Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 19-09-20 in Berichten tonen

 1. Wij zijn verslaafd aan deze hobby vanaf 2007, maar helaas lijkt het me dat er best veel is veranderd in de periode tot op heden. Enkele voorbeelden: * steeds meer volstrekt oninteressante caches * slordige logrolletjes of slordig je naam erin gekalkt * een beetje fatsoenlijke log schrijven is vaak al teveel moeite en dan zie je staan "gevonden of TFTC" * geocoins of leuke TB's worden te vaak niet meer herplaatst en verdwijnen * caches waar je veel tijd aan hebt besteed en kosten voor hebt gemaakt worden slordig behandeld of vernield * favorieten punten die niet worden gegeven voor aparte en mooi gemaakte caches door cachers met veel gevonden caches, terwijl dit voor de CO juist zo leuk is * caches loggen waar je nog nooit in de buurt ben geweest Zo maar een niet volledige opsomming, die wellicht aardig weergeeft hoe sommigen met de spullen van anderen en deze hobby omgaan. Toch beleven we nog steeds veel plezier in het geocachen en het plaatsen van een cache al gaan we wel selectiever om met de cache die we willen bezoeken.
  4 punten
 2. Precies, mijn hengel van €5.- is 7 meter en als het nog hoger moet dan wordt de hengel toch onbestuurbaar. Alle caches waar je een helikopter of een duikboot voor nodig hebt laat ik ook met alle plezier voor degenen die daar plezier in hebben. Ik ga echt niet met klimtools op stap om een cache uit een veel te hoge boom te halen. Er liggen nog genoeg andere.
  3 punten
 3. Van jou had ik meer deze reactie verwacht .
  2 punten
 4. Vanmorgen, voordat de winkels opengingen en het nog niet zo druk was in de stad, zijn we eens gaan kijken of we de cache konden vinden. We wonen in de buurt en kennen veel punten al eens bezocht, maar het was de moeite waard om de geschiedenis van Philips en de betekenis van de industrie voor de stad te volgen. Ook om te zien hoe veel oude gebouwen een nieuwe functie gekregen hebben. De informatie uit de listing was ook van toegevoegde waarde. En als kers op de taart een mooi gemaakte cache, in het centrum van de stad, die je ook kunt loggen als het wat drukker is.
  2 punten
 5. Tja, onderhoud hoort erbij (al lijken velen dat te vergeten). Heel Nederland is ook niet de bedoeling (staat ook iets over in de richtlijnen). Dat caches c.q. logrollen gestolen worden is ook zo, al heeft veel te maken met zorgvuldig de tijd nemen om een goede plek te vinden. Verder raad ik elke geocacher aan om niet teveel hooi op de vork te nemen. Beter 1 goede en verzorgde cache dan 10 waardeloze en vieze caches...
  2 punten
 6. Geocaching.COM heeft haar Android Geocaching app aangepast: Geocaching® app for Android updates. " With this release, we have made a significant change to the main navigation model in the Android app. Previously, we stored all navigation elements in the drawer. Now, those same navigation elements are moved front and center, and we introduced a bottom navigation model which provides access to the bottom navigation controls from any view in the app. In the header of the app, we have updated the control to access filters. This control is now presented in two states. The first state, shown immediately below, is displayed when filters are in their default state, and the user has not made any changes or edits to the filters. The second state, shown below, is displayed when the player has made changes to the filters, and serves as a reminder that filters have changed. Additionally, parts of the app are refreshed for a cleaner look, and we made map updates for improved performance. We would also like to call out a technical note. With this release, we are dropping support for Android OS 4.4 (KitKat). Moving forward, new releases are available only for Android OS version 5.0 (Lollypop) and higher. " Een volledige Google vertaling.
  2 punten
 7. https://geocachen.be/10-redenen-om-te-stoppen-met-geocaching/ Heerlijk ironisch geschreven
  2 punten
 8. Belangrijk : "...Met deze release laten we de ondersteuning voor Android OS 4.4 (KitKat) vallen. In de toekomst zijn nieuwe releases alleen beschikbaar voor Android OS-versie 5.0 (Lollypop) en hoger. Hebt u dus een smartphone met Android 4.4, dan niet updaten !!!
  2 punten
 9. Ja, die doet het niet meer ... En inderdaad gaan ze nu direct verder met SN15.
  2 punten
 10. Hoi iedereen, Zal ik mij eerst even voorstellen... Ik ben Jan, ben een jaartje geleden begonnen met deze fantastische hobby (dus heb nog veel te leren) en heb mij onlangs de Garmin GPSMAP 66sr aangekocht. Ik heb een aantal "lijsten" aangemaakt en deze via geocaching.com naar mijn Garmin verzonden. De caches vind ik allemaal terug op het toestel maar ze staan wel allemaal apart, dus niet per lijst. Kan ik via de Garmin filteren op "lijst" en zo ja, hoe doe ik dat? Grtjs J.
  2 punten
 11. Net even opgezocht, het kan dus gewoon met de 66. Zie afbeelding.
  2 punten
 12. Ja de dancing man code: Cache me if you can al eerder ontdekt, maar nooit geprobeerd de "vreemde TB code" te gebruiken. Maar het is gelukt dus allen dank voor de hulp. Wel veel geleerd en gezien van wat daar allemaal zover van huis plaatsvindt.
  2 punten
 13. Ter aanvulling: voor de 66SR is ook een update beschikbaar, nl. 3.30
  2 punten
 14. Als ik kijk hoe druk het nu in de bossen is, zou het mij juist niets verbazen als er nu ook meer mensen actief zijn met geocaching. Of nieuw zijn begonnen.
  2 punten
 15. Ik denk niet dat je kunt zeggen dat er bij Groundspeak niets gepubliceerd werd. Revieuwers hebben niet overal te maken met dezelfde regels en mogelijk ook andere keuzes gemaakt. In verschillende landen, waaronder bijvoorbeeld België en Duitsland, zijn de afgelopen maanden caches uitgekomen. Alleen: als je je aan de regels houdt, kon je niet de grens over om ze te gaan zoeken.
  2 punten
 16. Ik wil niemands idee jatten, maar als niemand het maakt: Misschien zoiets? Het is maar knip/plak werk en moet vast en zeker beter kunnen. Maar ik verwacht, dat copyright hier direct een einde aan maakt. Voorkant ( met de gebruikelijk tekst rondom ) : AchterKant:
  2 punten
 17. Vanmorgen heeft SpaceX weer een Falcon 9 gelanceerd ( Starlink-18 ) met weer 60 satellieten aan boord. De eerste trap ( het onderste deel ) van de raket was 27 dagen geleden ook al gebruikt voor een eerdere lancering. De lancering ging zoals gepland en de eerste trap is daarna weer netjes geland ( T + 00:08:20 ) op het schip 'Of Course I Still Love You'. De hele lancering is weer ( typisch SpaceX ) uitgebreid te zien en voorzien van uitleg. Prachtig om te zien !! De planning is dat morgenvroeg Starlink-17 wordt gelanceerd ! Was het nog geen jaar geleden een unicum, ondertussen is het bijna volkomen normaal. Toch vreemd dat je zo snel aan zoiets went.
  2 punten
 18. Wat zou voor jezelf dan wel meerwaarde om te lezen? Dat zal misschien al een goede indicatie geven wat je wel zou kunnen schrijven, daarnaast moet disrespect van anderen geen reden zijn om hetzelfde gedrag maar te kopiëren. Ik log ook gewoon thuis achter de computer en soms duurt het loggen bij mij langer dan het zoeken naar een cache. Onderweg schrijf ik soms een paar steekwoorden op papier op, zodat ik weet wat er bij welke cache gebeurde want zelfs bij een trail is elke cache toch weer een andere. Daarnaast log ik met het volgende in mijn achterhoofd: Ik log voor mijzelf: Mijn logjes vormen een soort dagboek, dus ik beschrijf waar ik heen gegaan ben, waarom ik voor die locatie heb, of er persoonlijke omstandigheden meespelen. Maar ook weersomstandigheden, toevallige ontmoetingen. Ik log voor de CO: Ligt de cache er nog goed bij? Kloppen de opdrachten nog? Was alles duidelijk? Kloppen de attributen? Wat zou ik zelf anders gedaan hebben? Ik log voor volgende bezoekers: Wat vond ik van de cache? Was hij makkelijk of moeilijk te vinden? Liep ik ergens vast? Ik log voor vrienden: Omdat mijn logs verhalend zijn, zijn er vrienden die het leuk vinden om te lezen waar ik geweest ben en wat ik beleefd heb. Vaak voorzien van de nodige dosis zelfspot, dat ik met mijn korte broek in de brandnetels sta of dat ik voor de zoveelste keer uit ben gegeleden omdat het dijkje net iets te glad was. Ik log voor mijn administratie: Yes een smiley... niet meer om te zien welke caches
  2 punten
 19. Heel veel nacht caches hebben we niet gedaan, maar deze was wel de beste: Operation Night Thunder Ps. de log is echt geschreven in 2014
  2 punten
 20. Op een forum wil je geen puzzels bespreken, omdat die via een zoekmachine (Google, Bing) eenvoudig teruggevonden kunnen worden. Dan kan iedereen dus met simpel zoeken zien hoe de puzzel opgelost moet worden. Uiteraard is de CO de eerste om het aan te vragen, maar soms reageren die niet. In dat geval kun je medegeocachers om hulp vragen via bv een event (erg lastig in deze tijd) of de geo-chat (https://www.geocaching.nl/geocaching-nl/quick-chat/ ). Alles wat daar 'gezegd wordt verdwijnt waardoor dat niet meer teruggevonden wordt door de zoekmachines.
  2 punten
 21. Ik heb zelf een mooie Caperlan hengel gekocht voor 17 euro: TELESCOPISCHE HENGEL VOOR STATISCH VISSEN LAKESIDE-1 TRAVEL 600 6 METER In de reviews is te zien dat deze heel veel gebruikt wordt door geocachers. De verkoper in de winkel (fervent sportvisser die mij zou adviseren) was erg teleurgesteld toen ik het doel van de hengel vertelde.
  2 punten
 22. Hé PeeTee, Kan ik jou en je drone komende zomer een paar dagen inhuren? Zie hier. Misschien, gezien de grote van deze drone, kan die van jouw e.e.a. in een middag wel oplossen .
  2 punten
 23. Werd getipt over dit draadje. Via mijn profielpagina kun je een berichtje naar mij sturen per mail met de vraag over je cache; https://www.geocaching.com/p/default.aspx?u=westpointer
  2 punten
 24. Zo, dat was dat. De keel is schor, maar dat is nu niet het grootste probleem. Nu eerst even langs de 'ramenboer', want.... Wat je allemaal al niet doet voor een cadeau
  2 punten
 25. Ondertussen via de chat het probleem opgelost: De iPhone app blijkt het een en ander in zijn cache te bewaren, en daar werd dus de oude pagina getoond. Na het verwijderen en herinstalleren van de app was ook daar het plaatje verdwenen.
  2 punten
 26. Blijkbaar was het een interessante aanbieding want het is over naar een andere eigenaar. Binnekort nieuwe geocaches
  2 punten
 27. Het apparaat is inmiddels verkocht. We wensen er de nieuwe eigenaren veel plezier mee!
  2 punten
 28. Er is een site waar u alle Labcache gegevens in gpx formaat kan downloaden, namelijk GcUtils.De. Daarin staan ook alle coördinaten en de vragen. Dat is handig, want dan kan u met uw gps naar de betreffende coördinaat navigeren/lopen en bent u zo minder afhankelijk, aan de vaak veel slechtere gps in uw smartphone. Tevens zijn de vragen zichtbaar en kan men eventueel op het internet naar de antwoorden zoeken. Het nadeel daarvan ( antwoorden zoeken op internet ) is, dan men dan nog meer tijd binnen en achter de computer en/of smartphone besteed, wat nu juist niet mijn bedoeling is. Alle coördinaten worden als lostaande caches aangegeven en niet als hoofd cache met onderliggende wp's ( zoals b.v. een multi ). Wilt u een test doen, dan vooral niet gelijk half Nederland willen downloaden, want dat is waarschijnlijk toch het eerste waar Nederlanders aan denken, maar alleen het gebied waar u een labcache wil gaan doen: - https://gcutils.de/lab2gpx/ - stel uw home/centrale locatie in. - Stel radius in - Zet Cache type op "Virtual Cache" - Geef eventueel uw gevonden labcaches op - Klik op Download Eigen gevonden labcache kan hierzo men bekijken en voor hobbyisten is deze link misschien interresant : https://labs.geocaching.com/gpx/search?latitude=[N.xx]&longitude=[E.xx]&skip=0&take=[aantal wp's] waarbij men 3 variabelen kan instellen om een zeer simpele gpx file te downloaden. Mijn beperkte ervaring met labcaches is dat : - De gps op m'n smartphone ( van 3 jaar geleden ) in de stad toch behoorlijk slingert en dwaalt. - Als gevolg daarvan men vaak heen en weer moet lopen, zodat de app merkt dat men op de betreffende plek staat. - Het wel veel lezen en kijken ( en dus veel turen ) is op de smartphone. - Het navigeren met een gps veel makkelijker is, maar dat men dan nog steeds met de app moet zoeken naar het juiste punt. Nu is de stad ( c.q. bebouwde kom ) niet mijn favoriete plek om caches te zoeken, dus binnenkort een labcache in de natuur proberen. Maar tot nu toe is een labcache voor mijn niet echt een toevoeging, het is te veel smartphone werk en die willen wij tijdens het geocachen juist zoveel mogelijk in de broekzak houden. Een gps met pijl ( de kaart gebruiken we alleen in twijfel gevallen ), loopt toch veel relaxter. Ook m.b.t. een WherIgo heb ik weinig kennis en vooral om dezelfde reden als hierboven vermeldt staat.
  1 punt
 29. Het is gelukt, wat een prestatie en wat een sfeer! Ik heb ervan genoten.
  1 punt
 30. Geocaching.COM heeft haar Apple Geocaching app aangepast: Geocaching® iOS app: Experimental features. " With today’s release, we have introduced an option for Premium members on iOS devices to try out features that are not yet fully developed. As a Premium member on an iOS device, you will see the option to turn on specific Experimental features in your app settings. In the future, some of the features may be released to everyone, while other features may be discontinued. We will continue to add to the Experimental features menu over time. For this initial release, here are the features you can turn on and try out: Siri shortcuts Show Favorite points on logs Show friends list Add or remove Favorite points Note: This release is not available on Android devices but we are working on implementing Experimental features for Android phones as well. Given the nature of Experimental features, the feature set will be different on the two platforms. Please visit this Premium-only forum section to share your feedback about any of these features. " Een volledige Google vertaling.
  1 punt
 31. Inderdaad En wat een einde, ongelofelijk !!!! Hamilton prrrffft
  1 punt
 32. De meest eenvoudige omweg is om het plaatje op het forum van Geocaching.COM te zetten. En vervolgens te linken naar dat plaatje. (omdat de site bij geocaching.com staat heeft dit ook het voordeel dat de plaatjes niet zomaar 'weg' zijn of geblokkeerd worden vanwege nieuwe deelregels van de platforms) GC staat slechts een aantal sites toe om plaatjes te hosten 'ivm met privacy'... zie hier de lijst: https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=97&pgid=956
  1 punt
 33. Kan me het niet zo heugen, maar begin juni kom ik op voor een volgende termijn. Ik hoop eraan te denken.
  1 punt
 34. Hier wordt vanuit een artikel op NOS naartoe gelinkt: https://stadkamer.nl/cultuur-en-techniekeducatie/geocache-route-75-jaar-vrijheid?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=QuickTest+from+Editor+380364 Link naar NOS artikel: Van audiotour tot schatzoeken: veel regionale initiatieven op Bevrijdingsdag - https://nos.nl/l/2379476#UPDATE-container-52896831
  1 punt
 35. Hallo, hier hetzelfde probleem, iPhone 11, laatste updates van telefoon en app. De tekst is niet meer terug te krijgen. Je moet dan naar de uitgebreide beschrijving op de 'hoofdpagina' om de vragen alsnog te kunnen lezen. Erg omslachtig inderdaad.
  1 punt
 36. In Haarlems Dagblad: Avontuurlijk schatzoeken door geocaching met je smartphone: via coördinaten op zoek naar schatten in de stad voor abonnees te lezen via https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20210402_493286 als pdf bijgevoegd voor alle geïnteresseerden Geocaching Haarlems Dagblad 02042021.pdf Nb wel een bericht naar de schrijver gestuurd omdat ze meende paaseitjes in de geocache te kunnen stoppen. Dat lijkt me niet raadzaam.
  1 punt
 37. Garmin heeft nieuwe gps firmware uitgebracht. Daarmee worden o.a. fouten ( bugs ) verholpen en/of functies verbeterd/toegevoegd. Het is niet noodzakelijk om de laatste versie op uw gps te hebben, echter vaak wordt de werking van uw gps er wel beter en/of stabieler van. U kan de software installeren m.b.v. van Garmin-Express of dit handmatig doen. Garmin-Express moet u wel eerst installeren ( registreren is niet noodzakelijk ! ). Wilt u daarvoor geen software installeren, dan kan u de update ook handmatig uitvoeren. Een downgrade ( = oudere firmware installeren ), kan alleen handmatig. Hieronder staat een lijst van actuele Garmin gps series. Niet ieder type is vermeld, want de update voor een 64 is b.v. ook voor een 64s. Staat uw gps-serie niet in de lijst, dan mag u zelf Google'n. Type Garmin gps Laatste firmware Garmin website eTrex 20/30 4.90 Link eTrex 20x/30x 3.00 Link eTrex 22x/32x 2.70 Link eTrex Touch 25/35 4.50 Link GPSMAP 62/78 7.20 Link GPSMAP 62sc/62stc 5.30 Link GPSMAP 64 6.10 Link GPSMAP 64sc 3.70 Link GPSMAP 64sx 2.70 Link GPSMAP 64csx 2.60 Link GPSMAP 66 7.20 Link <<<< GPSMAP 66i 8.10 Link <<<< Montana 7.60 Link Montana 610/680 3.50 Link Oregon 6x0 5.60 Link Oregon 7xx 5.30 Link GPSMAP 66 Changes made from version 6.00 to 7.20: •Fixed possible shutdown when sending a Quick Text from inReach Remote •Fixed possible issues with items missing during Explore Sync •Fixed an issue where certain submenus could be draws off screen •Fixed issue setting custom waypoint offsets using filename •Fixed possible issues that casued the main menu to draw over the current page •Fixed possible shutdown related to BirdsEye direct downloads •Fixed possible issue getting stuck on a page after powerup •Fixed possible issues with postal code searches •Fixed issue where proximity alerts would only alert once •Fixed missing alerts from points loaded using POI loader tool •Fixed adding hidden SSID networks •Fixed possible issues with time restricted speed limits •Fixed navigation to a geocache to always continue until ended by user •Fixed geocache file list to wrap •Fixed some issues with geocache photos •Fixed issue where certain pages could incorrectly appear to have tabs •Fixed issue where fit activities could be missing start time data •Fixed issue where bearing line would not appear on map in CDI compass mode •Improved recent finds list to include navigation started from the map •Improved functionality of navigation features with Explore •Improved round trip routing setup experience Changes made from version 5.00 to 6.00: •Added support for starting navigation form the Explore App GPSMAP 66i Changes made from version 7.20 to 8.10: •Improved recent finds list to include navigation started from the map •Improved functionality of navigation features with Explore •Improved round trip routing setup experience •Improved naming of sensors to make ANT vs BLE more clear •Fixed issue with message and tracking setup items not respecting device profiles •Fixed issue with weather map not defaulting to active weather position •Fixed possible issues with items missing during Explore Sync •Fixed an issue where certain submenus could be drawn off screen •Fixed issue setting custom waypoint offsets using filename •Fixed possible issues that caused the main menu to draw over the current page •Fixed possible shutdown related to BirdsEye direct downloads •Fixed possible issue getting stuck on a page after powerup •Fixed possible issues with postal code searches •Fixed issue where proximity alerts would only alert once •Fixed missing alerts from points loaded using POI loader tool •Fixed adding hidden SSID networks •Fixed possible issues with time restricted speed limits •Fixed navigation to a geocache to always continue until ended by user •Fixed geocache file list to wrap •Fixed some issues with geocache photos •Fixed issue where certain pages could incorrectly appear to have tabs •Fixed issue where fit activities could be missing start time data •Fixed issue where bearing line would not appear on map in CDI compass mode •Removed repeated prompts for inReach Activation at powerup Changes made from version 6.30 to 7.20: •Added support for starting navigation from the Explore app. •Added support for displaying emoji in inReach text messages. •Added an emoji keyboard for use when composing inReach messages. •Added support for composing a message to an address received in an inReach text message. •Improved the process of deleting .ggz files. •Fixed issue with geocache proximity alarm slowing down start up times. •Fixed issue that could occur when clearing geocaching live data while navigating to a geocache.
  1 punt
 38. Project GC brengt ook mooie statistieken in beeld
  1 punt
 39. Ach, een linkje is zóóóóóó'handig : hierzo. @PeeTee: Het was lang wachten, maar dan heb je ook wat. De start en het stijgen naar de gewenste hoogte waren prima. Vooral mooi om te zien was, dat ze het stuwvermogen van de motoren zo konden regelen, dat de raket erg langzaam naar boven ging en zelfs op grote hoogte bijna stil in lucht kon hangen. De afdaling en de landing waren ook goed, maar daarna ging het fout. De inschuifbare landingspoten lijken ( weer ) het probleem te zijn, waardoor de raket waarschijnlijk niet op alle poten terecht is gekomen en daardoor toch beschadigd raakte en uiteindelijk explodeerde. Vanmorgen is Starlink 20 gelanceerd en zo zijn weer 60 satellieten voor het wereldwijde Starlink internet programma in de ruimte gebracht. Helaas liet SpaceX dit keer niet zo veel zien, dan de start, belangrijk gebeurtenissen onderweg en uiteindelijk het loslaten van de satellieten.
  1 punt
 40. Een mooi, vlot geschreven artikel. Mocht ik het geocachen niet kennen, dan zou het mij wel nieuwsgierig maken.
  1 punt
 41. https://coord.info/GCH1Z7 Wat een mooie gedachte...
  1 punt
 42. voor 1 blokje hout heb je het ongeveer 7 keer warm. Eerste keer met het omzagen van de bo(o)m(en), tweede keer in blokken zagen, derde keer alles naar de aanhanger of container versjouwen, vierde keer alles thuis weer uit de aanhanger of container sjouwen, vijfde keer het klieven van alles en de zesde keer naar binnen sjouwen. Ohhh, ja de zevende keer bij de stoof zitten zweten omdat het te warm wordt Als ik er geld voor zou krijgen was ik rijk geweest. maar wel goe bezig dacht ik zo behalve dan met het vervuilen van de lucht
  1 punt
 43. ik zal ze ff verplaatsen. Ps. gaan we nu 8 uur op de bank en/of aan de bar hangen?
  1 punt
 44. Inmiddels werkt het weer. Ik heb een bericht gestuurd naar Geocaching.com. Zij hebben het kunnen verhelpen. bedankt voor het meedenken. 👍🏼
  1 punt
 45. En zingen hè, want anders gaat dat niet goedkomen met maat 84.
  1 punt
 46. Geocaching© (Bèta) Als je naar de Google Play Store gaat en zoekt op Geocaching© moet je er op drukken, dan naar onder scrollen en dan staat er ''DEELNEMEN AAN BETA-TEST PROGRAMMA.'' Als je dan drukt op deelnemen en je komt 10 minuten later terug in de Google Play Store staat er: ''Geocaching© (Bèta) moet updaten. Als je deze update voltooid neem je deel aan het beta-test programma. (Let op: App/Game kan soms instabiel zijn)''
  1 punt
 47. Geocaching.COM heeft een aanpassing gedaan op hun website: Progressive release, Search map code refactor. " For the past couple of months, we’ve been hard at work improving the code base of the Search map. We have significantly improved the underlying technology of the Search map in order to increase maintainability, stability, and extensibility for the future. While this code refactor includes very little new functionality today, it does include major technical improvements. Technical improvements include: The download size of the map application is 50% smaller than v1.0. Smaller applications equal faster load times for your browser. Now, the map only displays features as players actually interact with them. You do not download the parts you aren’t using. This was done in an effort to improve loading times as well. The algorithms for displaying map pins on the Geocaching map are rewritten to prevent off-screen pins from being rendered. This makes the Geocaching map layer faster. The geocache list no longer displays off-screen elements, further improving performance. Numerous production rendering bugs are squashed. What’s new: Web-Mobile view: Premium members can now add all caches to a List Web-Mobile view: Premium members can now sort the search results When will you see the new version of the Search map? We recently began deploying this feature to users. It will slowly roll out to geocachers over the next few weeks. This is to ensure a quality release with minimal bugs. You may see the new map version today or you might not see it until the release is fully rolled out. To check what version you are seeing, we have added a version number to the map settings. The new version is v1.2. Note: the map settings button is only available on desktop and tablet views. " Een volledige Google vertaling
  1 punt
 48. Ontvangst is mogelijk een "dingetje" maar de gewone batterijen is voor mij het prettigste, met half lege gewoon op pad, want reserve altijd mee. Zolang Garmin ze zo uit blijft voeren is dat het eerste +punt
  1 punt
 49. "...Grapperhaus tegen kerken: maximaal 30 mensen in de kerk en niet zingen..." Bron Dus dat is duidelijk. Natuurlijk zijn er altijd situaties te bedenken die in de wet niet beschreven zijn en dus in een grijs gebied vallen. Er is altijd wel iemand te vinden, voor wie de wet geen duidelijk antwoord of juiste 2 verschillende antwoorden geeft. In het geval van Geocaching, is het veel eenvoudiger om je af te vragen "...wil ik wel naar dat ...... ?". Het is tenslotte een hobby en dus niet van levensbelang. Corona blijkt steeds gevaarlijker te zijn, niet alleen tijdens de ziekte, maar ook door de schade die deze ziekte veroorzaakt in je lichaam. Waardoor je misschien jaren later pas de gevolgen ervaart. Ik ga de komende tijd voorlopig gewoon niet naar events of andere evenementen, ook al zou dat volgens de wet misschien wel mogen.
  1 punt
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...