Spring naar bijdragen

langzaam

Leden
 • Aantal bijdragen

  377
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Berichten geplaatst door langzaam

 1. Geen idee, heb sinds kort ook dit soort problemen. Ik gebruik dan bijv. Firefox. Bij openen geen icoon te zien als ik dan bij de not founds uitzet dan komen ze ineens wel allemaal tevoorschijn. Zal wel weer een tijdelijke bug zijn. In het verleden wel meer van dit soort problemen gezien.

 2. vandaag 13-3-2017 om 11:14 uur kom ik niet op geocaching.com. Melding: 500 Server Error. Hebben anderen hier ook last van ?? Of ligt het probleem hier in Castricum bij Ziggo

  Hier ook last van. Vreemde is als je op statuspagina kijkt van Com melden ze daar geen problemen.

 3.  

  Nog ter info: ik kreeg deze reactie van Justin, admin op het gc.com forum:

  nu is het niet meer nodig, gelukkig

   

  We've seen routing issues in the past, but I'm unable to determine if this is similar with the limited information provided. It's also possible that this will resolve on its own or related to maintenance somewhere along the route.

   

  First, I would verify that DNS is working properly. We've had issues in the past where the ISP provided DNS has issues resolving and switching them out for OpenDNS (208.67.222.222) or Google DNS (8.8.8.8) was a viable solution.

   

  If this is an issue of Kpn utilizing a sub-optimal route through one of our peers, it would be beneficial to provide traceroute data from both the 4G and Kpn connection. If you're not familiar with traceroute, you can visit http://tracer01.groundspeak.com/ and it will automatically hit our endpoint and log your traceroute as well. Feel free to post the output in this thread for others, but obfuscate the last couple octets of your IP if you don't want to share that publicly.

   

   

  Het is niet de eerste keer hoor dat dit gebeurd bij KPN, weet me te herinneren dat dit een jaar of twee geleden ook is gebeurd. Ook toen met behulp van GC.com de problemen geprobeerd duidelijk te krijgen bij KPN. Uiteindelijk snapte ze het. Nu ging het nog betrekkelijk vlot.

 4. Helaas in almere en omgeving een veel voorkomende plant sommige gebieden zelfs een plaag. Helaas wordt er te weinig aan gedaan om te bestrijden. SBB doet er zelfs helemaal niets aan. Tja, gisteren in het nieuws dat ze schapen laten lopen. Maar ja dat is een zeer beperkt gebied. Het zal echt actief moeten worden bestreden en dat betekend dus helaas met beperkte hoeveelheid gif op het blad en dat een paar jaar herhalen ivm de zaden die vele jaren kiemkrachtig blijven. Maaien heeft weinig zin het komt binnen de kortste keren weer op en gaat steeds sneller bloeien om zaad te vormen.

 5. Langs deze weg wil ik graag de Kikkers, kikkertje en Visjes (grappig al de waterdieren)bedanken voor een voortreffelijk Event.

  Net als vorig jaar hebben de Kikkers dit voortreffelijk georganiseerd. Jullie zijn het toch maar mooi geweest om dit allemaal van de grond te krijgen. Later is daar een Landmacht event bij gekomen en wellicht komt daar t.z.t. een luchtmacht event bij.

  Jullie Event was de eerste en wat mij betreft ook nog steeds de leukste, en ook dit keer supermooie caches gemaakt.

  Ik ben uiteraard als Zeesoldaat bevooroordeeld. Ik hoop dat weer een vervolg mag zijn en hoop ook dan er weer bij te mogen zijn. Ik weet hoeveel werk het is en jullie er ingestoken hebben, mijn dank daarvoor is groot.

  Kikkers :thumbup::beerchug::thumbup:

 6. Een event is wat je er zelf van maakt. Het is niet zo nodig snel nieuwe caches zoeken maar het kan wel. In principe is het een gezellige bijeenkomst van hobbygenoten. Kan je kletsen over van alles en nog wat met lotgenoten. Heb je vragen kan je ze daar stellen en proberen oplossingen te krijgen. Er hoeft helemaal geen winkel te zijn en er zal zeker niet altijd een coin te verkrijgen zijn. Ieder Event is anders. Vaak komen er nieuwe caches online maar echt niet altijd. Kijk vooral maar een in de lijst nieuwe caches en als je het leuk vindt kom dan ook hier maar eens kijken FlevoPolderEvent. Hier kan je zeker met je vragen op technisch maar ook praktisch terrein terecht.

  Je zal zal zien keuze genoeg en voor iedereen voldoende aanbod. Veel plezier :thumbup:

 7. Zeker een teamlid eruit gegooid, die vervolgens boos geworden is :lol1:

   

  Dan is hij/zij zeker blauw geworden van nijd aangezien ik naast de voorgenoemde YES ook nog "last" heb van een blauwe cirkel. Dit geeft mijn woonomgeving aan. Zou dit uit kunnen. :blush:

   

  UPDATE;

   

  Inmiddels oplossing voor de cirkel gevonden; GGlh daar kan je default instellingen aanpassen. Tot op heden ook nog de YES box nog niet gezien.

 8. Helaas, de nieuwste versie loopt steeds vast bij mij.....

  Ligt dat aan mij, of hebben meer mensen hier last van?

  (gisteravond lag geocaching.com er nl ook uit.....)

   

  tot voor gisteren heb ik nergens geen last van gehad, geen idee of het na de update van gisteren wel het geval is. Phone ligt thuis dus kan niet checken. Meestal worden de updates heel snel verwerkt door Melusine als deze nodig zijn.

  Ik blijf het een super programma vinden :thumbup:

 9. Ik knap stapje voor stapje op en heb tijd genoeg om na te denken over een nieuwe cache .... want die komt er (hoe, waar, wat en door wie is nog de vraag).

  PN

   

  Weet je dat nou wel zeker, Een nieuwe cache dat is toch zoiets als "Parels voor de Zwijnen". :lol1:

  Beterschap

 10. Dat is een waardeloze kwaal zeg :thumbdown: . En ik lees dat herstel niet al te voorspoedig is en dat is helemaal waardeloos :crybaby: . PN ik wens je alle goeds en hoop echt dat herstel zich snel aandient zodat je weer van het waardeloze weer buiten kan gaan genieten :blush: .

  BETERSCHAP :thumbup:

 11. ik heb uiteindelijk geantwoord met "Lijkt het je niet handiger als ik gewoon de coordinaten stuur?".

   

  Tot mijn stomme verbazing werd deze, toch duidelijk cynisch bedoelde opmerking, beantwoord met 'ja graag! Bedankt alvast!"

   

  Wij hebben in ieder geval plezier aan zelf uitpuzzelen, zelf opzoeken en zelf loggen.

   

  Ha ha ha, :lol1: tja soms . . . . . :wistling: Wellicht dan voortaan bij de hint de coördinaten zetten :lol1:

   

  Ik ga wel Langzaam verder :frusty:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...