Spring naar bijdragen

naj16

Leden
  • Aantal bijdragen

    52
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Berichten geplaatst door naj16

  1. SBB gebruikt een "Gebruiksovereenkomst Geo-Caching" Die krijg je nadat het formulier ingevuld is. Als je afspraken maakt met de boswachter over de locatie dan komt het vast wel goed. Je moet wel een beetje geduld hebben om de hele procedure te doorlopen, maar noodzakelijk. SBB werkt met BOA's, als die een cache vinden die niet geregistreerd is nemen ze die mee. SBB weet dus precies waar in hun gebied de caches liggen.

  2. Maakt het uit of een cache na een dag of na twee weken gepubliceerd wordt? Voor de CO misschien wel, maar voor de zoekers natuurlijk niet. Je moet gewoon een beetje geduld hebben als je een cache indient.

    "Your volunteer reviewer will strive to begin the review process within the next 7 days."

  3. Als CO zondermeer een log verwijderen vind ik ongepast. Vraag eerst de logger om de log aan te passen als die je niet bevalt.

    Ik heb ook de guidelines gelezen en vind dit wel wat:

    MESSY SITUATION? We know that sometimes this issue can be contentious. If the other party is being stubborn, ask yourself, "Is this dispute really worth my time?" Try being the bigger person and conceding the point. You may discover that you feel better for doing so. At the very least, it will put the matter quickly behind you.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...