Spring naar bijdragen

GoudHaartje

Leden
  • Aantal bijdragen

    670
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door GoudHaartje

  1. Ik heb al twee keer een gps bij de futurumshop gekocht. Goede prijzen maar zeer zeker ook geweldige service.

    De eerste keer dat mijn oregon 300 stuk was, kreeg ik na een kleine 2 weken een nieuwe toegestuurd. Helaas hadden we ook pech met die nieuwe en vroeg ik of ik een adere mocht uitzoeken met eventueel bijbetaling. Ik was zeer verbaasd toen ik bericht kreeg dat ik voor het vollegie bedrag een andere gps mocht uitzoeken.

    Die was lager in prijs, en ik verwachte dat ik de 25 euro die over was, kwijt was, maar nix hoor, dat tegoed bleef gewoon staan voor een volgende bestelling.

     

    Bij een volgende aankoop ga ik dus eerst bij de futumshop kijken.

  2. Een beetje. als ik het programma dropbox kijk zie ik netjes alle bestaande mappen. Kijk ik op de sdkaart in dropbox zie maar twee mappen. Dus dat moet ik nog eens even bekijken. Maar ik zit me wel ineens af te vragen in hoeverre gdak een offline app is als de data in dropbox staat. Vooral in duitsland afgelopen vakantie bleek gdak heel handig te zijn.

     

    Toch heel erg bedankt voor je moeite.

  3. Ik heb al begrepen dat GDAK in combinatie te gebruiken is met dropbox op de telefoon.

    Alleen lukt het me niet om in het programma de juiste verwijzing te maken naar de plek van de databases, dropbox dus.

    Wie kan me helpen met de juiste path ?

  4. OK, dat lijkt me een goede reden. Maar is het langzamerhand niet normaal gebruik, dat je op campings en zo internet hebt? Je kunt dan toch heel gemakkelijk met 1 druk op de knop een pocketquery van 1000 caches in jouw omgeving binnenhalen? Nou ben ik geen kampeerder, dus de vooruitgang van de techniek op die accomodaties zijn me niet zo bekend, maar hotelaccomodaties ken ik wel en daar heb je tegenwoordig praktisch overal de beschikking over (vaak gratis) fatsoenlijk internet. En je laptop heb je toch al bij je in je camper. Toch? En met een iphone is het al helemaal simpel om de caches in de buurt van je huidige lokatie binnen te halen.

    Nee, het is helaas niet zo vanzelfsprekend om internet op een camping hebt. Als een (grote anwb) camping het uberhaupt al heeft, kost het een flinke smak duiten om er gebruik te kunnen maken.

     

    Ik heb ook NL en NLtalig Belgie in mijn gsak, en daar staat heel veel aantekeningen in van caches die we gedaan hebben of nog willen doen.

     

    Maar ff antwoord op de vraag van de topic starter. Ik heb nu 13 pq's voor NL van max 1000. Door een add-on (DownloadThemAll) in Firefox, kan ik die met een klik allemaal tegelijk downloaden en in GSAK als een folder in een keer in GSAk halen. Ook in twee klikken.

     

    Veel succes

  5. ik weet zo niet hoeveel intern geheugen de HTC HD2 heeft, maar ik heb de database van manlief op z'n sd kaart gezet en dat was 133 mb, voor ruim 5000 trads in NL en gedeelte van BE.

  6. Toen leerde ik hoe ik een zooi caches in mijn GPSr kon zetten. En omdat mijn andere hobbie (lig)fietsen is. En ik het niet kan laten te stoppen als ik langs een cache rijdt

    Dat gevoel ken ik, alleen dan op een MTB of racefiets :yes:

    En dat is inderdaad niet goed om je traditional percentage laag te houden

    Ach, waarom zou je je trads percentage laag houden, het gaat er toch om dat je lol hebt en geniet.

  7. Leuk om te lezen! Ik was er eigenlijk benieuwd naar omdat ik in een ander draadje had gelezen dat iemand het na 50+ caches het voor gezien hield. De reden was omdat het eentonig werd. Maar misschien komt dat omdat jullie het met een groep(je) hebben gedaan. Het lijkt mij ook wel wat .. 24 uur aan een stuk cachen .. en waarom? Niet om zoveel mogelijk caches te vinden (leuke bijkomstigheid) maar om met wat medecachers een leuke dag te hebben.

    Het klopt ook wel hoor, dat het op een gegeven moment eentonig wordt, maar omdat het in het groepje zo gezellig was, is het toch leuk om te doen. En ja, je puntenaantal schiet omhoog, maar deze dag zal me voornamelijk bij blijven omdat het zo leuk onder elkaar was.

  8. Ik ben dan ook wel benieuwd of het leuk was om .. pak hem beet 198 caches op één dag te vinden.

    Het was ontzettend leuk. Ik was ook bij deze actie en we hebben onder elkaar ontzettend veel lol gehad.

    Op een gegeven moment wordt je er hartstikke melig van, en hebben we ons vaak verwonderd over de hoeveelheid eten die we bij ons hadden. Dit is niet iets wat je regelmatig moet doen, maar zo een keertje is het erg leuk. De serie die we hadden uitgezocht, bestond voornamelijk uit caches bij kapelletjes, en na 50 caches komen de kapelletjes dan wel de neus uit, maar toch kon ik me blijven verwonderen over de diversiteit van de kapelletjes. Ook onderweg zie je zoveel moois, dat ik heb kunnen genieten van de omgeving.

  9. Ik wil graag een plattegrond in mijn profiel op GC.com zetten maar hij verschijnt naast de banners van gevonden caches. Weet iemand hoe ik dit onder elkaar kan plaatsen. Alvast bedankt.

     

    Groetjes Team Britymi

    Vraag het ff aan cachende familieleden, die weten dat wel hihi

    • Top! 1
  10. En dat afgezet tegen het batterij-verbuik...na ca 6 uur is ie al vrijwel leeg!

    En dan stopt het voor mij, Vista kan ong. 20 uur mee met batterijen en dat heb ik absolut nodig.

    Prettige verkoop/ruil.

    Ik weet niet of er veel verschil in zit met oregon 300. Maar ik doe gewoon een hele dag met twee penlites. Alleen bij nachtcaches is de schermverlichitng veel aan en verbruikt ie meer.

  11. Get mail herkent bij gmail wel welke mailtjes je al hebt gebruikt, en zal dus alleen van nieuwe mailtjes de bijlagen gebruiken, maar ze worden bij Gmail niet verwijderd. Dat gebeurd in verloop van tijd zelf door Gmail geloof ik. Ik heb ook al alles geprobeerd, maar nix werkt.

  12. Vooral doorgaan met ontwikkelen, daar niet van. Maar om dit nou een V3 te noemen... Eerder een V0.3alpha beta versie RC... Of alleen geschikt voor een bepaalde telefoon/PDA ?

     

    (*) allemaal op een HTC touch pro2. Inderdaad, met afstand de slechtste PDA die er ooit gebouwd is. Dit is mijn 4e PDA, en ik herhaal: de ALLER- ALLERslechtste die er bestaat. Dit probleem ligt dus naar alle waarschijnlijkheid aan de hardware, niet aan de software.

     

    Ik zie een groot aantal items in je lijstje staan die bij mijn touch pro niet voorkomen. Gatecacher en mijn htc touch pro2 werken prima samen. Ik ben er heel tevreden over.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...