Spring naar bijdragen

Miniatuur

Leden
  • Aantal bijdragen

    255
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Miniatuur

  1. Omdat wij geen nieuwe caches meer leggen bieden wij te koop aan:

     

    1 Munitiekist (groot), Lamineerapparaat Rexel met lamineerfolie, Lettertang Brother, 2 micro caches (kokertjes, zwart).

    2 x Nederlandse geocoin 2010

    1 x Nederlandse geocoin 2009

    1 x Nederlandse geocoin 2008

    Niet geactiveerd

     

    In 1 koop voor 50 euro.

     

     

     

  2. Leuke en goed te maken puzzels:

    Drentse Fiets Puzzel Cache (1 t/m 24 + bonus) by myrlot. 24 puzzels (caches) rond Odoorn in Midden Drenthe.

    Leuke puzzels en voor de komende zomer een mooie fietstocht van 32 km.

     

    Succes en prettige kerstvakantie.

  3. Je krijgt alleen die waypoints in je gps die in de laatste kolom (coordinate) daadwerkelijk een coordinaat is ingevuld. Je ziet dat dat bij het waypoint final niet zo is en als het goed is heb je die dan ook niet in je gps.

     

    Volgens mij krijg je altijd een icoon van kistje met een coordinaat. Dit is niet het uiteindelijke cachecoordinaat en ook niet het parkeercoordinaat.

     

    Maar erg gemakkelijk is het om alle gegeven coordinaten al in de GPS te hebben. En afhankelijk van de soort GPS een print van de pagina of de tekst in de GPS.

  4. Als je alle wp's van een multi op de GPS zet, dan zul je ook een coordinaat van de cache krijgen. Maar dat is niet het juiste coordinaat. Het coordinaat dat je berekent tijdens de wandeling ligt wel binnen een bepaalde straal van het gegeven wp. Ik meen dat het ongeveer 3 km. is.

  5. Volgens mij wil ook de achterban van die krant gewoon genieten van de natuurgebieden.

    In onze woonomgeving worden de mogelijkheden om te recreeren in de gebieden van SBB tegengegaan. Een gebied wordt niet afgesloten, maar de PP worden verwijderd en de paaltjes van de gemarkeerde wandelingen worden weggehaald. Dit om het bezoek te ontmoedigen (volgens een van de boswachters).

     

    SBB is zich aan het vernieuwen. Een aantal van hun mooie natuurcampings worden omgebouwd tot comfortabele campings. Met prive sanitair en daaraan verbonden hoge kampeerprijzen.

    Is dat misschien speciaal voor de achterban van die krant? Dus luxe kamperen in de natuur, maar liever geen wandeling maken.

  6. Na een lange aanloopperiode hebben we besloten om PM te worden.

    Maar nu het probleem. Na inloggen en aanmelden voor PM moet de betalingswijze gekozen worden. Dat is Paypal. Maar daarna is er geen mogelijkheid om verder te gaan. Als je de keuze creditcard kiest, is die mogelijkheid er wel. Maar wij willen met paypal betalen.

    Kan iemand ons wegwijs maken. Bij voorbaat dank.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...