Spring naar bijdragen

JoTom

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door JoTom

  1. Hoi, wij hebben nu al een aantal keer ervaren dat we bepaalde caches wel zien op een geocaching app op onze mobiel, maar dat deze caches niet op de cache-kaart van geocaching.nl te vinden zijn?! Als je dan via het GC-nummer zoekt (in de zoekfunctie in het forum bijvoorbeeld), kun je hem uiteindelijk wel terugvinden om te loggen. Weet iemand hoe dit kan? We zouden ze graag op de cache-kaarten van geocaching.nl zien, dat zoekt wat makkelijker naar leuke caches..

  2. Die found-log was van iemand die hem niet kon vinden, maar toch maar als found genoteerd heeft. Had hem net voordat geovlinder reply-de als 'needs archived' gemarkeerd, maar inderdaad, dat hebben anderen ook al geprobeerd.

     

    Wijngemachtigde: bedankt voor de tips!

  3. Hallo, ik zat een leuke cache in Amsterdam-centrum te zoeken. Ik vond een op het oog hele leuke: AMS1 Naar Vriendschap Zulk Een Mateloos Verlangen (GCX2AJ). Maar... er staan allemaal logjes van teleurgestelde cachers. De cache blijkt al sinds oktober 2008 weg te zijn. Kan een cache alleen door de eigenaar gearchiveerd worden of kan iemand van geocaching.nl dat ook doen? Is jammer als er steeds mensen opnieuw voor niets gaan zoeken (en volgens de logjes reageert de eigenaar niet op mails e.d.).

  4. Hallo, wij hebben nu al 2x gehad dat er in een hint het woord ué voorkwam. We snappen niet wat het zou moeten betekenen (we weten helaas even niet meer in welke 2 caches dit nu was...). Volgens de Decryption Key zou het hr moeten betekenen?? Waar staat dit voor en waarom staat er nou toch een accent op de e? We zijn benieuwd of iemand dit weet...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...