Spring naar bijdragen

Team Fridhem

Leden
 • Aantal bijdragen

  177
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Team Fridhem

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 07/20/1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  *garmin Map 60 cs* *garmin oregon 550T* *monterra*
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2002

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sweden Agunnaryd
 • Interesse
  *4x4 offroad*geocaching*camping*

Recente profielbezoeken

1,888 profielweergaven
 1. Team Fridhem

  foto / schermafbeelding plaatsen

  Hej, alles ging goed totdat ik bij het verslepen kwam daar kreeg ik als antwoord...upload misslukt -200 ... Wat doe ik fout ,heb jpg format .2 mb -5.6 mb
 2. Team Fridhem

  foto / schermafbeelding plaatsen

  Hej ,kort maar krachtig. Hoe kan ik het beste een afbeelding plaatsen op het forum.
 3. Team Fridhem

  aanmelden geocaching .com nieuw toestel!

  @ linkalovers ja dit had ik al gedaan werkt verder goed. @ Peetee, bedankt ,dat is de link die ik zocht ,kreeg hem niet gevonden ,kreeg allen maar een kode waar ik verder niets mee kon.? bedankt allemaal voor de hulp.
 4. Team Fridhem

  aanmelden geocaching .com nieuw toestel!

  ik had al gedaan wat er in de gebruiksaanwijzing stond ,maar op de gpsr kom ik niet verder dan dat hij een code geeft die ik in moet voeren ,maar weet niet waar die ingevoerd moet worden
 5. Team Fridhem

  aanmelden geocaching .com nieuw toestel!

  hej, een vraagje. Heb inmiddels de nieuwe gpsmap66st ontvangen. Mooi toestel. Maar loop tegen het volgende aan....voor live caching word gezegd dat ik mijn toestel moet aanmelden bij GC.com krijg hiervoor een code die op mn toestel die ik daarna moet invoeren. Maar ik zou bij god niet weten waar ik mn toestel moet aanmelden bij GC.com!!! Wie heeft het antwoord... bvd frans
 6. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Hej, Wat de wolven betreft, het lijkt me niet zo'n goed idee om wolven terug in Nederland te krijgen. Het zit zo, ik woon al 13 jaar in zweden ,en ook hier hebben wij wolven. Er worden regelmatig meldingen gedaan van wolven die schapen en ander klein vee aanvallen . Dit gebeurd vaak puur voor de lol, meerdere schapen worden das verwond of dood gebeten in een aanval. Je kan je voorstellen wat dit voor gevolgen kan hebben in een zo dicht bevolkt land als Nederland. De wolven insluiten is geen mogelijkheid ,daar hebben ze teveel ruimte voor nodig. De bevolkingsdichtheid is hier 25 pers. / vierkante kilometer. In Nederland is de dichtheid maar liefst meer dan 400 pers./ vierkante kilometer. Weg laten, geen goed idee.
 7. Team Fridhem

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hej, ik heb nu punt nr 4 geprobeerd van Heracross, werkt uitstekend bedankt voor de uitleg.
 8. Team Fridhem

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hallo,ik heb nu dit draadje gevonden. Ik heb zelf windows 10 en heb ook de oude IE ,maar krijg hier niet de communicator geinstalleerd. Hij word wel op de pc geinstalleerd maar als ik daarna op *send to gps' klik krijg ik elke keer weer de melding dat ik de communicator moet installeren.!
 9. Team Fridhem

  G-Mail Windows 10 Pq

  oki bedankt voor de antwoorden.
 10. Team Fridhem

  G-Mail Windows 10 Pq

  hallo, sinds ik windows 10 heb geinstalleerd krijg ik het niet meer voor elkaar om PQ die binnenkomen op mn g-mail te downloaden naar GSAK. Wanneer ik in de mail van geo.com klik op download ,dan komt er een melding binnen van win. 10 of ik een app wil downloaden om de PQ te openen. Maar dit gaat niet. Nu moet ik de binnengekomen mail doorsturen naar een andere provider, is nogal omslachtig. Wie heeft hier een oplossing voor. dank.
 11. Team Fridhem

  Attributes

  iemand een idee, ben er nog steeds niet uit....blijf de fout melding krijgen dat hij de gps niet vind
 12. Team Fridhem

  Attributes

  @StefandD hej ,ik heb de monterra aangesloten en GSAK opgestart. Een database geselecteerd en de macro gestart SentImages to garmin die jij noemde. Krijg dan de melding ...GPSr not detected.... Als ik verder ga start hij wel de macro ,en dan moet ik kiezen welke schijf. Maar de monterra Word niet gezien als schijf. Hoe ga je in dit geval dan verder. Je kan kiezen uit Q,C of S schijf.
 13. Team Fridhem

  Attributes

  Hallo weet iemand of het mogelijk is om op de monterra bij de cache beschrijving de fotos te laten weergeven die in de cache beschrijving wel eens voorkomen. Dus niet onder het 'kopje' fotos Bijvoorbeeld met GSAK Dit kan een handig hulpmiddel zijn bij het zoeken of de cache beschrijving beter te begrijpen. Dank
 14. Team Fridhem

  Instelling Monterra

  hej, Ik was alleen een beetje nieuwschierig naar hoe andere monterra gebruikers hun gps hebben ingesteld ,als ze opweg zijn naar een cache. Wij zelf hebben hem in de auto meestal op dezelfde instellingen staan . Tijdens het lopen staat hij zo... -routebepaling: *activiteit-directe route *zet vast op weg -aangevinkt *routeovergangen- automatisch. Wij gebruiken deze instelling dus ook tijdens het wandelen in de bossen, soms met de kaart en soms alleen kompas. Moet erbij vermelden dat we tijdens het wandelen geen routerbare kaart hebben ,wel zeer gedetailleerd. Misschien heeft iemand andere mogelijkheden die voor hun goed werken?. Ben benieuwd.
 15. Team Fridhem

  Caches Worden Overschreven

  oki bedankt ,zal dit de vlg keer eens proberen.
×