verder. Je kan kiezen uit Q,C of S schijf.
 8. Team Fridhem

  Attributes

  Hallo weet iemand of het mogelijk is om op de monterra bij de cache beschrijving de fotos te laten weergeven die in de cache beschrijving wel eens voorkomen. Dus niet onder het 'kopje' fotos Bijvoorbeeld met GSAK Dit kan een handig hulpmiddel zijn bij het zoeken of de cache beschrijving beter te begrijpen. Dank
 9. Team Fridhem

  Instelling Monterra

  hej, Ik was alleen een beetje nieuwschierig naar hoe andere monterra gebruikers hun gps hebben ingesteld ,als ze opweg zijn naar een cache. Wij zelf hebben hem in de auto meestal op dezelfde instellingen staan . Tijdens het lopen staat hij zo... -routebepaling: *activiteit-directe route *zet vast op weg -aangevinkt *routeovergangen- automatisch. Wij gebruiken deze instelling dus ook tijdens het wandelen in de bossen, soms met de kaart en soms alleen kompas. Moet erbij vermelden dat we tijdens het wandelen geen routerbare kaart hebben ,wel zeer gedetailleerd. Misschien heeft iemand andere mogelijkheden die voor hun goed werken?. Ben benieuwd.
 10. Team Fridhem

  Caches Worden Overschreven

  oki bedankt ,zal dit de vlg keer eens proberen.
 11. Team Fridhem

  Caches Worden Overschreven

  Hej, Ik heb in gsak verschillende databases en ze hebben allemaal verschillende namen. Het komt er dus op neer dat als ik die gebruik ,ze elkaar overschrijven als ik het goed begrijp.....vreemd. Wil ik dit voorkomen dan moet ik dus de eerste pq downloaden ,opslaan en een andere naam aan toevoegen,en dan naar gps sturen. Daarna kan ik via gsak een pq direct downloaden naar de gps.
 12. Team Fridhem

  Caches Worden Overschreven

  nee ,hadden allen een andere naam en verschillende grote en geen overlap
 13. Team Fridhem

  Caches Worden Overschreven

  hallo, Ik ging vorige week een weekje naar nederland en had een aantal caches in duitsland naast de autobaan gedownload via een pq aangemaakt in gsak ,en een aantal in nederland handmatig gedownload via gc Nu wilde ik nog een pq downloaden ,dit ging zonder probleem ,maar daardoor werd de eerste pq overschreven! De handmatig ingevoerde caches bleven wel zichtbaar in de gps...! Hoe is dit mogelijk ,en is hier een oplossing voor om het overschrijven van reeds eerder geinstalleerde pq te voorkomen? bvd
 14. Team Fridhem

  Inventaris

  hallo, Als je bij de cache beschrijving naar onderen scrolt dan krijg je het kopje "inventaris". Wat hoort daar te staan en hoe krijg ik dat dan daar? is mijn vraag. Iemand een idee?! Alvast bedankt Team fridhem
 15. Team Fridhem

  Monterra En Cachen

  ja ik begrijp wat je bedoeld maar het programma waar ik het over had haalt het binnen als zip en pakt het zelf uit. trouwens maak ik de Pq en alles wat ik vermeld heb op de gps ,duurt alles bij elkaar hooguit 5 min. Ben er zelf wel tevreden over zolang er geen andere ,lees eenvoudigere, manieren zijn :-)
×