Spring naar bijdragen

KralenFee

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door KralenFee

  1. Ik heb Coen gekend als een lieve zachte man, die, als we elkaar een enkele keer op een event en tijdens een BBQ tegenkwamen, eigenlijk maar één onderwerp had, namelijk GEOCACHING.

    Geocaching met hoofdletters. En alles wat daarmee verbonden was. Zelfs een verschrikkelijke leek als ik wist hij te boeien als hij het weer eens over zijn "frutsels" had die hij maakte voor geocaching.nl en over de ideeën die hij allemaal nog had om geocaching.nl verder op te leuken.

     

    Coen, Ik wist dat je ernstig ziek was en uit de berichten van Kruimel had ik begrepen dat het verkeerd zou gaan, maar dat het zo snel zou gaan is schokkend.

     

    Ik wens je vriendin, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

     

    Frouwke

  2. Wat een domme poll eigenlijk. We hoeven toch niet via een poll aan Mega laten weten of er nog belangstelling is voor een volgend Sinterklaas event? Zie de reacties en smeekbedes van de vorige jaren geplaatst op het forum en zie de logjes bij de oude surprise events.

     

    Fijn dat je het op deze manier probeert op te pakken TTobi, maar eerlijk is eerlijk, een poll is niet nodig.

     

    Ik zou verschrikkelijk teleurgesteld zijn als we, dit jaar niet 1 a 2 caches zou "mogen" verstoppen voor cachers die we uitgeloot hebben en ik zou ook verschrikkelijk teleurgesteld zijn als ik samen met Kruimel niet op pad zou mogen om een cache te zoeken die er alleen maar voor mij ligt.

     

    De surprise(event)caches waren de enige reden dat we tegen de winter nog weer ons winterverblijf gingen verlaten om toch nog een cache te gaan verstoppen en te zoeken. Het is dan voor mij een duidelijke en fijne afsluiting van het Seizoen en ik verheug me al jaren op deze jaarlijk terugkerend event, wat eigenlijk geen event is zoals we normaal events tegenkomen.

     

    Ik heb er nooit aan getwijfeld dat er niet ieder jaar een surprise-event zou zijn. Het is alsof Sinterklaas heeft besloten om dit jaar Nederland niet te vereren met een bezoekje. Hoe leg je dit aan ons (geocachers) uit?

     

    Dit alles natuurlijk allemaal als eventuele omstandigheden het toelaten. Alle begrip daarvoor natuurlijk. Maar ik blijf wel er op hopen.

     

    Voor alle duidelijkheid, mijn stem is natuurlijk: Ja super, ik heb er nu al zin in

  3. Ik kan niet inloggen als KralenFee op DHZ en kan ook niet de KralenCache via DHZ een kick geven om op de kaart sneller op available of op unavailable te laten zien. :crybaby:

     

    Ook als Team Dauwtrappers, ons login op geocachin.com, kunnen we de KralenCache niet meer terugvinden op DHZ.

     

    Vr.Gr.

     

    Fee

  4. Mijne heren,

     

    tenminste, voor zover ik dit draadje volg, zijn het denk ik heren die hier weer verschrikkelijk hun best doen hun hormoontjes de vrije loop te laten.

     

    Moeten de puntjes weer op de i? Moet alles weer tot de letter nauwkeurig kloppen? Schaam jullie.

     

    Iedereen snapt toch gewoon dat als er een regel is, waarin staat dat, er niet een uitleg gegeven mag geworden over p2p programmatuur, dat dit niet specifiek over p2p gaat maar over wat met via de p2p wil versturen?

     

    Zal ik het jullie dan eens uitleggen?

     

    Het is verboden hier op het forum uitleg te geven hoe je met een bepaalde P2P programma de mogelijkheid krijgt of creëert om illegale software, gebruikt bij geocaching, meestal Oziexplorer en topgrafische kaarten ook wel Kabouterkaarten genoemd, te kunnen downloaden.

     

    Wat is daar nu toch zo moeilijk aan?

     

    Een P2p programma is op zich niet illegaal, maar laten we eerlijk zijn, wat wordt er nu met een gemiddelde p2p programma verzonden of gedownload? Echt geen legale software of trial versies van software.

    Dat is ook niet aan te raden. Via een p2p programma loop je gewoon de kans dat je een virus of Trojan binnenhaalt.

    Legale software en trials kun je alleen om die reden al beter van de site van de distribiteur halen. Verder heb je van deze distribiteur rechtstreeks natuurlijk ook meer kans op support.

     

    Als deze door jullie zo gewenste p2p uitleg niet de intentie heeft om aan geocaching software en illegale kabouterkaarten te komen, dus eigenlijk niets met geocaching te maken zou hebben, waarom dan zoveel moeite doen om een dan volledig offtopic regel er hier doorgedrukt te krijgen of erover zitten te ouwehoeren of het wel of niet mag.

    Lees eens tussen de regels door zou ik zeggen.

    Wat de zogenaamde kabouterkaarten betreft, bijna iedereenheeft het en gebruikt het ook. Ik ga er vanuit dat ook moderatoren deze kaartengebruken.

    Het is hier op het forum verboden over dit soort software te praten. Men verbidt niet het hebben of het gebruiken ervan. Dit lijkt dubbelzinning maar zijn wel 2 aparte dingen.

    Men kan dit hypocriet vinden, daarove ouwehoeren vind het mierenne***en. Het is potverdorie net alsof jullie (geocaching) bestaan er vanaf hangt.

     

    Dit zijn nu onze geocachers? Onze nationale trots in het zoeken naar schatten? Laat me niet lachen, het lijkt er anders knap op dat jullie niet eens in staat zijn om zonder dit forum ook maar aan een enkele topografische kaart kunt komen.

    Één keer goed zoeken op google en je weet meer over het vinden van kaarten of het gebruik van p2p dan al dat gezever erover hier.

     

    Je hebt er al een halve zool bij hier die de opstellers of uitvoerders van deze regels al wil uitmaken voor Nazis.

     

    Groetjes

     

    Fee

  5. PS, waarschijnlijk is de KralenCache aanstaande zaterdag te hunten in de Provincie Groningen. Vanaf stad Groningen tot de Waddenzee.

    Dan word het dan eens tijd om de kralenphone te bellen.

    Of het moet net zo uitkomen dat wij in het land van Bartje zijn om te cachen,en dat zou best eens Emmen kunnen zijn.

     

     

    Gr Twinlife :thumbup:

    Tja, en wij waren bezig met Toxopeus en zijn graf.

     

    Groetjes

     

    Fee

  6. Hadden jullie, toen jullie ermee kwamen hier op het forum, er ook niet over dat eventuele "winst" naar een goed doel zou gaan?

     

    Ook mijn KralenCache "jaagt" eventuele hunters op kosten. Men moet mij namelijk steeds bellen op mijn mobiele om de positie van dat moment te krijgen.

     

    Ik ga er vanuit dat de gemiddelde cacher tijdens zijn cachedag gewoon incalculeert dat die dag een paar centen kosten. Anders ging men wel leuk op zijn fietsje cachen en liet men de auto staan.

     

    Laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen 35 eurocent voor over om "de" cluo te krijgen om juist die cache te vinden waar je al langer dan een uur een bepaalde perceel in het bos staat te beluchten met je prikstok.

     

    Groetjes

     

    Fee

     

    PS, waarschijnlijk is de KralenCache aanstaande zaterdag te hunten in de Provincie Groningen. Vanaf stad Groningen tot de Waddenzee.

  7. Shit, je hebt gelijk. Val ik weer door de mand ;)

    Je laat je wel kennen..... heb in Nederland een slaapplaats voor je als je durft :yes:

    Groetjes :cry:;)

    Ja daag, ga daar niet de hele dag geblindoekt rondlopen. Het is niet alleen het zien, ook het horen en het ruiken brrrr :beerchug:

     

    Dat moest ik even zeggen van Kruimel.

     

    Zijn PC heeft weer eens kuren.

     

    Groetjes

     

    Fee

×
×
  • Nieuwe aanmaken...