Spring naar bijdragen

Geepjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    79
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Geepjes

  1. Beste forum bekijkers en beantwoorders enz,

    Als ik dat niet had gedaan dan zou ik niet om raad hebben gevraagd via het forum, dus a.u.b. graag antwoorden waar ik iets aan heb en geen gel... :ph34r:

    Oh.

     

    dus je wil alleen horen wat je nog niet weet?

     

    wat weet je nog niet dan laat ik het je weten dat je het weet of zo ;)

  2. ...maar leveren deze klauwen toch lelijke wonden op, die gezien het normale gebruik ook ongetwijfeld zullen ontsteken. Dat wil je dus niet, zo'n door rotting ingegeven ontsteking in de buurt van je cache-computer...

    Je bedoelt dat ze voor de aanval niet eerst netjes hun klauwen wassen. Tikje dramatisch...gewoon goed verzorgen/desinfecteren en betonrot zal best uitblijven!

  3. Ik heb de grafiek met het aantal geplaatste caches cumulatief over de afgelopen jaren eens bekeken en wat me opvalt is dat er een, op zich verklaarbare, steeds steiler wordende curve zichtbaar is. Als deze lijn zich voortzet zal het aantal caches de komende tijd explosief stijgen. Komt er geen moment dat geocachen aan zijn eigen succes ten onder gaat vanwege de schade aan de natuur en mogelijk andere overlast ervaren door buitenstaanders? :lol1:

  4. Nou bedankt allemaal voor het medeleven en het aanbod om samen te cachen. Ik heb het zelf de komende tijd ook erg druk maar wie weet kom ik er nog eens op terug.

    Bovendien:

    begrijp me niet verkeerd...ik heb, samen met de andere Geepjessen, al cachend veel plezier. Ik denk inderdaad dat niet iedereen zijn mishits openbaar maakt. Dat is jammer want het hoort er volgens mij ook bij.

  5. :beerchug:

    Wat een weekend.

     

    in de omgeving van Oosterhout (NB) op pad geweest met een TB zonder al te veel succes. Behalve een virtuele cache (lastig om een TB in te stoppen) liepen alle pogingen een cache te loggen op niets uit. Wanneer ik vervolgens de logs op internet lees, verbaas ik mij over het gemak waarmee anderen deze caches in een oogwenk lijken te vinden.

     

    Kortom: ik ben een cache-nerd eerste klas. Zijn daar zelfhulpgroepen voor?

    :blush:

  6. Het is natuurlijk goed om bij het cachen in de natuur altijd goed schoeisel, een lange broek en bovenkleiding met lange mouwen te dragen en het liefs een pet of iets op je hoofd.

    Maar ook dat geeft nog geen afdoende bescherming.

    De teek van mijn zoon zat op zijn voet in de buurt van zijn tenen. Terwijl hij bergschoenen en sokken aan had.

    Mijn laatste teek heb ik opgelopen terwijl ik bergschoenen aanhad en de lange broek in mijn sokken had gestopt. Toch wist het kreng tot aan mijn knie te komen en daar een verse ader te vinden om zich te goed te doen. Zoet bloed schijnen we te hebben (weer volgens diezelfde plaatselijk arts). Of dat nu iets te betekenen heeft? Terwijl ik toch geregeld knoflook tot me neem.  :D  Of was dat tegen de vampieren  :thumbup:

     

    Nou dat wilde ik dan even kwijt over de lieveheersbeestjes van de geocachers.  :blink:

    Tikje tegenstrijdig nietwaar?

     

    al die moeite om te voorkomen dat een teek je te grazen neemt en dan helpt het niet.

    Dan maar wat minder voorzorgsmaatregelen en achteraf goed opletten. Desnoods een AB-kuurtje. Maar zo te lezen is de kans dat je Lyme oploopt erg klein.

     

    Trek maar liever een warme jas aan voor je de siera nevada intrekt, is veel gevaarlijker.

  7. Ik denk dat je de wp's van route 1 best start met wp101

    route 2 met wp201

    route 3 met wp301

    zo kan je 99wp's kwijt per route,

    en zal Ozie de routes afzonderlijk wel inladen

     

    groetjes

     

    Christiaan

    betekent dat dat ik opnieuw moet beginnen of kan ik de waypointnummers veranderen?

  8. Voor komend weekend heb ik een driedaagse wandeltocht uitgezet met ozi. Het probleem is dat ik drie verschillende routes aangemaakt heb. Wanneer ik deze routes upload naar mijn Geko 201 staat er maar 1 in mijn GPS. Wanneer ik het na elkaar doe vervangt de laatste de eerste. Heeft het te maken met het feit dat ik alle routes met waypoint 1 begin of doe ik iets anders fout?

     

    hellup,

    groetjes Geepjes

  9. De getallen waar jij op doelt, die niet altijd onder de 60 zijn, zijn decimalen. Door ze te delen door 100 en te vermenigvuldigen met 60 zijn ze omgezet in seconden en te gebruiken in Mapquest. Of je daar iets mee kan met je probleem vraag ik me af want de verschillende metingen zullen wel dicht bij elkaar liggen neem ik aan.

     

    succes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...