Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/09/2019 in all areas

 1. 3 points
  [quote (de wereld verandert, maar een kip blijft een kip, een ei blijft een ei, een geocache blijft een geocache) Evolutie is niet alleen op kippen en hun eieren van toepassing, maar ook op geocaching.
 2. 2 points
  Gaan we toch gezellig iets anders doen....... naar buiten of zo?
 3. 2 points
  Ja dat is het! Bedankt! Ik heb blijkbaar onbewust micro's en grote caches uitgezet. Wist ik niet. Heb het hersteld en nu zie ik ze weer. Super!
 4. 2 points
  Echter, uitzondering bevestigen de regel. Ik ( denk ) 1 persoon te kennen die niet evolueert en waarvoor de aarde waarschijnlijk nog steeds plat is.
 5. 2 points
  1 op 1200. I rest my case Don Quichot. Ach, laat ik ook maar eens een spreuk van de scheurkalender vermelden: Geocaching is ook gezellig samen met hobbygenoten bezig zijn, maar niet alle hobbygenoten zijn gezellig.
 6. 2 points
  Ach, er zijn genoeg multi's die je de mooiste plekjes/monumenten/beelden/... in een stad laten zien. Om maar één te noemen ( maar er zijn natuurlijk veel meer in Nederland ) b.v. Gast in Groningen. Gezien het aantal favorieten wordt de multi ook zeer gewaardeerd.
 7. 1 point
  Ja, erg warm is het vandaag niet. Ik vrees dat het komende tijd nog kouder zal worden Persoonlijk hoop ik ( al jaren ), dat ik dusdanig 'stout' ben geweest, dat ik meegenomen wordt naar Spanje ( yo habla espanol ). Maar helaas dat is nog nooit gebeurt. Het enige wat ik score, zijn 'venijnige' gedichten van m'n huisgenoten vanwege m'n gedrag. Daarom hebben we 'het' maar verplaatst naar de kerstdagen. Fijne en gezellige avond allemaal !!
 8. 1 point
  Voor iedereen die nog steeds aan het zoeken is. Ik heb hier een website gevonden die ze allemaal op een rijtje zet: Beste Wandel GPS
 9. 1 point
 10. 1 point
  Niet gewonnen, maar wel een prima race ( 2de dus ).
 11. 1 point
  Zojuist is de Garmin verkocht en opgehaald. Topic kan gesloten worden
 12. 1 point
  Ach nee toch !!! De stereo in het GeoCafé waarschijnlijk iets te hard gezet !! Nog 1 dag prachtige liedjes ( tot vanavond 20:00 ) in de NPO5 de evergreen top 1000. Na bijna 5 dagen oefenen kan ik al behoorlijk zingen en fluiten ( vind ik )
 13. 1 point
  Hartelijk bedankt dat is wat ik zocht.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar het inzetten van Geocaching om erfgoed zichtbaar te maken. Nu ben ik op zoek naar mensen die mijn enquête willen invullen. Het zou mij heel erg helpen als er mensen bereid zijn om de enquête in te vullen! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfA7qcY09Klc1TZR_F625M2KoX6xzjA8E64qqcekeIE_t5kzg/viewform?usp=sf_link
 16. 1 point
  Hallo. Het is inderdaad zelfs hier te horen., maar daar is de muziek.
 17. 1 point
  Ik weet niet of hier muziek 'fanaten' komen of mensen die altijd een radio aan hebben, maar sinds vandaag is bij NPO5 de evergreen top 1000 te horen Deze zender is niet op FM te beluisteren, maar b.v. wel via internet ( op de bovengenoemde website op "Luister Live" klikken ), via een internet-radio, via de NPO app. of via Ziggo-radio. Ik luister sinds vanochtend vroeg en ik denk dat ik vanavond maar een pilletje moet nemen, want ondertussen heb ik vreselijke kramp in m'n kaken van het fluiten , fluiten m'n oren mee en blijven m'n mondhoeken maar omhoog kruipen . De joker is er niets bij.
 18. 1 point
  Voor de F1 fan's een must om te hebben gezien ! En misschien ook om nog, en nog en nóg een keer te bekijken. Maar ook voor de niet F1 enthousiasten interessant om te zien! Misschien is het iets te laat ( ik heb het gisteravond ook gemist ), maar op NPO 3 was gisteravond van 23:05 tot 00:50 een documentaire over de legendarische Senna. Aangezien je bij sommige providers ( o.a. Ziggo ) terug kan kijken, misschien iets om vanavond te gaan doen.
 19. 1 point
  Inderdaad, maar dat zijn er wel meer geworden! Wat een prachtige race, met genoeg pitsstops, veel inhaalacties, veel safetycars, genoeg drama en meer dan genoeg spanning. Alleen jammer van Albon! Gelijk na de race, de tv zachter en een Sky F1 Sports stream ( op de laptop ) harder gezet. Daar de uitgebreide analyses en alle reacties van de rijders bekeken. Na Ted's Notebook, ook nog een keer de gehele SkySport samenvatting bekeken. Genoeg tijd gehad om er een extra drankje bij te pakken. Hoe? laat het me maar weten.
 20. 1 point
  Daar denkt Verstappen zelf anders over: https://nl.motorsport.com/f1/news/max-verstappen-brazilie-derde-pole-position-f1/4598452/
 21. 1 point
  Nu maar hopen, dat hij de eerste paar ronden heel doorkomt !
 22. 1 point
  Gast in Groningen Is een leuke cache om te doen....
 23. 1 point
  Deze beste M/V vraagt niet om een oplossing, alleen maar hoe een nummerplan werkt. Ik weet het ook niet hoor, weet alleen dat er met telefoonnummers met nummerplannen wordt gewerkt, maar dat zal hier waarschijnlijk niet het geval zijn......
 24. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...