Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 03-04-21 in alle secties tonen

  1. Hallo, hier hetzelfde probleem, iPhone 11, laatste updates van telefoon en app. De tekst is niet meer terug te krijgen. Je moet dan naar de uitgebreide beschrijving op de 'hoofdpagina' om de vragen alsnog te kunnen lezen. Erg omslachtig inderdaad.
    1 punt
  2. Hoi, Ik heb hetzelfde hoor. Heb ook een iPhone. In eerste instantie zie je idd alle tekst staan maar als je dan op het pijltje drukt om naar het punt te navigeren Kun je niet meer lezen wat er bij het betreffende punt moet gebeuren. Ik vind dit ook erg irritant. Je moet dan steeds terug. Zou het ook graag anders zien. Roos (klaproos kaatje)
    1 punt
  3. In Haarlems Dagblad: Avontuurlijk schatzoeken door geocaching met je smartphone: via coördinaten op zoek naar schatten in de stad voor abonnees te lezen via https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20210402_493286 als pdf bijgevoegd voor alle geïnteresseerden Geocaching Haarlems Dagblad 02042021.pdf Nb wel een bericht naar de schrijver gestuurd omdat ze meende paaseitjes in de geocache te kunnen stoppen. Dat lijkt me niet raadzaam.
    1 punt
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Nieuwe aanmaken...