Spring naar bijdragen

siwari

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door siwari


 1. Zoek contact met Klaas Kuiper van EDUCATRACKS. Aderes: De Waard 111. 1851RC Heiloo. Tel.nummer: 0725334803. 0630400966. Hij verzorgt cursussen zoals jij wenst en maakt daarbij gebruik van Powerpoint presentatie.

  Misschien dat met hem tot een overeenstemming kunt komen; ik denk niet dat dit kosteloos zal zijn.


 2. Las de vraag nu pas, maar ik heb een Garmin Etrex in USA gekocht en van de zaak een aanbieding gekregen om tegen kleine vergoeding het als cadeauwaarde op te sturen. Geen invoerrechten betaald.

  wel tot 2 x toe pech en laten 'reparen' bij Garmin engeland. Uitstekende service: in beide gevallen (binnen de garantietermijn) een nieuwe vergoed gekregen. Wel eerst een prima email-communicatie om een en ander te testen.Conclusie: gewoon doen. Mijn zaak was VICUSI via Ebay.


 3. Zelf werk ik met de Etrex Vista HCx en die bevalt erg goed. Als je gedetailleerde kaarten er op wilt zetten, moet je die wel apart aanschaffen. Het type HCx is gevoeliger dan de H-types. Mijn allereerste was de Vista H en daar had ik ook een slechtere ontvangst mee, vooral als ik in bosgebied liep.

  Mijn advies is dus: een HCx-type en geschikt voor detailkaarten.


 4. Onlangs heb ik een OnRoute kaart gekocht op micro-SD. Stop ik deze in mijn GPS dan werkt dat ding prima, alleen wil ik vervolgens de kaart naar de computer overbrengen. Dat lukt niet omdat de kaart niet is geactiveerd.

  Wie weet hoe ik dat moet doen? Is er een speciale truck voor nodig?


 5. Backup maken van je oude GSAK-databases en instellingen via File->Backup.

  Daar kun je kiezen wat je allemaal wilt backuppen.

  Op je nieuwe computer in GSAK kiezen File->Restore.

  Dan de file selecteren die je op je oude PC hebt gebackuped.

   

  Klaar :crybaby:

   

  Gelukt! Bedankt voor je instructie.

  Ik was op een andere manier bezig. Ik probeerde her bestand waar de backup normaal wordt geplaatst, te kopiëren. en dat lukte voor geen meter.

  Alles staat nu weer netjes in het gareel.


 6. Hallo,

   

  wie kan mij vertellen hoe ik de database van de oude computer met XP kan kopëren naar een nieuwe computer met window 7?

  Ik heb GSAK uiteraard eerst geïnstalleerd maar weet met geen mogelijkheid de database over te zetten.

   

  Wie o wie lost dit probleem voor mij op?


 7. Ik ben premium member maar krijg ook slechts 1 x per week een melding. En ik kan nergens een instelling vinden. Wie weet hoe dat moet?

   

  Als je de link waar de pijl naar toe wijst kiest kan je notificaties inschakelen.

   

   

   

  De notificatie staat bij mij op 'active'. Betekent dat dan dat er nu wel direct meldingen komen? Wat moet ik dan met de volgende zin die daar ook bij staat: "The Instanotify feature is now out of beta but is still not yet approved by the Food and Drug Administration."?


 8. In de logs van nieuwe caches lees ik steeds dat leden direct een melding krijgen als een nieuwe cache on-line is. Zelf krijg ik 1x per week een overzicht van nieuwe caches die dan vaak al enige dagen on-line zijn en zelfs al door diversen zijn gelogd.

   

  Wat moet ik doen om ook een snellere melding te krijgen?

   

  Hartelijke groet, Simon

×
×
 • Nieuwe aanmaken...