Spring naar bijdragen

zoekbaars

Leden
  • Aantal bijdragen

    216
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Berichten geplaatst door zoekbaars

  1. Weet iemand de oorzaak en / of de oplossing voor het volgende Garmin GPS 66s probleem?

    Het apparaat geeft melding van ‘’batterij laag’’ en gaat na een kort poosje uit. Dit terwijl de 2 batterijen ieder nog 1.3 volt energie bevatten. (opgeladen Eneloop pro batterijen)

    Ook als ik 2 nieuwe opgeladen batterijen in de gps heb gedaan doet zich na zo’n 2 uur gebruik hetzelfde weer voor.

  2. vraag over gps66st:

    als ik een geocache (via find-geocache-betreffende cache) heb gekozen zie ik op het scherm (ingesteld op kaart+kompas) de afstand en paarse route. (in dit geval 4,3 km)

    (zie foto gps66st-1)

    Als ik niet deze geocache wilt benaderen maar een waypoint (dat ik via ‘’mark’’ heb aangemaakt)

    En dat via find-waypoint-selecteer bijv. garage) (zie foto gps66st-2)

    Dan krijg ik nog steeds de eerder gekozen geocache in beeld en NIET het nieuw gekozen waypoint (garage) (zie foto gps66st-3

    Ik wil dan graag de juiste afstand op het scherm krijgen. (dus zowel de kaart met paarse route als de juiste afstand tot het gekozen waypoint (en NIET de eerder gekozen geocache)

    gps66s-1.jpg

    gps66s-2.jpg

    gps66s-3.jpg

  3. 2 uur geleden zei DaffyDuck53:

    Bij mij werkt de Geocaching Google Earth Viewer niet meer.
    Als ik in Google Earth het vinkje aanzet verschijnen er geen caches in beeld.
    Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben?
    Weet iemand misschien wat er aan de hand is en hoe dat is op te lossen?

    helaas bij mij hetzelfde probleem (windows10), maar heb hiervoor nog geen oplossing.

  4. probleem opgelost: na downloaden staat achter de schermen keuze: openen met... op ''openen met GSAK macro editor''. Dit veranderd in '' openen met GSAK Geocaching program'' en het werkt nu naar behoren. Bedankt voor het meedenken.

  5. Nadat ik gsak op mijn nieuwe pc (winddows 10) heb geïnstalleerd wil ik graag weer macro's opslaan en uitvoeren.Maar ik krijg foutmelding #72 ''je kan geen macro starten als er een ander scherm open is'' Hoe krijg ik diverse macro's wel in gsak opgeslagen en werkend ?? De gevolgde stappen die ik gedaan heb: gsak > macro > macro-index > FindstatGen3.gsk> opslaan en uitvoeren >>> foutmelding #72. Voor de goede orde ik krijg dus niet het klein schermpje met de diverse keuzes, maar het edit-scherm van de macro.

  6. Weet iemand hoe het komt dat op mijn pc ( windows10) bij Google Earth de 3D-viewer regelmatig vastloopt. Vooral wanneer ik, na het ingeven van een coördinaat inzoom of een foto aanklik en de kaart wil verschuiven. Ik moet dat steeds weer opnieuw Google earth starten om de zaak weer in beweging te krijgen.

    En kan iemand mij vertellen hoe ik dat ''freezen'' kan voorkomen.

  7. Ik wist wel dat je ergens in de ban gedaan was, maar had niet begrepen dat je als een soort van Fenix weer opgestaan bent en onder een andere naam weer in het leven staat. Vandaar dat ik Barny als deelnemer aan dit event gemist heb. Wat de oude koek betreft; je op- en aanmerkingen op de Hollandse reviewers, het klootjes-volk (de meeste geocachers vallen volgens jouw begrippen daaronder, alhoewel jij vast wel andere woorden gebruikt) en de Grondspeakers komen mij de laatste jaren steeds weer bekend voor. Wat dat betreft lijkt je wel op de good-old Heintje Davids. Ik heb overigens nog steeds goede hoop, dat jij al jouw ervaringen en voortdurende commentaar eens kunt en wilt omzetten in hartelijke aanbevelingen. We kunnen daar vast wel ons voordeel uit halen. Zoals ook jou bekend zal zijn: ''elk nadeel heb ook zijn voordeel''.

    • Top! 1
  8. @brouwertjes: Het is moeilijk iemand die een afwijkende mening is toegedaan voor een verstandig mens te houden. Er bestaan geen perfecte mensen, wel perfecte bedoelingen. En dat zie ik toch echt wel terug in onze NL-reviewers, ook al ben ik het soms (in afwijzing van een door mij ingediende cache) niet altijd met hen eens. Het is altijd waard om opnieuw te beginnen.

  9. is dit probleem veroorzaakt door de eigen computer of door de internetbrowser of heeft gc.com weer iets aangepast en moet het bij groundspeak opgelost worden. Ik wil voorkomen dat ik allerhande extra's moet installeren als zich verbindingsproblemen voordoen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...