Spring naar bijdragen

AtaCache

Leden
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door AtaCache

  1. Na ongeveer een jaar weer eens gecached en net Gatecacher ontdekt. Lijkt als een tierelier te draaien op mijn HTC HD2... kan niet wachten het veld in te gaan :rolleyes:

    Atacache

     

    Werkt inderdaad geweldig! Wel moet ik idd de laatste meters met de aparte GPS doen, mijn mobiel is daar te sloom voor. Los daar van lijkt dit voor ons dé oplossing voor sjouwen met een laptop, printen of foto's maken van het scherm, printen, etc, etc.

  2. Na ongeveer een jaar weer eens gecached en net Gatecacher ontdekt. Lijkt als een tierelier te draaien op mijn HTC HD2... kan niet wachten het veld in te gaan :rolleyes:

     

    Veel oude posts gelezen maar geen antwoord op de volgende vraag: is het mogelijk (of in de planning) om export mogelijk te maken van mijn mobiel/Gatecacher naar mijn Garmin Etrex. Ik verwacht nl dat de gps van de mobiel onvoldoende precies zal zijn. Nu ga ik zometeen de cache toch nog opzoeken op www.geocaching.com en van daar de coordinaten naar de Garmin sturen.

     

    Kortom: wat ik zoek in Gatecacher is een functie "Send to GPS".

     

    Hoe het ook zij, als alles inderdaad werkt zoals het lijkt te gaan werken is dit een fantastisch programma! Ook erg leuk om te zien hoe hier wordt geadviseerd, getest en moed wordt ingespoken. Super.

     

    Hartelijke groet,

    Atacache

×
×
  • Nieuwe aanmaken...