Spring naar bijdragen

Tornado Bram

Leden
  • Aantal bijdragen

    1007
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Tornado Bram

  1. Beetje gewoontjes, maar:

    Frontpage Geocaching.com; Klik naar: 'Your Profile', 'Quick View', dan (rechter kantlijn) op 'List newest in the Netherlands'

    De events staan altijd bij elkaar als eerste in de lijst (wel op plaatsingsdatum)

    Dank, dat was me dus nog nooit opgevallen. Bij mij staat echter list newest friesland, maar blijft toch handig

  2. Sinds twee dagen kan ik geen updates meer uploaden. De site doet het nog, maar nieuwe uploads krijgen een foutmelding en zie hem dan op de server als 0 kb. Al een mail naar Kees gestuurd maar nog niets gehoord, zit ook niet op mijn e-mail te wachten natuurlijk. Vraag me alleen af of hij deze mail ontvangt, op de algemene site kun je geen mail sturen. Alleen een aanvraag voor een nieuwe site.

  3. Ik heb hem ook even toegevoegd, alleen ik snap alle problemen over deze caches niet. Niemand zegt dat je deze moet zoeken en loggen en negatief beoordelen. Als je het niets vindt dan sla je een voortuin cache gewoon over.

    ...knip...

    Als er niets over in de listing staat en er is geen voortuincache icoontje, dan is het voor iemand die zo'n voortuincache niet wil zoeken, juist omdat ie in een voortuin ligt, een erg late verrassing als hij pas ter plekke aan den lijve ervaart dat het een voortuincache betreft.

    In die zin is het wel zo prettig als de zoeker-die-daar-eigenlijk-niet-had-willen-zoeken ietsje eerder dan ter plekke de kans krijgt hem ook over te slaan.

    Greetz Bloodwoosj.

    Klopt of je zet het er bij, maar ik heb ook geen moeite met het icoontje . . .

  4. Ik heb hem ook even toegevoegd, alleen ik snap alle problemen over deze caches niet. Niemand zegt dat je deze moet zoeken en loggen en negatief beoordelen. Als je het niets vindt dan sla je een voortuin cache gewoon over. Wel lijkt het me handig om een cachesticker ergens op te plakken. Ik heb ook wel eens bijna in een verkeerde tuin gestaan door een afwijking.

  5. Hallo, wie kan mij vertellen waarom het totaal bij mij wel klopt maar bij mijn vriendin niet. Challenges tellen niet mee, is bekend, maar zelfs met de rekenmachine kom ik nog altijd op 660 en niet op 656. Mijn engels is niet zo geweldig om deze vraag op .com te stellen.

     

    http://www.geocaching.com/profile/?guid=05712e47-8f07-4d34-bf56-9895ac6d22e0

     

    [Traditional Cache] Traditional Cache 469

    [Multi-cache] Multi-cache 53

    [Virtual Cache] Virtual Cache 3

    [Letterbox Hybrid] Letterbox Hybrid 2

    [Event Cache] Event Cache 6

    [unknown Cache] Unknown Cache 111

    [Earthcache] Earthcache 14

    [Wherigo Cache] Wherigo Cache 2

    Geocaching Challenges 4

     

    Total 656

    * excludes benchmarks and challenges

  6. Maak dan de volgende challenge: "Ik zal geen enkele challenge loggen als completed"

    Daag dan iedereen uit deze te accepteren :yes:

     

    Duifjes, die die challenges maar niks vinden.

    Die is er al

     

    Zojuist mijn eerste Challenge uitgevoerd vanuit mijn luie stoel.

    Oh ja, moest nog wel even een foto maken dat ik een kikker kus. Daarna uploaden.

     

    En is dit het nu? Wat moet ik er mee?

    Als dit het 'nieuwe' cachen wordt blijf ik maar lekker ouderwets doosjes etc zoeken.

    GeoTeeth :tooth:

    Bah dat jij plastic kust, maar ik ga lekker ouderwets weer met je mee.

  7. ...knip...

    Ga namelijk ook regelmatig cachen met andere geocachers die GEEN Premium Member zijn en staat dan een beetje slordig als ik met caches aan kom zetten die ze niet eens kunnen loggen.

    Nu moet ik namelijk handmatig de hele lijst met caches die ik voor die dag heb uitgekozen langs lopen om te kijken of er geen PM-caches tussen zitten.

     

    Wat betreft GSAK, geen flauw idee hoe je PM caches daarin kunt filteren, maar wat betreft PM caches, die zijn wel degelijk door non PM members te loggen hoor.

    Het enige dat jij als PM moet doen is de GC-code doorgeven aan je medecachers.

    Groundspeak heeft daar bewust een achterdeurtje voor opengelaten.

    Loggen van een PM cache doe je als non-PM door in de volgende link http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?wp=GCcode het woord "GCcode" te vervangen door de juiste GCcode.

     

    Greetz Bloodwoosj.

    Dank dit zocht ik voor mijn vriendin, zij kon de pm caches niet loggen die we samen hadden gevonden!!

  8. Ook een IPC-1 besteld. Dank Hessel voor je draadje en alle reacties. Als ie niet bevalt Hessel woont een dorp verderop! ;) Alle gekheid op een stokje, aldi, lidl laders geven mij de laatste tijd te vaak problemen. Benieuwd of deze lader sommige batterijen kan opfrissen. Met de voltmeter ben ik er ook achter gekomen dat inderdaad 2 batterijen in de colorado zo'n verschillende spanning hadden dat ik de ene maar weggegooid heb. Bij heel veel laders worden de batterijen ook per twee opgeladen. Erg nieuwsgierig of dit per batterij met de IPC beter gaat. Heb gekozen voor de IPC zonder L ivm ook mogelijkheid tot 12V gebruik, en een functie meer.

  9. 11 juni weer drie in het been. Teller staat nu op 11, 2008 - 2006 kan op de teller niet meegenomen worden. Totaal denk ik een 14 teken staan bijna allemaal in mijn agenda.

  10. Vreemd dat die dan niet aankomen. Heb je wel een internet-connectie als je op Report drukt?

     

    Wat je zou kunnen proberen is om de instelling van GDAK te wissen, en dan opnieuw opstarten.

    Jazeker

  11. Gdak op de htc gezet. Inderdaad met usb kabel map default uit gsak/ data kopieren naar map telefoon map sd kaart gdak. Nu zijn de caches te zien, je founds kun je weghalen, helaas nog niet de caches van jezelf. Alleen bij mij en lees bij wilp crasht het kompas.

  12. Je hebt een cache gekozen en dan knop rechtsonder een soort ster: helaas de applicatie gdak (proces nl.wlsoft.tfnxDroid) is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw. Kies nu sluiten of rapport. Nu sluit gdak, ik kan dus niet naar een cache navigeren.

  13. Ik heb steeds een crash. Ik kan de database draaien, zie de caches. Kies een cache. Dan wil je natuurlijk erheen. Ik denk dat het rechter icon onderin het kompas is of ga naar de cache. Als ik hier op druk dan zegt applicatie plotseling gestopt, rapport of afsluiten. Heb twee keer rapport gestuurd. Jammer want het zag er allemaal wel leuk uit.

  14. Ik heb het ook draaien wat ik mis of over het hoofd zie is, ik kan wel gevonden weg vinken, maar niet de caches door mij gelegd. Dus ik mis of zie de optie owner over het hoofd?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...