Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/13/2019 in all areas

 1. 3 points
  [quote (de wereld verandert, maar een kip blijft een kip, een ei blijft een ei, een geocache blijft een geocache) Evolutie is niet alleen op kippen en hun eieren van toepassing, maar ook op geocaching.
 2. 2 points
  Ach, er zijn genoeg multi's die je de mooiste plekjes/monumenten/beelden/... in een stad laten zien. Om maar één te noemen ( maar er zijn natuurlijk veel meer in Nederland ) b.v. Gast in Groningen. Gezien het aantal favorieten wordt de multi ook zeer gewaardeerd.
 3. 1 point
  Voor de F1 fan's een must om te hebben gezien ! En misschien ook om nog, en nog en nóg een keer te bekijken. Maar ook voor de niet F1 enthousiasten interessant om te zien! Misschien is het iets te laat ( ik heb het gisteravond ook gemist ), maar op NPO 3 was gisteravond van 23:05 tot 00:50 een documentaire over de legendarische Senna. Aangezien je bij sommige providers ( o.a. Ziggo ) terug kan kijken, misschien iets om vanavond te gaan doen.
 4. 1 point
  Inderdaad, maar dat zijn er wel meer geworden! Wat een prachtige race, met genoeg pitsstops, veel inhaalacties, veel safetycars, genoeg drama en meer dan genoeg spanning. Alleen jammer van Albon! Gelijk na de race, de tv zachter en een Sky F1 Sports stream ( op de laptop ) harder gezet. Daar de uitgebreide analyses en alle reacties van de rijders bekeken. Na Ted's Notebook, ook nog een keer de gehele SkySport samenvatting bekeken. Genoeg tijd gehad om er een extra drankje bij te pakken. Hoe? laat het me maar weten.
 5. 1 point
  Daar denkt Verstappen zelf anders over: https://nl.motorsport.com/f1/news/max-verstappen-brazilie-derde-pole-position-f1/4598452/
 6. 1 point
  Nu maar hopen, dat hij de eerste paar ronden heel doorkomt !
 7. 1 point
  Echter, uitzondering bevestigen de regel. Ik ( denk ) 1 persoon te kennen die niet evolueert en waarvoor de aarde waarschijnlijk nog steeds plat is.
 8. 1 point
  1 op 1200. I rest my case Don Quichot. Ach, laat ik ook maar eens een spreuk van de scheurkalender vermelden: Geocaching is ook gezellig samen met hobbygenoten bezig zijn, maar niet alle hobbygenoten zijn gezellig.
 9. 1 point
  Gast in Groningen Is een leuke cache om te doen....
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...