Spring naar bijdragen

de hazewinden

Leden
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door de hazewinden

  1. Bedankt voor de tips tot dusver! We hebben twee multicaches geprobeerd met een 'regular size cache' en een moeilijkheidsgraad van 1 en 2. Daar kan het dus eigenlijk niet aan gelegen hebben :P Misschien wel een goed idee om te beginnen met enkele traditionals.

     

    De instellingen van onze GPS gaan we morgen ook maar even nakijken, hoewel hij wel vrij nauwkeurig de locatie van de diverse waypoints aangaf.

     

    Dank ook voor de uitnodigingen om mee te lopen (we wonen overigens in Tilburg). Als de komende pogingen weer mislukken, is het misschien een idee, maar we willen toch eerst nog even zelf aanklooien.

     

    Meer tips zijn uiteraard nog steeds welkom!

  2. Wij zijn beginnende geocachers en hebben de afgelopen dagen (onze eerste) twee caches geprobeerd. Beide keren hebben we de cache niet gevonden. Misschien dat we niet op de juiste manier hebben gezocht en/of het te snel hebben opgegeven. Zijn er ervaren cachers die ons wat tips kunnen geven over hoe je het beste kunt zoeken naar een cache, ervan uitgaande dat we de cache-coordinaten juist hebben berekend?

     

    Onze zoektactiek tot nu toe is: tussen bosjes/planten/struiken woelen en spieden, tussen spleten in bomen kijken, omhoog kijken in takken van bomen, boomstammen opzij rollen. We gingen ervan uit dat 'graven' niet nodig zou moeten zijn, maar misschien is dat te makkelijk gedacht? Ook was ons motto: als we na een half uur zoeken niets hebben gevonden, gaat het ook niet meer gebeuren! Is er zoiets als een 'gemiddelde zoektijd' voor het vinden van een cache?

    • Top! 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...