Spring naar bijdragen

Mar+Mar

Leden
  • Aantal bijdragen

    231
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Mar+Mar

  1. Zoals ik al zei: lekker blijven afzeiken en geen enkele kans geven iets waar te maken.

     

    Ik was het ook lang niet altijd eens met Ervani, maar met zijn CBF wilde ik hem graag een kans geven.

    Dit omdat zijn idee prima is en een zeker interessante ontwikkeling.

     

    Het is gelukt om een innovatieve en inspirerende geest af te branden en te demotiveren voordat hij de kans kreeg zijn inspiratie in daden om te zetten.

    En waarom ? ........................................... :crybaby:

     

    Jullie hebben je zin.

     

    Fijn, he B)

     

    Geopatra.

     

    En wie bedoel je met 'jullie'?

    En haakt hij niet af voordat hij ook maar iets geprobeerd heeft???

  2. :) dat is wel een goede opmerking, maar wie heeft eigenlijk de standpunten van .nl nu duidelijk gemaakt? de mensen achter de stichting? nee niet echt. De hele discussie ging destijds over reviewen en wat andere dingen. Wij weten allemaal dat gc.nl en de reviewers niets met elkaar te maken hebben. deze laatste werken voor gc.com.

     

    It takes 2 to Tango maar je hebt er maar 1 nodig voor struisvogelpolitiek :)

     

    De discussie ging toen ook over de FTF statistieken e.d. Dat die nu in mindere mate te bekijken zijn op .nl lijkt mij toch ook een beslissing van de mensen achter de stichting. Of zie ik dat verkeerd?

     

    Je zult in het geocaching wereldje altijd verschillende mensen hebben die verschillende ideeen hebben over geocachen. Je hebt puntjesjagers, je hebt natuur liefhebbers, je hebt carpoolcache leggers, etc... Iedereen beleeft het op zijn/haar eigen manier. Misschien moeten we dat maar eens accepteren. En als er dan een website bijkomt die voorziet in de behoefte van een bepaalde groep geocachers is dat alleen maar goed. Ik heb persoonlijk bv niks met FTF's en als daar op die andere site wel veel aandacht aan wordt besteedt juich ik dat alleen maar toe. Dan hoeven wij het hier op .nl daar niet over te hebben...

  3. Waar gaar dit eigenlijk over?!

     

    Er wordt gesproken over samenwerken, maar niet door de mensen die het aangaat. En was de buren niet een gevolg van het feit dat er een aantal personen niet eens waren met de standpunten van .nl?? Het stadium van samenwerken ben je dan voorbij.

     

    Laat ze lekker hun gang gaan bij de buren en wordt het wat dan is het leuk en wordt het niks dan is het jammer voor ze.

     

    :)

  4. Nee hoor laat hem maar lekker zijn mening spuien, anders word het al helemaal een dood forum met alleen maar ja-knikkers, meelopers en dan niet te vergeten het allerergste van het soort, de pedagogen

     

     

    Er zijn gewoon te weinig mensen die nog heerlijk recht voor zijn raap durven te spreken/schrijven.

     

    En dan mag je dus zomaar van alles zeggen? Of het klopt, of kant noch wal raakt, maakt niet uit?

     

    Ik snap jou wel en ik ben het ook wel met je eens dat het er vaak erg zoetsappig aan toe gaat hier op het forum maar deze reactie van Ervani ging ook mij te ver.

     

    En wie zegt trouwens dat hij zijn mening niet mag spuien? Hij krijgt reacties maar dat kun je verwachten met zo'n opmerking.

  5. Waar maak je je druk om? Of werk je voor de Cache-Stas(h)i?

     

    Op de lagere school zongen wij altijd: ' klikspaan, boterspaan, je mag niet door mijn straatje gaan......'

     

    Ik snap niet waar deze kliklijn freaks hun ' kick' vandaan halen. Het is juist mede dit soort mentaliteit die mij de hele cache-community steeds meer de rug toe laat keren. Het begint voor mij steeds meer een solo-activiteit te worden waarbij ik steeds minder de behoefte krijg om zaken met mede-cachers te delen. Wat een geneuzel, wat een gezeur om de andere kracht term 'wat een g3z3!k' niet te gebruiken. Hou toch eens op met dat paarse broek gebeuren doe eens wat minder braaf!

     

    Voor mij is dit het zelfde type mensen (mensen die dit soort topics openen) als die mensen die op een zesbaans snelweg met 120 in de meest linker baan rijden terwijl er rechts nog twee rijstroken over zijn..... ja de max snelheid is toch 120 hier? nou dan rij ik hier braaf 120...... en je mag niet zo stout zijn om hier 130 of zelfs nog harder te rijden! jij stoute chauffeur... kijk maar uit want ik ga de politie bellen.... want het nummer van de politie zit standaard mijn adresboek.... ik bel ze wel vaker.. laatst nog toen een heel stout kindje zijn vinger niet uitstak toen hij de bocht omging! foei!

     

    Gadver de Gadver wat een stoute mensen die dit soort klik-topics openen! Ga in de hoek staan en je diep schamen omdat je loopt te zeuren over het log-gedrag van mede-cachers. Laat iedereen het toch lekker op zijn/haar eigen manier doen. Is allemaal mede een gevolg van dat kilo-cachen.. zo kijk mij nou eens met mijn indrukwekkende lijst gevonden caches. Nou als mensen daar blij van worden.... log gerust mijn cache terwijl je deze helemaal niet gevonden hebt, maakt mij geen snars uit.

     

    Wat een walgelijke reactie! Je verzint er zelf allerlei dingen bij die helemaal niet aan de orde zijn. Je vergelijkt appels met peren en je maakt de topicstarter onnodig belachelijk. Goed hoor!! De topicstarter vroeg hoe je hier mee om moet gaan. Daar zou je ook gewoon een normaal antwoord op kunnen geven.

     

    En lees in het vervolg even je zinnen na en vul dan de ontbrekende woorden ook even in.

  6. Hebbes :) ,

     

    Zoals jullie zien is het me gelukt om ze naast elkaar te krijgen.

     

    Draadje kan gesloten worden.

     

    Als ik jou was zou ik hem nog veel groter maken ! :blush:

     

    En wat stelt het in hemelsnaam voor: een beetje tekst van een bord kopieren, fotootje maken en huppekee.

    Nul komma nul inspiratie,creativiteit, originaliteit, uitwerking etc. :crybaby:

     

    Maar ja, je hebt een logo in je handtekening erbij. Gefeliciteerd hoor.

     

    Geopatra.

     

    Ach Geopatra, jij hebt 91 (eenennegentig!!) tradi's liggen. Wat is daar nou zo moeilijk aan, wat is daar origineel aan, wat voor een creativiteit zit daar in??

     

    Makkelijk hoor; ergens een micro-dingetje neerleggen en 3 regels tekst op het internet neerzetten. :crybaby:

     

    Het lijkt erop dat ik telkens jou moet hebben, maar met je soms wat botte reacties vraag je erom. Laat iedereen toch in zijn waarde en kijk ook eens naar jezelf. Dat is het enige wat ik je probeer te zeggen. :dribble:

  7. Gewoon dat deel van de cachepagina selecteren dat je wilt.

    Dan afdrukken - selectie en je foto's staan erop.

     

    De gewone basismanier van printen wordt geloof ik tegenwoordig nogal eens uit het oog verloren.

     

    Geopatra.

     

    De gewone basismanier van goed lezen wordt geloof ik tegenwoordig ook nogal eens uit het oog verloren...

     

    Bedoel je hiermee dat Geopatra niet goed heeft gelezen?

     

    Niet iedereen leest het hele draadje, maar alleen de beginpost en reageert daar op. Later blijkt pas dat de topicstarter het over foto's bij logs heeft, maar uit de eerste post met "die soms nodig zijn om de cache op te lossen" maakte ik ook op dat dat nooit foto's van logs kunnen zijn, want die kan je niet 'nodig' hebben om hem op te lossen.

     

    Ik denk dat dit gewoon een misverstand is en sowieso dat het goed bedoeld is, anders geeft iemand geen goede tip, want dat is die van Geopatra wel, als ik goed begrijp wat hij heeft begrepen van wat werd bedoeld.

     

    groetjes GeoVlinder

     

    Dat bedoel ik wel ja.

     

    Ach, het ging mij er eigenlijk om dat Geopatra regelmatig mensen erop wijst dat ze goed moeten lezen. Dan denk ik dat je dat zelf ook moet doen... That's all...

  8. Gewoon dat deel van de cachepagina selecteren dat je wilt.

    Dan afdrukken - selectie en je foto's staan erop.

     

    De gewone basismanier van printen wordt geloof ik tegenwoordig nogal eens uit het oog verloren.

     

    Geopatra.

     

    De gewone basismanier van goed lezen wordt geloof ik tegenwoordig ook nogal eens uit het oog verloren...

  9. Ik had even geen inspiratie maar ik dacht ik doe mee. Mijn uitgangspunten zijn dus: eenvoudig, gestileerd, toepasbaar. Het hoeft niet direct iets met Nederland te maken. Ook belangrijk in het logo zijn de iconen. In dit geval de pijlen, maar het kan ook wat anders zijn. Denk bv aan AH, of Microsoft, of Apple,... zodra je het blauwe AH symbool ziet of de apple dan is het bedrijf gelijk herkenbaar. In dit geval is mijn doel dat wanneer je de vier pijlen op de voorkant van een shirt zou plaatsen dat je, als insider, denkt ahh Geocaching Nederland!

     

    Nogmaals de pijlen kunnen ook totaal wat anders zijn maar ik vond deze wel leuk.

     

    logo_sgn_01.jpg

     

    Het idee met die 4 pijltjes vind ik wel erg mooi gevonden! :thumbup:

  10. Wij pakken alles wat los en vast zit. :mellow:

    Maar nemen er wel de tijde voor.

    En zo wordt elk puntje op de kaart wat gevonden is een mooie :wine:

     

    Omdat je er de tijd voor neemt wordt het een mooie?? Dat snap ik niet..

    Zet je je auto een halfuur lang naast een Carpoolcache ofzo?

  11. Hallo,

     

    En nu heb ik ook wat 'vreemds'.

    Middelen: browser IE of Firefox met Garmin plugin, Garmin GPS60.

     

    Niks makkelijker om een cache in je GPS te zetten dan gebruik te maken van de 'send to GPS' knop. Het rare is, dat sommige caches wel in de gps worden gezet en andere niet. Een cache in NL en Belgie wordt er prima ingeladen, een cache in Marokko niet. Heb het ook geprobeerd met Hawai (ook niet).

     

    Kan iemand dit verklaren of ophelderen?

     

    Ze staan er wel in maar je ziet ze niet. Je zult je referentiepunt moeten veranderen. Klik op 'Menu' als je in de pagina 'Geocaches' zit en kies dan voor 'Wijzig referentiepunt', scrol dan naar bv Marokko en druk op Enter, nu zie je de cache in Marokko wel.

     

    Succes.

  12. Waarom maken jullie er geen multi van? Scheelt jullie veel onderhoud en je stelt de mensen die hem graag nog willen doen in de gelegenheid om hem nog een keer te doen...

     

    Dat is al meerdere malen voorgesteld en /of gevraagd.

    Wij hebben dat zelf ook een keer overwogen maar we wilden juist extra, in navolging van het Duitse 50er Runde door Fianna, een groep van 50 tradi's wegleggen. Hiermee dachten wij ook tegemoet te komen aan de puntjesjagers. Het is dus een bewuste keus geweest om het zo te doen.

    Daarbij vonden wij een groot aantal van deze locatie's niet geschikt om als waypoint te fungeren omdat wij andere ideeën hebben over de uitvoering van een waypoint.

    Wees gerust, er komen van ons twee multi's in Bernheze te liggen. Mits ze goedgekeurd worden.

     

     

    Ok, duidelijk. Succes met de multi's, ik kom ze graag een keer doen.

  13. Aangezien je mij alleen hebt gequoted mag ik aannemen dat de topic van jou tegen mij gericht is? Anders snap ik de reactie niet. Ik heb het niet specifiek tegen jou gehad maar in het algemeen als reactie op alles wat tot dan toe geschreven is in deze topic :)

    Ik hoefde je geen antwoord meer te geven omdat je die direct al gekregen hebt in bericht 2 van Twin Peaks. Zijn bericht behoeft geen uitleg, behoeft geen aanvulling.

     

    Ik dacht dat jou bijdrage aan mij gericht was, vandaar mijn reactie. Misverstand dus.

     

    Begrijp me niet verkeerd, ik waardeer wat de moderators hier doen en dat doen ze ook heel goed. Ik heb mezelf niet opgegeven om dit werk te gaan doen omdat ik er geen zin en tijd voor heb, waarschijnlijk kan ik het ook niet. Mijn vraag was ook niet bedoeld om onrust te stoken of om ergens tegenaan te schoppen. Het valt mij gewoon op dat de laatste tijd draadjes snel worden gesloten en postings snel verwijderd worden.

     

    Een goeie discussie op z'n tijd is m.i. helemaal niet verkeerd.

     

    En nu neem ik eerst een borrel :beerchug:

  14. Wat een geleuter weer allemaal. Iedereen hier op het forum is een gast, een bezoeker. Geen vriend, geen klant, geen lid, niemand heeft medezeggenschap, ook de donateurs niet. En gasten dienen zich aan de huisregels te houden. Vele gasten hier denken dat ze klant zijn en dat de klant koning is. Het is echt heel simpel, als het je hier niet aanstaat, ga dan weg en blijf weg.

    En als deze uitspraak van mij er voor zorgt dat er voor mijn part een paar duizend gasten weggaan en niet meer terugkomen, dan zegt dat iets van hun en niet van ons en onze huisregels. Je accepteert het maar of de groeten. Zo simpel is het cru weg gezegd. We zijn geenszins afhankelijk van het aantal hits hier. Of er nu 1 bezoeker per dag komt of 10.000, we worden er niet beter of armer van.

    Wat niet wegneemt is dat we liever 10.000 bezoekers per dag zouden hebben dan 1000 en dat is alleen maar omdat de drukte ook wel leuk is. We doen ons vrijwilligerswerk natuurlijk ook liever voor meer dan voor minder bezoekers.

     

    <Knip>

     

    Moeten we nu echt luisteren naar een 10tal schreeuwerds die vermoedelijk alleen maar vanuit een eigen (privé) frustraties hier een beetje lopen te ouwewijven? Dacht het niet. Wat mij betreft zijn al de zeikerds nu gewaarschuwd en degene die zich aangesproken voelt mag weten dat als we het echt zat worden we een 10tal zonder schroom en zonder hoor en wederhoor de definitief de deur gaan wijzen. Een aantal hebben we te lang een podium gegeven. Daarbij komt dat we zeer veel klachten horen van gasten die een enkele keer het forum hebben meegelezen en in geen geval een geregistreerde gebruiker wil worden omdat een aantal bezoekers het forum verzieken.

     

    Er wordt teveel gedacht dat een forum iets is waar je overal over maar kunt discusseren. Een forum hoeft niet per definitie een discussieplatform te zijn. En wil men gaan ouwehoeren op een forum, gan naar forum.ouwezeikerds.nl en als je een discussie wilt voeren, ga dan naar forum.discussies.nl.

     

    Hier zijn we op forum.geocaching.nl en de bedoeling is dat we hier "praten" over geocachen. Niets meer en niets minder. Heb je even geen geocachingverhaal, geen vraag over geocaching, geen antwoord op een vraag over geocaching, post dan niet.

     

    Ik eis niks.

    Ik verlang niks van .nl.

    Ik vraag niet om een ban.

    Ik verplicht .nl nergens toe.

     

    Ik stel alleen een vraag en een simpel "Dat gaat je niks aan, wij bepalen wat hier gebeurd." had ook volstaan, had ik ook vrede mee gehad. Het lijkt er meer op dat je zelf even je frustatie kwijt wilde, mag hoor...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...