Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Dat zie ik de heren nog niet doen! Nu gauw weer terug naar de 24 uur van Le Mans. O.a. te zien op RTL 7, EuroSport 1 & 2 en verschillende live streams ( o.a. vanuit de cockpit ) op het internet. Er rijden genoeg Nederlanders mee !! En voor de diehards de stream voor de live timings.
 4. Mooi gewonnen en aardig gespeeld. Soms ging het wat minder, maar gelukkig kon Kameroen dan ook even niet beter. Ook Toos en Henk hebben hun mening......
 5. Zo is dat! Ze hebben niet echt goed gespeeld, maar volkomen terecht gewonnen. 💪
 6. Onze leeuwinnen zijn weer een stapje verder, daar kunnen we wel een drankje op nemen.
 7. D'er staat genoeg in de koelkast, keuze zat. En het zit heerlijk op de terras.
 8. Zit boordevol ideeën maar ben blij dat er eentje gebruikt wordt
 9. @Harrie: Je hebt iemand op een idee gebracht: Toos en Henk. En wie verder nog even tijd heeft voor wat afleiding: De dagen in het leven van....
 10. Aan het rijtje kun je inmiddels ook de Eikenprocessierups toevoegen, bah. Onzichtbaar zijn die haartjes, maar inmiddels uit ervaring de gevolgen, en ja... dat na een rondje op de fiets (geocachen) ja.
 11. Bij ons eigenlijk ook, totdat er na 22:00 wat 'vage' plekken bij kwamen, die heel langzaam steeds een beetje duidelijker werden. De foto is tegen mindernacht gemaakt, toen de strepen net ( vlak boven de horizon ) te zien waren. Ik moest op m'n mobiel behoorlijk inzoomen en dat is duidelijk te zien. 'K zal vanavond eens kijken of m'n Tz5 nog leeft en daarmee een foto proberen te maken.
 12. Controleren doe ik altijd na een wandeling. Heb het geluk dat er zelden een teek meereist. Misschien dat dit komt dat er altijd een lange broek en lange mouwen gedragen worden of dat die beesten knoflook niet prettig vinden
 13. Goed controleren blijft nodig. De reuzensterk kun je in ieder geval goed zien!
 14. Mooie foto Linkalovers! Ik heb geen lichtende wolken kunnen zien. Bij ons was het te helder, denk ik. Uit de uitleg begreep ik tenminste dat er hoge bewolking nodig is voor het effect. Bij ons was de hemel egaal.
 15. Lekker, zo met de zomer voor de deur ... Er is ook een versie met een intern kacheltje. Da's lekker voor in de winter, dan kan je met je dagelijkse kloffie ( je vale T-shirt en je aftandse broek ) op pad. Niemand die 't ziet . Wat buiten is blijft buiten en wat binnen is blijft ......
 16. Hopelijk wordt die voorlopig niet zo wijdverspreid als de 'gewone' teek. @harrie Nee hoor, dat is niet nodig. Je kan deze 'oplossing' gebruiken. Ook handig voor andere hobbies.
 17. Dan wordt mijn geocache tas te klein als er ook nog een reuzenteken tang bij in moet
 18. Het wordt hoe langer hoe enger! Gevaarlijke reuzenteek aangetroffen vlakbij Nederlandse grens
 19. En weer een publicatie over teken: "Hoe herken je een tekenbeet en wat moet je doen als je er een hebt?", zie Nu.Nl.
 20. Ja, dat waren inderdaad de oplichtende wolken, zie Link. Ik had het wachten eigenlijk al op gegeven en was al aan het opruimen, toen om iets voor middernacht er wat lichte wolkjes aan de horizon verschenen. Maar zo duidelijk als de foto's bij de link was het niet, het was meer een 'laag' boven de horizon ( of de fotografen gebruiken een goede telelens ).
 21. Helaas niet veel gezien vanavond. Zeker niet iets wat lijkt op deze foto. Het is nu veel te laat. Alhoewel, is dit wat? Deze foto is gemaakt om 23:50.
 22. Interessant, goede reden om er een lange avond van te maken [emoji106]
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...