Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/27/2020 in Posts

 1. 3 points
  Vind ik opmerkelijk, maar er kan wel verschil zijn in omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan caches die op het terrein van instellingen voor (geestelijke) gezondheid liggen en waarvan die terreinen dicht zijn voor bezoek. Of wanneer je in een risicogebied woont/een cache hebt liggen. Of wanneer je een cache in je tuin hebt liggen. Ik denk dat het anders kan zijn dan caches die in de vrije natuur liggen en/of wat oudere caches of multies die niet zo vaak bezocht worden. Iedereen over één kam scheren is in deze situatie lastig, denk ik.
 2. 2 points
  Met GCC - GeoCache Calculator heb je wel een boel mogelijkheden. Geen idee of die er voor iOS is.
 3. 1 point
  Misschien/waarschijnlijk zal een mailtje naar een reviewer wel helpen. Zie rechtsboven op deze link. Of anders via de "Contact us" op de help webpagina bij Geocaching.Com. Dat kan, meen ik, gewoon in het Nederlands. Anders even via Google Translate.
 4. 1 point
  Zaterdag volgt een nieuwe poging, om 21.22 uur Nederlandse tijd. Als dan alles goed gaat, is dat een historisch moment voor de Amerikaanse ruimtevaart en een mijlpaal voor SpaceX, BRON.
 5. 1 point
  Ja, dat staat al op m'n planning. Ook interessant om te weten: Nederlanders hebben rond 22.56 uur de gelegenheid om de capsule letterlijk als een stip aan de horizon te zien. Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley bevinden zich dan boven het noorden van Frankrijk. Bron Via de onderstaande links veel meer informatie ( o.a. NasaTV dat vaak de hele dag uitzend ). SpaceX NASA On your computer or phone, 24/7: NASA Live NASA's YouTube channel NASA App for iOS NASA App for Android Social media platforms for specific programs (may require you to create an account to subscribe and receive notifications): Twitter Facebook LinkedIn YouTube Twitch.tv Tijd = GMT: voor Nederland moet men er 2 uur bij optellen.
 6. 1 point
  Hoi Flo van Co ! ik ben met de filter aan de gang gegaan en ik heb ze weer in beeld! Hartstikke bedankt voor de tip. gr Harrij.Stekel
 7. 1 point
  Krijg je ze wel in een lijst te zien (onder de knop geocaching)? Heb je een filter actief staan (knop zandfilter)?
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...