Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 25-11-20 in Berichten tonen

 1. 2 punten
  Werd getipt over dit draadje. Via mijn profielpagina kun je een berichtje naar mij sturen per mail met de vraag over je cache; https://www.geocaching.com/p/default.aspx?u=westpointer
 2. 1 punt
  Een cache moet natuurlijk wel uitnodigen om gevonden te worden. Als de cache pagina fantasieloos is, dan is natuurlijk de kans groot dat de cache en/of de locatie dat ook is. Nu zijn er natuurlijk altijd cachers die gewoon alle caches 'bezoeken' ( misschien voor de punten ). Maar er zijn ook een groot aantal cachers, die cachen voor hun plezier, de wandeling, de natuur of voor de mooie omgeving. Die zullen toch eerder een cache opzoeken, waarbij de cache pagina hun uitnodigt.
 3. 1 punt
  Maar ... een mooie tekst / uitleg waarom je een vogelhuisje op die plek hebt aangebracht (m.a.w. waarom je dit wil laten zien) voegt veel toe. (óf iedereen dat leest is wat anders)
 4. 1 punt
  Inmiddels 13 jaar later ;).....maar ik ben van plan een grote geocoin na te maken. Gewoon met karton lijm verf en de deksel ga ik iets mee verzinnen dat ze die door middel er mee wat te doen of een doort puzzel om hem open te krijgen....plus een dubbelle bodem :)
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...