Spring naar bijdragen

guus&mary

Leden
  • Aantal bijdragen

    121
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door guus&mary

  1. Internetverbinding is niet altijd mogelijk op de camping en Frankrijk dus ik hed bedacht om via Google vertalenen de tekst van de cache pagina in de prive cachenotes te zetten.

    Als ik pocket queries samenstel voor Gsak dan wil ik deze ook meenemen maar dat lukt niet.

    Is dit mogelijk en zo ja wat moet ik dan instellen.

     

    Ook nog een andere vraag over Gsak; als je daar notes invoerd bij de cache en je wil de cache als je verbinding hebt loggen dan wil ik de logs natuurlijk ook meenemen kan dit automatisch of moet je knippen en plakken in de logpagina van de cache?

  2. Wat een hoop reacties op de Topic die ik ben begonnen, bedankt daarvoor.

    Mijn vraag was werken de programma`s zoals GSAK Mapsource ect. op windows 7.

    Ik wil de netbook 12 inch. gebruiken voor vakantie voor het lezen van de mail Geocachen en even babbelen via de MSN, dus volgens mij heb ik meer aan een netbook dan aan een Tablet.

  3. Ik gebruik het ongeveer een maal in de maand voor mijn PDA en GPS en Mapsource.

    In mijn PPA staan de cache in htlm en foto`s en voor de rest kan ik er niet zo veel mee want ik vind nergens een goede eenvoudige handleiding, zo zou ik wel een willen weten of je bij het laden in je GPS ook kunt laten zien of het een multi en een traditionele cache is

     

    Op de vakantie vind ik het makkelijk in mijn PDA want inderdaad je ik vaak om op punten terecht te komen waar je anders niet zo maar terecht zou komen.

  4. Hallo,

    Ik kan sinds een week of zo via geocaching.nl niet meer op de pagina van Nederland komen waar alle cache staan afgebeeld.d.m.v de puntjes.Wel kan ik er via mijn profielpagina komen bij de cache omschrijvingen.Ook via een andere computer bij vrienden lukt het niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...