Spring naar bijdragen

Twinlife

Leden
  • Aantal bijdragen

    1775
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Twinlife

  1. die ook munzee's vind net al cache's

    die ook munzee's gevonden heeft op de meest troosteloze plekken net als cache's

    maar wel weet dat de bobo's van munzee.com in tegenstelling de bobo's van Groundspeak.com wel naar hun munzee spelers luisteren

     

     

     

    En daarom de bobo's van munzee.com ook besloten hebben om commercieel te gaan zonder naar de leden te luisteren.

  2. Kees ik en om tafel is altijd gezellig, en nu jij er bij om ons te vertellen wat we dan toch zouden moeten doen is het bijna helemaal klaar :)

     

    Barny

     

     

    Misschien zou je @Wijntjuh moeten vragen die heeft daar meer ervaring in, gezien de laatste keer.

    Misschien wil VRIEND @Biertjuh ook nog aanhaken dan

  3. ik heb een schurft aan het vele onnodig (lange) qwooten wat men zonder na te denken hier maar blijft doen en erg hinderlijk is (hebben ze dat zelf niet door?) #Swoord

     

    maar Twinnie wat een stomme vraag, als jij ook maar 1 seconde had willen nadenken dan had je zelf tot de ontdekking gekomen dat de event organisatie alles over het event bepaalt, dus ook tot wanneer zij het vinden wanneer je een oude stomp bent, en voor mij persoonlijk is een oude stomp niet afhankelijk van wanneer je bent begonnen met geocachen maar je algemene houding met het geocachen, maar dat is persoonlijk om het nog maar eens extra te benoemen

     

    Barny

     

    Een stomme vraag is het niet, je had het misschien beter kunnen verwoorden wie dat gaat bepalen....

    Net als jou lees ik wat ik wil lezen ;-)

     

    Maar goed om het bij het topic te houden, misschien moet jij maar eens met Kees om de tafel voor de organisatie......hebben we direct twee mensen die het willen organiseren.

  4. @Vlindertje

     

    Geloof dat jij twee dingen door elkaar gaat halen, lees het nogmaals goed door voor je op de 'Add Reply' knop drukt

     

    ik denk dat de tijd rijp is om dan ook allen echte oude stompen (nader bepalen wie dat zijn) en voor speciale uitnodigen (zogenaamde Wild card’s.)

     

     

     

     

    Door wie te bepalen?

  5. na 4 dagen is het rondje someren al vervuild met meerdere cache's op 1 plek. omdat het vinden niet snel genoeg ging? #hetnieuwecachen

     

    zie log skansen

     

     

    Barny

     

    Das niet helemaal waar VRIEND, een aantal jaar geleden waren er ook al cachers die dit deden en zeker in het Noorden van Duitsland waren er een paar cachers die dit deden, ik kan mij zelfs een "oude stomp" herinneren die dat ook deed/doet! :)

  6. Wat vind ik niet leuk?

     

    Edit: Na 10 minuten nog geen reactie. Ik zei het toch, een watje. Iedereen op dit forum weet toch ondertussen dat ik dit soort discussies leuk vind?

     

    Doe jij je eens gedragen halve gare, eerst op twitter iedereen voor alles uitmaken en dan hier ook nog de stoere kerel uithangen.

    We weten jou standpunt nu wel...jij bent voor...en je hebt een leuk idee voor een challenge weten we ook....ga je nu een normale kist verstoppen of kan je dat niet of ben je bang voor het commentaar??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...