Spring naar bijdragen

Zugführer

Leden
  • Aantal bijdragen

    147
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Zugführer

  1. Het ligt heel erg aan het soort event dat je bezoekt en hoe je er zelf in staat. Er zijn events genoeg (hoewel je er goed naar moet zoeken) waarbij geen nieuwe caches worden aangeboden en als die wel worden aangeboden kun je er altijd voor kiezen daar niet aan mee te doen. Helaas is er op de eventlocatie dan meestal niemand meer te vinden.

    Verder is het eventorganisatoren zelf ook wel eens een doorn in het oog dat mensen als idioten alles wat ze zien willen discoveren. Voor mij heeft het niets met een event te maken.

  2. Waar maken we ons nou druk om?

    ;):o:thumbdown: :thumbdown:

     

    Ieder zijn eigen lol

     

    Ik stel voor dat we dit postje copy-pasten naar zo'n beetje alle andere draadjes en dan naar buiten gaan en iets leuks gaan doen. Cachen of zo. Of daten, dat lijkt er op.

  3. Zeker weten... ik heb ook een cache liggen die in de zomer plotselig amper nog bereikbaar was doordat in een paar weken tijd de brandnetels de lucht in waren geschoten... Nooit mijn bedoeling geweest om hem achter zo'n natuurlijke barrière neer te leggen :)

  4. Ze zijn “gewone” geocaches die je kan ze loggen als je aan de vereiste criteria voldoet. Ze zitten over de hele wereld en ze zijn gegrandfathered. Dwz ze worden oogluikend toegestaan maar als de EIGENAAR de cache archiveert, of eventjes ter onderhoud off-line zet; dan is het in Nederland met ze gebeurd.

     

    Ik weet wel haast zeker dat Kruimeldief ooit verteld heeft dat hitch hikers nóóit toegestaan geweest zijn, en dus ook niet grandfathered zijn... Met andere woorden, hij mag ze allemaal archiveren als hij dat zou willen.

  5. Hitchhikers zijn geen locationless caches. Het zijn wel fysieke caches. Bij een locationless moest je iets vinden wat aan bepaalde voorwaarden voldeed. Bij een hitchhiker moet je de hitchhiker ook daadwerkelijk in handen hebben. De hitchhikers vallen nog wel onder de grandfathered caches. Er zou bij Call Me wel een logboek moeten zijn. Maar dat is natuurlijk zo gebeurd.

    *zucht*

    KLIK

    Hitchhikers zijn nooit toegestaan geweest dus óók niet gerandfatherd ;)

  6. Cache-Hopper heeft mij gevraagd het volgende berichtje even te posten, hij kan namelijk (nog) niet op het forum:

     

    In 2009 heb ik wederom (als vervolg vanaf 18 mei 2008) elke dag mijn dagelijkse cache weten te vinden.

    Hoewel ik niet bezig ben met records, wil ik wel vermelden dat mijn meest produktieve dag bestond uit 18 caches.

     

    Een leuke challenge was het loggen van caches in 5 verschillende landen op 1 dag (B-L-F,3x-D,3x-NL).

     

    Speciaal was dat ik mijn kilo-cache kon vinden (3 december jl.) aan een aan mij opgedragen cache (Cache-Hoppers 1000ste).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...