Spring naar bijdragen

Team Fridhem

Leden
 • Aantal bijdragen

  245
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over Team Fridhem

 • Verjaardag 20-07-1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  *garmin 60 cs* oregon 550T *monterra*66st*
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2003

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld
 • Woonplaats
  Haelen
 • Interesse
  *4x4 offroad*geocaching*camping*

Recente profielbezoeken

2625 profielweergaven
 1. Dit zou mogelijk kunnen zijn Het kan idd ook met GSAK te maken hebben. Kan me dit niet goed meer herrinneren. Heb jaren geleden GSAK gehad ,maar ben daar op een gegeven moment mee gestopt. Ik zal me dus wel vergissen. Bedankt voor het mee denken . gr.
 2. Nou ik weet dat het mogelijk is of was geweest dat je kon kiezen tussen 5 of 10, misschien zelfs nog meer. Kan zijn dat dit toestel gerelateerd was.
 3. Hallo,weer terug van weggeweest. Na 16 jaren in Zweden gewoond te hebben ,en sinds kort met pensioen,zijn we nu weer terug in Nederland. Ik wil me nu weer wat meer op het geocachen gaan concentreren, en wat meer actief te zijn op het forum. Om maar direct met de eerste vraag in huis te vallen. Bij een cache die in de gps staat kan je een aantal logs lezen. Dit aantal was ergens in te stellen,maar waar! Ben al een tijdje aan het zoeken.... Iemand een idee? bvb dank Frans
 4. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Ik heb dit al meerdere keren vermeld. Nederland is gewoon te klein. Denk dat ze op den duur gewoon hun territorium gaan verleggen naar het oosten, als ze teveel in de verdrukking komen. Laten we het hopen iig. Anders worden ze afgeschoten.
 5. Hej, Hier hetzelfde als Berenboot. Hadden een gps aangeschaft ,was de 60cs, om dus wandelingen in onbekend gebied te lopen in 2003. Het begon met wandelingen van staatsbosbeheer. Die hadden routes uitgezet die je kon laden in je gps. Daarna werd de gps gebruikt voor wandelingen in zweden tijdens onze zomer valanties. In het jaar 2005 zijn wij naar zweden verhuist en daar zijn we in 2007 in aanraking gekomen met Geocaching. Na het ontdekken van talloze plekjes waar je normaal nooit zou komen ,nog steeds een uitdaging om er opuit te trekken.
 6. Ingevuld, maar ben ook meer een bos mens om het zo maar eens te zeggen. Succes met de scriptie.
 7. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Zie mijn antwoord van 21 okt 2017 Electrische omheining helpt niet, hier iig. Dus waarom zou het in nederland wel werken! Honden ook niet, vorige week is er hier eentje dood gebeten, en de tweede is in z'n poot gebeten. Er is gewoon niet genoeg plaats voor dit dier. En alles op z'n natuurlijk beloop laten gaat ook niet, want dan krijg je deze taferelen in het meervoud.
 8. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Ben ik het dus helemaal mee eens. Heb dit al eerder vermeld, zelfs hier is het een probleem, en Zweden is 13 keer zo groot als Nederland met "maar " 9 miljoen inwoners.
 9. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Maar ja, van de andere kant... Ik las vandaag in de krant dat in Denemarken 2 pony's waren dood gebeten door wolven. Een derde pony moest worden afgemaakt ivm wonden die hij had opgelopen. Zoiets werkt natuurlijk wel de illegale jacht in handen. De mensen die op die manier de dupe worden hebben er op een gegeven moment genoeg van, kost handen vol geld. Is moeilijk om een goede midden weg te vinden. Denk zelf dat de wolf het moeilijk zal hebben en krijgen om zich te handhaven in het steeds drukker (dicht bevolkt) wordende milieu.
 10. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Onbegrijpelijk dat dit gebeurt. Vandaag werd hier op de radio verteld dat de wolven populatie in Zweden aan het minderen is. Maar helaas niet op een natuurlijke manier. Ze hebben nl geconstateerd dat de wolf zo goed als niet meer voorkomt in Dalarna ,een 'provincie' in midden zweden. Volgens natuurbeheer is het te danken aan de illegale jacht op wolven. TRIEST. Nog ff en dan zijn ook de beren aan de beurt.
 11. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Kom ik toch weer terug op mn antwoord van 23 januari....
 12. Team Fridhem

  GPSMap 66i

  Nee hoor! De gpsmap 66 serie heeft ook ondersteuning van beide, zowel glonass als galileo.
 13. Er is een nieuwe firmware versie 2.50.Changes made from version 2.10 to 2.50:Added support for Connect IQ 3.0Added support for SK 42 grid systemFixed issue on satellite page and empty listsFixed issue with Connect IQ tonesFixed issue with Bluetooth setup from weather or geocachingFixed issue with short address numbersFixed issue with total ascent in saved trackFixed issue when ending track navigationFixed issues with map pageFixed issue with cancel option on power on settings clearFixed issue where geocache filters weren't being appliedFixed issue on confirmation promptsFixed issue with temperature data field textFixed issue with custom map dashboards on stop navigationFixed issue routing to next stage geocacheFixed issue where maps would load on every powerupFixed issue when accessing waypoint averaging from page ribbonFixed issue where some highway and freeway map labels were being cut offFixed issue causing weather map UI slowness
 14. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  @Berenboot,nee natuurlijk gaan we niet afschieten, maar ik wil alleen maar duidelijk maken dat we de wolven niet bewust moeten gaan plaatsen in Nederland. Komen ze de grens over dan is het zo. Dan zal de tijd uitmaken hoe het zich verder gaat ontwikkelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...